μπορω να το αποδειξω αλλα δεν θα ασχοληθω , περιμενοντας να ηρεμησει το φορουμ και να βρει την λυση η διαχειρηση στο πως θα μπορουσαν να περιοριστουν τα προσωπικα μηνυματα ...
Printable View
μπορω να το αποδειξω αλλα δεν θα ασχοληθω , περιμενοντας να ηρεμησει το φορουμ και να βρει την λυση η διαχειρηση στο πως θα μπορουσαν να περιοριστουν τα προσωπικα μηνυματα ...
Quote:
Originally posted by giota
Ακολουθώ μετά απο σένα weird.να δώσουμε τα χέρια και να μην απαντάμε στις προκλήσεις γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ.Το φόρουμ θα χαλάσει.Οσοι έχουν την διάθεση ας το δηλώσουν και να μην ξεχνάμε τον ρόλο της ύπαρξης του φόρουμ.Εγώ πλεον δεν θα απαντώ σε είρωνες και προκλητικούς
Γιωτα μου....αυτό το κάνω εδώ και πολύ καιρό, αλλά ακόμη θέλω δουλειά....Είναι δύσκολο αλλά το παλεύω...
Που θα πάει όμως....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Ακολουθώ μετά απο σένα weird.να δώσουμε τα χέρια και να μην απαντάμε στις προκλήσεις γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ.Το φόρουμ θα χαλάσει.Οσοι έχουν την διάθεση ας το δηλώσουν και να μην ξεχνάμε τον ρόλο της ύπαρξης του φόρουμ.Εγώ πλεον δεν θα απαντώ σε είρωνες και προκλητικούς
Γιωτα μου....αυτό το κάνω εδώ και πολύ καιρό, αλλά ακόμη θέλω δουλειά....Είναι δύσκολο αλλά το παλεύω...
Που θα πάει όμως....
θα σου πω εγω τι παλευεις,
ενα σπουργιτακι με ενημερωσε πριν καμποση ωρα,
οτι ψαχνεις να βρεις ποσα κιλα μαλακας ειμαι....
οπως επισης οτι γνωριζεις αν ειμαι παντρεμενος η οχι κλπ κλπ.....
Δεν θα κατσω να ασχοληθω ουτε και να σου απαντησω στη μιζερια σου.
Πολυ απλα επιβεβαιωνω κατι που ηδη το γνωριζα εδω και καιρο:
Η κατινια εχει εισβαλει στο φορουμ και εχει γινει χειροτερη απο την χολερα.....
Ουτε με απεντομωση δεν ξεμπλεκουμε απο εσας,
αυτο εχει γινει πια φανερο.
Α, καλά. Εσύ έχεις μεγάλο θέμα τελικά...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Quote:
Που θα πάει όμως....
θα σου πω εγω τι παλευεις,
ενα σπουργιτακι με ενημερωσε πριν καμποση ωρα,
οτι ψαχνεις να βρεις ποσα κιλα μαλακας ειμαι....
οπως επισης οτι γνωριζεις αν ειμαι παντρεμενος η οχι κλπ κλπ.....
Δεν θα κατσω να ασχοληθω ουτε και να σου απαντησω στη μιζερια σου.
Πολυ απλα επιβεβαιωνω κατι που ηδη το γνωριζα εδω και καιρο:
Η κατινια εχει εισβαλει στο φορουμ και εχει γινει χειροτερη απο την χολερα.....
Ουτε με απεντομωση δεν ξεμπλεκουμε απο εσας,
αυτο εχει γινει πια φανερο.
Και όχι τίποτε άλλο, σε έχουν πάρει είδηση και τα σπουργιτάκια και σου κάνουν πλάκα.
Θα στο πω για χιλιοστή φορά: όσο και να χτυπιέσαι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου...
Βρίσε, χλεύασε, ειρωνεύσου για \"το καλό του φόρουμ\". Μόνο που αυτή η καραμελίτσα έχει φτάσει να σε εκθέτει πλέον....
μα \"χρυσο\" μου, προσπαθω να μην ασχολουμε μαζι σου και δεν με αφηνεις.....
Τα σπουργιτακια ειπαν επ ακριβως: \"ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΝΟ???\"
Αυτες ειναι οι αναζητησεις σου δυστυχως.....
Θα στο πω για μια και τελευταια: Και οι τοιχοι εχουν αυτια η αλλιως να μην εμπιστευεσαι κανενα, ουτε τον κωλο σου :cool:
Και για χιλιοστη μια: Αν θες το φορουμ να βρει την υγεια του,
κοψε να ασχολησε μαζι μου, και να γινεις αρσακειαδα.
Ακομα και οταν θα σου ερθει η ορεξη να με βριζεις, θα το κανεις απο μεσα σου και ψυθιριστα.....
νταξ?
;)
ΥΓ...... ακομα δεν εχω καταλαβει τι σε απασχολει το αν ειμαι εγω παντρεμενος η οχι.....
βρε κουτο, στο ειπα και στο u2u, δεν......
(και απο τοτε.... αμαν και αμαν....)
εγω λεω να σου δωσουμε μια ζυγαρια μπας και το βρουμε.για να το λενε πανω απο 20 ατομα ψαξτο ;)Quote:
Θα στο πω για μια και τελευταια: Και οι τοιχοι εχουν αυτια η αλλιως να μην εμπιστευεσαι κανενα, ουτε τον κωλο σου :cool:
Ακομα και οταν θα σου ερθει η ορεξη να με βριζεις, θα το κανεις απο μεσα σου και ψυθιριστα.....
νταξ?
;)
ΥΓ...... ακομα δεν εχω καταλαβει τι σε απασχολει το αν ειμαι εγω παντρεμενος η οχι.....
Και για να τελειώνουμε. Ξέρω πως σε πείραξε ότι αμφισβήτησα τον ανδρισμό σου. Δεν φταίω εγώ που έχω αυτά τα πιστεύω. Σεβάσου τα και σταμάτα να κάνεις το φόρουμ μπου\'΄[., μόνο και μόνο από προσωπικό εγωισμό.Quote:
Δεν σε αφήνω με το να με κυνηγάς πίσω από κάθε θέμα? Ενδιαφέρον, αν και καθόλου ανεξήγητο. Λέγεται εμμονή, ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θέματα.
Σου είπα: σε έχουν πάρει γραμμή και σε δουλεύουν. Πάλι δεν φταίω εγώ...
Θα το ήθελες, αλλά κοίτα που δεν μπορώ...
Θα στο ξαναπώ: βρες καλύτερους ρουφιάνους για να μην εκτίθεσαι...
Ακομα και οταν θα σου ερθει η ορεξη να με βριζεις, θα το κανεις απο μεσα και ψυθιριστα.....
Μη ξαναλέμε τα ίδια. Έχεις καταναλώσει δεκάδες σελίδες με το να ασχολείσαι μαζί μου. Βρες μου μια που να έκανα το ίδιο.
Όσο για το αρσακειάδα στο έχω ξαναπεί: κουμάντο στο φόρουμ που θα φτιάξεις εσύ αν και δυσκολεύεσαι λίγο να καταλάβεις πως εδώ δεν είναι τσιφλίκι σου και δεν θα γίνει ποτέ...
νταξ?
;)
Χτυπήσου μόνος σου....
Επειδη θελω να σε πιστεψω,
οτι ολα οσα ακουσα ειναι προιον κουτσομπολιου,
μπορεις να μου δωσεις το λογο της τιμης σου,
οτι ποτε δεν εχεις εκφραστει ετσι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για μενα οπως το απο κατω?
Επειδη θεωρω οτι εισαι ατομο που εχει τιμη,Quote:
\"ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΝΟ???\"
οτι μου πεις θα το δεχτω, χωρις δευτερη κουβεντα.
αυτό το είδα μετά...Quote:
Το ίδιο παραμύθι.
Σου είπα: αν γουστάρεις να σε δουλεύουν τα σπουργιτάκια, ή τα βγάζεις απ το μυαλό σου πάλι δικό σου θέμα είναι.
Αι κεν ντο ενιθινγκ φορ δατ.
Οκ?
βρε θεοφανια,λες να βαζει μυαλο επιτελους αυτος; :) επιτελους το φορουμ ξαναρχισε να κανει καλοQuote:
Επειδή λοιπόν εγώ θεωρώ πως είσια άτομο που έχει α/\'΄[,., θα μου πεις δημόσια ποιο σπουργιτάκι σου είπε κάτι τέτοιο και θα πράξω ανάλογα.Quote:
Sofia kai weird, να\'σται καλα που καταλαβετε οτι εβαλα το μνμ της weird με τις αγνοτερες προθεσεις, μηπως και αναπολησουν τα παλια και μαλακωσουν τους διαλογους.
Και ελαβα την απαντηση οτι εγω η απλοϊκη νοικοκυρουλα που ολος μου ο προβληματισμος περιστρεφεται γυρω απο τον αντρα μου, τα παιδια, το μαλακτικο πλυντηριου, την γατα και τον σκυλο, δεν μπορω να καταλαβω την ανωτεροτητα αυτου του επιπεδου επικοινωνιας των μελων που εκφραζουν τα, περαν του οικογενειακου περιβαλλοντος τους, αισθηματα με τον πλεον κοσμιο τροπο.
nature, τα επομενα μνμ που ανταλλαχθηκαν νομιζω οτι ειναι και η απαντηση μου προς το σχολιο σου.
Σε διαβεβαιω οτι περασα προβληματα και εμποδια ανυπερβλητα που δεν σου ευχομαι να τα αντιμετωπισεις ποτε και δεν ειχαν να κανουν με τη μαμα το μπαμπα και τα παιδια, θεματα που δεν τα δημιουργησε η φαντασια μου αλλα η στυγνη πραγματικοτητα.
Και μεσα σε ολο αυτο το χαος, επρεπε να αποφασισω εαν θελω να αγαπησω τη ζωη, οπως και αν ειναι, και να παλεψω, ή εαν θα εγκαταλειψω και θα χαθω.
Διαλεξα, και σημερα ειμαι εδω να εχω σαν μοναδικη πια εννοια τον αντρα, τα παιδια, το σκυλο και οτι αλλο θες.
Και παλι συγνωμη που ανακατευτηκα!
Και για να τελειώνουμε. Ξέρω πως σε πείραξε ότι αμφισβήτησα τον ανδρισμό σου.Quote:
Δεν σε αφήνω με το να με κυνηγάς πίσω από κάθε θέμα? Ενδιαφέρον, αν και καθόλου ανεξήγητο. Λέγεται εμμονή, ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θέματα.
εγω αγαπητη θεοφανια,
οταν θελω να πω σε καποιον οτι ειναι μαλακας,
του το λεω καταμουτρα και δεν κανω την κατινα απο εδω και απο εκει.
Αν το δικο μου λεγεται εμμονη, αναρωτησου πως λεγεται το δικο σου.
Σου είπα: σε έχουν πάρει γραμμή και σε δουλεύουν. Πάλι δεν φταίω εγώ...
α μαστα....
σου ειπα πιο πριν κατι,
αν εχεις τιμη σαν ανθρωπος θα το καταλαβεις.
Θα στο ξαναπώ: βρες καλύτερους ρουφιάνους για να μην εκτίθεσαι...
τι να κανω?
εγω δεν ασχολουμε,
αλλα με ενημερωνουν.....
Ελπιζω οτι θα το ξεκαθαρισεις οπως σου ειπα.
Μη ξαναλέμε τα ίδια. Έχεις καταναλώσει δεκάδες σελίδες με το να ασχολείσαι μαζί μου. Βρες μου μια που να έκανα το ίδιο.
Όσο για το αρσακειάδα στο έχω ξαναπεί: κουμάντο στο φόρουμ που θα φτιάξεις εσύ αν και δυσκολεύεσαι λίγο να καταλάβεις πως εδώ δεν είναι τσιφλίκι σου και δεν θα γίνει ποτέ...
οπως νομιζεις,
δεν μπορω παρα να σεβαστω την αποψη σου.
Εκτιμας οτι προτιμας το φορουμ να παραμεινει ενα μπουρδελο και μισο.
Τα υπολοιπα δεν ειναι δικη μου η δικη σου δουλεια.
Οντως εχεις δικαιο, κουμαντο στο δικο μου φορουμ.
Ας την βρουν λοιπον την ακρη οι διαχειριστες.
λες ε?
τωρα να πω οτι δεν με ενδιαφερει ο ανδρισμος μου,
δεν κερδιζω τιποτα.....
Δεν φταίω εγώ που έχω αυτά τα πιστεύω. Σεβάσου τα και σταμάτα να κάνεις το φόρουμ μπου\'΄[., μόνο και μόνο από προσωπικό εγωισμό.
δεν γνωριζω ποιος φταιει για τις ονειροφαντασιες σου περι ανδρισμου.
Εγω γνωριζω οτι δεν εχω δωσει ποτε δειγματα που να ασχολουμε με τον ανδρισμο κανενος.
Χτυπήσου μόνος σου.... [/quote]
Quote:
Επειδή λοιπόν εγώ θεωρώ πως είσια άτομο που έχει α/\'΄[,., θα μου πεις δημόσια ποιο σπουργιτάκι σου είπε κάτι τέτοιο και θα πράξω ανάλογα.
ωπα!!!!
αρχισαμε τα καρφωματα???
τι τιμωρια θα υπαρχει μετα???
πσιττττττ γιατι καρφωνεσαι?
τι φοβασαι?
αφου εσυ εισαι καθαρη, γιατι δεν λες καθαρα,
κανε μας την χαρη και ναι, εγω λεω αυτο και αυτο, στο λογο της τιμης μου, να τελειωσουμε?
Ρε συ ανθρωπε,
ποση σκαρταδουρα κουβαλας επιτελους?
λοιπον?
εχεις τιμη η οχι?
Quote: