επειδη απαντησα ηδη σε 3 ερωτησεις, να μου δωσω την δυνατοτητα να ρωτησω αλλες τοσες.. χεχε..
-εχετε νιωσει προδοσια;
-δεσμο ή φιλικη σχεση;
-το ξεπερασατε; ξεκαθαρισατε;
Printable View
επειδη απαντησα ηδη σε 3 ερωτησεις, να μου δωσω την δυνατοτητα να ρωτησω αλλες τοσες.. χεχε..
-εχετε νιωσει προδοσια;
-δεσμο ή φιλικη σχεση;
εχω νιωσει προδοσια και απο φιλια και απο ερωτικη σχεση.Quote:
Originally posted by mstrouf
-εχετε νιωσει προδοσια;
-δεσμο ή φιλικη σχεση;
αρχιζω και το ξεπερναω τωρα μετα απο πολυ καιρο...
επιτρεψτε μου να επαναλαβω μια ερωτηση που με καιει
λιγοτερα φαρμακα και περισσοτερες ορμες ή περισσοτερα φαρμακα και μεγαλυτερη ηρεμια?;)
ορμες εννοεις σεξουαλικες;Quote:
Originally posted by ferro
επιτρεψτε μου να επαναλαβω μια ερωτηση που με καιει
λιγοτερα φαρμακα και περισσοτερες ορμες ή περισσοτερα φαρμακα και μεγαλυτερη ηρεμια?;)
την ηρεμια δεν την προκαλουν τα φαρμακα απλως κατευναζουν τα συμπτωματα, μειωνεται η αντιληψη
την ηρεμια θα την βρεις στην πορεια του χρονου
συνεχώς αισθανόμουν προδομένη και από φιλίες και από σχέσεις ίσως να έκανα εγώ κάτι λάθος......
όσο και αν ακούγεται περίεργο περισσότερα φάρμακα περισσότερες ορμές , λιγότερα φάρμακα λιγότερες ορμές...
σας έχουν φερθεί ανάρμοστα λόγω της ασθένειάς σας;
Quote:
Originally posted by λίτσα
όσο και αν ακούγεται περίεργο περισσότερα φάρμακα περισσότερες ορμές , λιγότερα φάρμακα λιγότερες ορμές...
σε μενα λειτουργει αντιστροφα λιτσα μου
ναι με εχουν κοροιδεψει στο δρομο επειδη ημουν στην κοσμαρα μου
ουπς ξεχασα ερωτηση
για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα
αγαπημενο σας junk food?
[quote]Originally posted by ferro
[quote]Originally posted by λίτσα
σε μενα λειτουργει αντιστροφα λιτσα μου
δεν εχω καταλαβει... χαχα τοσο στον κοσμο μου ειμαι..
οσο για τις ορμες.. Ο Ποθος Καιει Τα Σωθικα.. τπτ αλλο!
κλαμπ σαντουιτς, σουβλακι (αν κ το θεωρουν θρεπτικο)Quote:
ουπς ξεχασα ερωτηση
για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα
αγαπημενο σας junk food?
αγαπημενο σας γλυκο;
σοκολατα lacta
προτιμας να διαβαζεις εφημεριδες ή περιοδικά?
Διαβάζω γενικά. Προτιμώ περιοδικά για να ξεφεύγει λόγο ο νους. Βλέπεις και καμιά διαφήμιση.Quote:
προτιμας να διαβαζεις εφημεριδες ή περιοδικά?
Διαφημιστικό σποτ που ξεχώρισες?
\"να φύγετε, να πατε αλλου\", παγωτο magnum κ γαμω τις φρασεις!!! τρελο κολλημα! οσο για τον μπαρμπα ειναι σκατοφατσα..χαχαχαχα
-μετανιωσες για πραγματα που εκανες ή που ενω ειχες την ευκαιρια να κανεις, δεν εκανες;
ποτε δεν μετανιωνω για πραγματα που εχω κανει αλλα για πραγματα που δεν εχω κανει..........
για την ακριβεια:\"να φυγετε κυριε, να πατε αλλου!\"φραση-κολλημα..Quote:
Originally posted by mstrouf
\"να φύγετε, να πατε αλλου\", παγωτο magnum κ γαμω τις φρασεις!!! τρελο κολλημα! οσο για τον μπαρμπα ειναι σκατοφατσα..χαχαχαχα
-μετανιωσες για πραγματα που εκανες ή που ενω ειχες την ευκαιρια να κανεις, δεν εκανες;
ε βεεεεεεεβαια εχω μετανοιωσει για πραγματα που εκανα και για πραγματα που δεν εκανα! (δε φανταζομαι να θες και αναλυση, θα νυχτωσουμε..)
Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα που δεν έκανα και δεν κάνω. Και για λίγα που έχω κάνει. Κυρίως μετανιώνω όμως για εμπειρίες που δεν έχω επιτρέψει στον εαυτό μου να ζήσει απο φόβο.
EPΩTHΣH ΔEN KANOYME KYPIEΣ MOY? :-(