Originally posted by lisa71
Quote:
Originally posted by alexandros3
Αν το βρήκες μεγαλόστομο τότε απλώς πες ότι πέτυχα στην περιγραφή :)
Η πραγματικότητα δεν σε δικαιώνει.
Και γω είδα αυτή την εκπομπή της Όπρα και διαβάζω το περιοδικό της, το Ο. Μου έκανε εντύπωση πως αυτά τα παιδιά, αν και \"ακρωτηριασμένα\", είναι φυσιολογικότατα σε εμφάνιση και συμπεριφορά.
Δηλαδή δεν διάβασα κανένα άρθρο στο διαδίκτυο να λέει πως πέσανε στα ναρκωτικά, έγιναν ληστές ή δεν ξέρω τι άλλο. Αυτό για μένα σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν σε νορμάλ συνθήκες και γι΄αυτό αναπαράγουν νορμάλ συμπεριφορά.
Οι αδερφοί Ξηροί, από θεούσικη και πολύτεκνη οικογένεια, ήταν οι καλύτεροι μακελλάρηδες.
Επίσης επαναλαμβάνω, γιατί δεν μου απαντήσατε.
Αν ήταν τόσο κακό η απόκτηση τέκνου από άγαμη μητέρα μέσω εξωσωματικής, γιατί το επιτρέπουν?
Και κάτι ακόμη. Ποιοί θα κρίνουν για το ποιοι θα γονιμοποιηθούν και ποιοι όχι. Αυτο είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Όπως μια μάνα στην Γκάνα ή στην Ερυθραία κάνει 14 παιδιά για να ζήσουν τα 2 λόγω ασιτίας έτσι και γω επιλέγω την μητρότητα. Γιατί δεν κάνουν βαζεκτομές ή απολινώσεις σαλπίγγων στους αφρικανούς, στους πολύτεκνους, στους φτωχούς, στους πάσχοντες από έιτζ κτλ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.