ναι κουκλα μου ετσι ειναι εχω φαει 5 χρονια τη διαταραχη πανικου καταμουτρα,που ναι χειροτερη απο μεμονωμενες κρισεις, σε μια κριση θα κολησω?παει περασε και αν ξαναρθει θα την αντιμετωπισω,δεν υπαρχει λογος να φοβαμαι..
φιλακια:)
Printable View
ναι κουκλα μου ετσι ειναι εχω φαει 5 χρονια τη διαταραχη πανικου καταμουτρα,που ναι χειροτερη απο μεμονωμενες κρισεις, σε μια κριση θα κολησω?παει περασε και αν ξαναρθει θα την αντιμετωπισω,δεν υπαρχει λογος να φοβαμαι..
φιλακια:)
Αμελι αυτη σου η απαντηση, θελει υπογραφη ferro!!!Quote:
Originally posted by amelie74
ολγακι μου γλυκο καλημερα!
μια κριση πανικου μεσα σε 3 χρονια δεν ειναι τπτ καλη μου.
εξαλλου,κριση ηταν και περασε.τωρα εισαι παλι μια χαρα!
ετσι δεν ειναι κουκλα μου?
σκεψου τα χειροτερα...
καποιους που παιρνουν πολυ περισσοτερα φαρμακα απο σενα και παρολα αυτα,εχουν συχνα κρισεις πανικου!
πολυ δυνατη!!!!
Ολγάκι...διαβάζοντας τους τελευταίους μήνες τον αγώνα σου με το αλκοόλ, ένιωθα πως καθόσουν σε μια γωνιά και περίμενες να περάσει. Τι θέλω να πω με αυτό? Παρακολουθούσες το χρόνο να περνά, μέχρι να νιώσεις ασφαλής απέναντι στον εθισμό. Δυστυχώς περιμένοντας και μη λύνοντας, ότι υπάρχει μαζεύεται και κάποια στιγμή ξεσπάει στον καθένα διαφορετικά.
Θεωρώ δηλαδή πως πέρα απ την πολύ σημαντική σου νίκη, πρέπει να ψάξεις για τα βαθύτερα αίτια της χρήσης του αλκοόλ και να προσπαθήσεις να τα λύσεις ώστε να μην ταλαιπωρείσαι από τίποτα.
Δεν ξέρω φυσικά αν είναι έτσι, απλά αυτή την αίσθηση έχω.
ετσι ειναι θεοφανια μ ειναι ακριβως αυτα τα βαθυτερα αιτια που ειμαι σε προσπαθεια να λυσω τωρα,να βαλω σε μια σειρα ισως ξεκινοντας απο το 0 και φυσικα με αγχωνει ολο αυτο φαινεται μπροστα μ σαν ενα τεραστιο βουνο..
το καλο ειναι οτι με προκαλει να ανεβω και ας κουραστω και να μην καθομαι να το βλεπω σαστισμενα..
Θα σου πω μια ιστορία.
Χρόνια πριν, πολύ πριν μπω στο φόρουμ, μια φίλη μου αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού. Δεν μπορούσα να καταλάβω με τίποτα τι είναι αυτό που την έκανε τόσο χάλια και γιατί υπέφερε. Η ζωή της, χωρίς υπερβολές, ήταν απίστευτα στρωμένη, (καλή δουλειά που την ικανοποιούσε, ερωτευμένη, υγεια σε αυτήν και στην οικογένεια της), και όμως είχε πρόβλημα.
Ξεκίνησε με μια ψυχολόγο, την οποία όλοι λυπόμασταν γιατί η φίλη μου μιλάει υπερβολικά πολύ και πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
Ξέρεις τι κατάλαβε μέσα απ την ψυχοθεραπεία? Πως είχε απωθημένα απ την παιδική της ηλικία, καθώς ο πατέρας της ήταν καλλιτέχνης και δεν ήταν καθόλου κοντά στην οικογένεια. Η έλλειψη της ουσιαστικής πατρικής φιγούρας ήταν αυτό που την πονούσε και την ακολουθούσε ΄μεχρι και τα 30 της.
Τι θέλω να πω με αυτό? Μάθε τι είναι αυτό που σε μπλοκάρει συναισθηματικά, που έχει μαζευτεί μέσα σου και όπως λέει και μια φίλη μου εδώ μέα, ¨μη ξεσκονίζεις τα πάνω-πάνω\".
σιγουρα υποσυνειδητα βρισκονται τα αιτια καπου που ουτε καν μ παει το μυαλο,το πιστευω απολυτα και ελπιζω τον οκτωβρη που θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια να βρεθουνε..
αυτο ομως π με ταλαιπωρει το τελευταιο διαστημα ειναι η δουλεια,δεν λεω καλη η δουλεια στο γραφειο του πατερα μ,πανω στο αντικειμενο της σχολης μ αν και δεν εχω παρει πτυχιο ακομη,ομως δεν με γεμιζει γενικα δεν με γεμιζει το αντικειμενο που σπουδασα..παω στο γραφειο 8 ωρες και ειναι σαν να το κανω εκτελεστικα και μονο..γιατι πρεπει...
παντα το ονειρο μ ηταν να σπουδασω διακοσμηση,αλλα συναντουσα ενα στοπ απο γονεις και φιλους π ελεγαν δεν θα χω επαγγελματικη αποκατασταση με τον τομεα της διακοσμησης.τωρα που το θελω τοσο πολυ να στραφω προς τα εκει σκεφτομαι πως στα 27 μ να ξεκινησω παλι απο την αρχη?ισως ειναι καλυτερα να βολευτω στο γραφειο και να σβησω το ονειρο μ.
ειλικρινα δεν ξερω..
χεχε thanks boubourina;)Quote:
Originally posted by boubourina
Αμελι αυτη σου η απαντηση, θελει υπογραφη ferro!!!Quote:
Originally posted by amelie74
ολγακι μου γλυκο καλημερα!
μια κριση πανικου μεσα σε 3 χρονια δεν ειναι τπτ καλη μου.
εξαλλου,κριση ηταν και περασε.τωρα εισαι παλι μια χαρα!
ετσι δεν ειναι κουκλα μου?
σκεψου τα χειροτερα...
καποιους που παιρνουν πολυ περισσοτερα φαρμακα απο σενα και παρολα αυτα,εχουν συχνα κρισεις πανικου!
πολυ δυνατη!!!!
Quote:
Originally posted by olgaki82
σιγουρα υποσυνειδητα βρισκονται τα αιτια καπου που ουτε καν μ παει το μυαλο,το πιστευω απολυτα και ελπιζω τον οκτωβρη που θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια να βρεθουνε..
αυτο ομως π με ταλαιπωρει το τελευταιο διαστημα ειναι η δουλεια,δεν λεω καλη η δουλεια στο γραφειο του πατερα μ,πανω στο αντικειμενο της σχολης μ αν και δεν εχω παρει πτυχιο ακομη,ομως δεν με γεμιζει γενικα δεν με γεμιζει το αντικειμενο που σπουδασα..παω στο γραφειο 8 ωρες και ειναι σαν να το κανω εκτελεστικα και μονο..γιατι πρεπει...
παντα το ονειρο μ ηταν να σπουδασω διακοσμηση,αλλα συναντουσα ενα στοπ απο γονεις και φιλους π ελεγαν δεν θα χω επαγγελματικη αποκατασταση με τον τομεα της διακοσμησης.τωρα που το θελω τοσο πολυ να στραφω προς τα εκει σκεφτομαι πως στα 27 μ να ξεκινησω παλι απο την αρχη?ισως ειναι καλυτερα να βολευτω στο γραφειο και να σβησω το ονειρο μ.
ειλικρινα δεν ξερω..
α δεν παω καλα σημερα 2 φορες το εγραψα.χαχαχα
να πω την καλήμερα μου και γω....
νομίζω ότι το σημαντικότερο σημείο μιας μάχης, όπως η απεξάρτηση απο οτιδήποτε μας κάνει να βλέπουμε χωρίς αισιοδοξία το μέλλον, ειναι να μπορούμε να βλέπουμε πίσω απο το βουνό , με την φαντασία μας έστω ,ένα κόσμο , έτοιμο να μας δώσει μια ουσιαστική ευκαιρία να δείξουμε την άξια μας και να καρπίσουμε τους κόπους μας με υλικά αγαθά
και βελτίωση του επίπεδου της ζωης μας . Με απλά λόγια , να αισθανθούμε το χάδι της κοινωνίας , που θα γίνει αιτία να ξαναπιστεψουμε στις δυνάμεις μας ...
Θυμάμαι σαν να το βλέπω μπροστα μου ολγακι , εκείνο το τόσο όμορφο μήνυμα που είχες γράψει με την παρέα στην ταβέρνα ...Νομίζω ότι δείχνει τον δρόμο σε όλους και οχι μόνο σε σένα η έμενα ...Όταν ο κόσμος γύρω μας , μπορεί να ξαναγελασει με τα ανέκδοτά μας ,
όταν μπορεί να αναγνωρίσει έμπρακτα την αναγκη μας να αντλούμε δύναμη μέσα απο την ωφελιμότητα της σχέσης μας με τους άλλους , η ψυχή διατάσσει το κρέας να γίνει μπετόν αρμέ και να την προστατεύει απο οτιδήποτε την κάνει σκλάβα σε πρόσκαιρες και ανούσιες απολαύσεις, αναζητώντας την ουσία, μόνο σε αυτά που την έχουν.
Την αγάπη για την ζωή και την σχέση αγάπης με τους γύρω μας
ξεκινα το σημερα κιολας σαν χομπι ολγακι!Quote:
Quote:
ειλικρινα δεν ξερω..
αν η διακοσμηση γεμιζει αισιοδοξια την ψυχη σου , κανε οτι πρεπει για να εξασφαλισης τις οικογενειακες και επεγγελματικες σου υποχρεωσεις , αλλα κρατα χρονο για την δικη σου ευδαιμονια καιικανοποιηση.!
Μπορεις να παιρνεις μαθηματα διακοσμησης απο το ιντερνετ!
τι εννοεις απο το ιντερνετ?πως?
η αληθεια ειναι οτι και σαν χομπι η σαν δευτερευον απασχοληση να το εκανα θα με γεμιζε χαρα και ποιος ξερει σιγα σιγα ισως μπορουσα να το ακολουθησω και σαν κυρια εργασια κανοντας το ονειρα μ πραγματικοτητα.
να τι βρηκα ενδιαφερον ολγακιQuote:
τι εννοεις απο το ιντερνετ?πως?
η αληθεια ειναι οτι και σαν χομπι η σαν δευτερευον απασχοληση να το εκανα θα με γεμιζε χαρα και ποιος ξερει σιγα σιγα ισως μπορουσα να το ακολουθησω και σαν κυρια εργασια κανοντας το ονειρα μ πραγματικοτητα.
και επειδη υπαρχουν σιτοσελιδες και μειλ μπορεις να ερθεις σε επαφη με τον καθηγητη μονο για μαθηματα μεσω ιντερνετ αν δε ν μπορεις να πας εκει -ετσι φανταζομαι βεβαια
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Το μάθημα διακόσμησης εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
1. Χρώμα, τόνος, υφές, υλικά – ασκήσεις
2. Σύνθεση (χρώμα, τόνος, όγκος, υφή) – ¶σκηση: μακέτα (δισδιάστατη – κολάζ)
3. Προτάσεις σε κατόψεις με δεδομένα τετραγωνικά (κατοικία)
4. Προτάσεις σε κατόψεις επαγγελματικού χώρου (ελεύθερη επιλογή)
Σε αυτά τα τέσσερα στάδια θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις κατανόησης και επεξήγησης τάσεων και ύφους (στιλ) που επικρατούν, της σχέση τους με το κοινωνικό - ιστορικό πλαίσιο και η επιρροή που δέχονται από τις εικαστικές τέχνες και την αρχιτεκτονική.Σημαντικό, πέραν αυτών που θα ειπωθούν, είναι η προσωπική προσέγγιση των ασκήσεων και η διαφοροποίηση στην επίλυση των αισθητικών προβλημάτων που θα προκύψουν σε συνάρτηση με τα δεδομένα.
Εισηγητής: Γιάννης Γιαννούλης
Διάρκεια: 4 μήνες – σύνολο 32 ώρες
(16 δίωρα μαθήματα 1 φορά την εβδομάδα)
Συμμετοχή σεμιναρίου: 400 € Ημέρα: Παρασκευή 18:30 – 20:30
http://www.arteshop.gr/manifactura.php?manifact=lab
thanks για το λινκ ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα
ολγακι ,,εχε υποψιν σου οτι μπορει ο ελληνικος γκουκλ να σου βγαζει κιαλλα αποτελεσματα !επισης ειδα κατι στοιχεια απο ΤΕΙQuote:
thanks για το λινκ ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα
δεν αποκλειεται να εχουν ηδη αρχισει καποιοι πιο δραστηριοι να βγαζουν μαθηματα στο διαδικτυο αφου κανεις φυσικα την εγγραφη! ψαξου λεβεντια μου! καθε μερα που περναει δεν γυριζει πισω για να ανοιξεις μονη σου την λεωφορο της ευτυχιας !
καλο δρομο στην δημιουργικη σου αναζητηση να χεις και θα δεις οτι θα αλλαξει η ζωη σου ,αρκει να κανεις ενα βημα που να σε γεμιζει αισιοδοξια και χαρα...