απο αλλους που δεν επρεπε.
Printable View
απο αλλους που δεν επρεπε.
ποτε δεν επεσα.
ειδα πολλα....
εμαθα πολλα...
τωρα ειμαι καλυτερα.
Keep μου κι εγώ δε θεωρώ τα φάρμακα ως το μέσο να μας κάνουν φυτά και να υπομένουμε την κάθε κ@λοκατάσταση.
Τα θεωρώ ως μέσο, στη σωστή δοσολογία, να μπορούμε να σκεφτούμε καθαρότερα τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας, να μπορούμε να τη διαχειριζόμαστε καλύτερα τη κ@λοκατάσταση και να φεύγουμε από αυτή.
Αλλά πάνω από όλα βάζω την ανθρώπινη επαφή και συμπαράσταση αλλά και τη βοήθεια ειδικού μέσω ψυχοθεραπείας. Αυτή είναι η προσωπική γνώμη μου, δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν. Απλά επειδή εμένα αυτά με βοήθησαν, και άλλοι τα μοιράστηκαν μαζί μου όταν εγώ περνούσα στιγμές κρίσεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να τα μοιραστώ με όσους νοιάζομαι.
Κι εσύ είσαι από τα μέλη που είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και νοιάζομαι.
να μετακομισεις σε μερος με πολοι κοσμο.οππου ειναι λιγοι μαθευοντε ολα.κιπ νιωθω οτι εισαι καλυτερα.ειναι ετσι?
Quote:
Originally posted by anwnimi
Keep μου κι εγώ δε θεωρώ τα φάρμακα ως το μέσο να μας κάνουν φυτά και να υπομένουμε την κάθε κ@λοκατάσταση.
Τα θεωρώ ως μέσο, στη σωστή δοσολογία, να μπορούμε να σκεφτούμε καθαρότερα τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας, να μπορούμε να τη διαχειριζόμαστε καλύτερα τη κ@λοκατάσταση και να φεύγουμε από αυτή.
Αλλά πάνω από όλα βάζω την ανθρώπινη επαφή και συμπαράσταση αλλά και τη βοήθεια ειδικού μέσω ψυχοθεραπείας. Αυτή είναι η προσωπική γνώμη μου, δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν. Απλά επειδή εμένα αυτά με βοήθησαν, και άλλοι τα μοιράστηκαν μαζί μου όταν εγώ περνούσα στιγμές κρίσεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να τα μοιραστώ με όσους νοιάζομαι.
Κι εσύ είσαι από τα μέλη που είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και νοιάζομαι.
ανωνυμη εχεις αδικο για τον ορο φυτα.εμενα δεν με κανουυν καθολου φυτο.και δουλευω και οδηγαω και τα κανω ολα οσο πιο σωστα μπορω.ισως ενοεις φαρμακα βαρια ε?:P
Quote:
Originally posted by anwnimi
Κρίνο για τα υπόλοιπα που λες σχετικά με την αντιμετώπιση με βρίσκεις συμφωνη. Αν και νομίζω πως ο καθένας ότι αντιμετώπιση εφαρμόζει τη θεωρεί καλύτερη και δεν το κάνει κακοπροαίρετα.
Κανενας εδω μεσα,
(και οταν λεω κανενας, κυριολεκτω)
δεν ειναι κακοπροεραιτος.
Θεωρω οτι υπαρχει μια δεξαμενη ανθρωπων, που ο καθενας εχει την δικη του αληθινη ιστορια και αυτη του εχει δωσει περισσια ευαισθησια στον απεναντι του.
Ωστοσο αυτο δεν σταματαει να ειμαστε ανθρωποι με αδυναμιες και ελαττώματα.
Στη συγκεκριμενη φαση ειχε αρχισει ενα λαθος βιολι και αυτο επρεπε να κοπει.
Μου προκαλει εντυπωση που αρκετος κοσμος δεν καταλαβαινε οτι η συνεχωμενη πιεση που ασκουσε, αρχισε να προκαλει ζημια.
Υπαρχουν περιπτωσεις που τα ορια της αλληλεγγύης μεσα σε ενα δυκτιακο χωρο οπως αυτο, ειναι περιορισμενα.
Οταν προσπαθεις να τα υπερβεις, τοτε περνας σε ενα αναποδο ρευμα και ασχετως τι καταλαβαινεις η οχι ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ και τελος.
Το αμεσο ζητουμενο στη παρουσα φαση ΔΕΝ ειναι τι θα κανει ο νικος με τα φαρμακα (πριν δηλωσε οτι τα παιρνει κανονικα, δεν εχει να κανει μπορει να ειναι και ψεμματα, δικαιωμα του να κανει οτι νομιζει) και δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα να ηρεμησει και να επανελθει οπως ηταν πριν για να μπορεσει να συγκεντρωθει στο πως θα επιλυσει τα αμεσα προβληματα του και στις νεες πιεσεις που δεχεται.
Η ζημια που αναφερω πιο πριν,
εγκειται οτι ΚΑΙ εδω μεσα αρχιζει και βλεπει το φορουμ σαν ενα ακομα χωρο πιεσης.
Και θα σας λυπησω, αλλα αυτο ειναι ενα τραγικο λαθος.
Πιο αναλυτικος δεν μπορω να γινω.
θα δω πως θα παει με δουλεια προς το παρον οικονομια.
μονο τσιγαρα...
Quote:
Originally posted by keep_walking
μονο τσιγαρα...
κερναω καφε - εσυ τα τσιγαρα.
:cool:
λολ...τρακα ο καφες ωραια:p
οχι ρε το αλλαξα,
εγω το καφε, εσυ τα τσιγαρα.
:D
ακομα δεν εχω απαντησει u2u...αυριο...να ριξω εναν καλο υπνο πρωτα