Originally posted by anwnimi
Quote:
Originally posted by vince
Helena, βλέπω ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα. Απωθημένα είτε για τις (πρώην) γκόμενες μας/ (πρώην) γκόμενους μας, είτε για τους φίλους μας , είτε για τους γονείς μας...ακόμα και για τον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι μας θυμίζουν συμπεριφορές που έχουμε γνωρίσει και έξω....από τους απλούς παρατηρητές που θα εγγραφούν με ένα τάδε ψευδώνυμο και δεν θα μιλήσουν ποτέ (αλλά θα στείλουν το μήνυμα τους μέσω της εγγραφής τους) έως εμάς τα Posting Freaks που έχουμε καταναλώσει πολύ ενέργεια στο φορουμ.
Όσον αφορά τον Πάνο και την Weird θα έλεγα πως μου θύμισε κάτι σαν κυνήγι ψυχικού δικαίου (ποιος έχει το δίκιο δηλαδή). Μου θύμισε και λίγο την παρούσα σχέση μου, να αλληλοσπαραζόμαστε ο καθένας για να βγει από πάνω στον άλλο και τελικά να καταλήγουμε να συμπεριφερόμαστε με τα ανταγωνιστικά μας πρόσωπα...να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να χτυπάμε αβέρτα....
Vince μου
συμφωνώ πολύ με αυτό που λες. Κι εγώ ή ίδια είχα παραδεχτεί το τι μου θύμιζε όλο αυτό που αναπτύξαμε εδώ μέσα. Και πιστεύω ότι η προβολή αυτή δε γινόταν μόνο από μένα, αλλά και από τη weird και από τον Πάνο. Δε θα κατανάλωνε κανείς μας τόση ενέργεια αν αυτό που γινόταν δε θα είχε κάποιους συμβολισμούς για τον καθένα μας.
Προσπάθησα σιγά σιγά να αποφύγω αυτή την προβολή, πιστεύω ότι βλέποντάς το μετά πιο χαλαρά άρχισα να το καταφέρνω, χωρίς όμως να θεωρώ ότι το κατάφερα εντελώς αλλά καλύτερα από πριν.
Πιο χαλαρά το είδα όχι γιατί δεν τα θεωρώ σοβαρά όσα έγιναν αλλά γιατί βλέπω και πιο πέρα απο τη διατύπωσή τους. Και προσπάθησα να εφαρμόσω αυτό που λες \"να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να ΜΗ χτυπάμε αβέρτα \". Το θέμα είναι ότι όταν κάθε μεριά βρίσκει αδύναμα σημεία της άλλης μεριάς και χτυπάει και όταν στη συνέχεια καμία μεριά δεν το παραδέχεται ΑΝΟΙΧΤΑ ότι αυτό πονάει, συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος ξεφεύγει η κατάσταση.
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει την αρχή, ποιος θα μπορέσει να σταθεί και να πει βλέπω τα αδύναμα μου και τα αδύναμά σου αλλά δε θα σε χτυπήσω για να βγω από επάνω αλλά με άλλο τρόπο θα σε προτρέψω να τα δεις, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, και αν το θελεις ΤΩΡΑ. Γιατί το τώρα δεν είναι πάντα το σωστό timing για όλους. Όπως και ότι μέσα απο εσένα (τον κάθε εσένα) βλέπω κι εγώ αδύναμά μου τα οποία με βοήθησες να τα δω και να τα εξελίξω.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνει κάποιος αυτή την αρχή, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος ο άλλος να συνεχίσει αυτή την τακτική και αυτό να πονέσει ακόμα πιο πολύ και πραγματικά να σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την μπάλα, να επηρεαστείς τόσο πολύ!
Την πρώτη φορά που προσπάθησα να κάνω την αρχή ο Πάνος με γείωσε πραγματικά. Εκεί τα έχασα!
Μετά έκανε την αρχή η weird και ο Πάνος ανταποκρίθηκε!
Μετά πιστεύω ότι ξαναέκανα την προσπάθειά μου και έβλεπα τόση ανταπόκριση που δεν το πίστευα στην αρχή, όχι βέβαια όση θα ήθελα αλλά και αυτό ήταν σημαντικό αν δούμε πως ξεκίνησε το προηγούμενο θρεντ.
Λυπάμαι που φτάσαμε ως εδώ για να το δούμε αλλά και χαίρομαι που έστω το είδαμε κάπως-και εγώ είπα μια αλήθεια μου που δεν ξέρω αν είναι πολύ μονοδιάστατη, χρειάζομαι πιο αποστασιοποιημένα τα μάτια σας για να την εξελίξω, όπως τα δικά σου vince.
Εύχομαι πάντως ο Πάνος να είναι ΄καλά, όπως και για όλους μας.