-
Εγω παιδια ειμαι στην μειωση των xanax παιρνω ο.25 μερα παρα μερα κ εχω διακρινει οτι ενω οι παλμοι μου εμενα ηταν παντα 50-55 (τωρα εδω εχω μπερδευτει,επειδη ειμαι κ αθλητης συμβαινει αυτο η επειδη παιρνω κοντα 1 χρονο xanax???) τελοσπαντων συνεχιζω,εχω δει λοιπον πως εδω κ 5-6 μερες μου εχουν αυξηθει οι παλμοι 70 μεχρι 85 φτανουν..πριν λιγο καιρο προβληματιζομουν γτ εχω τοσους χαμηλους τωρα προβληματιζομαι γτ ανεβηκαν..Ειναι απο την μειωση του xanax η ειναι "παιχνιδια" της καρδιας...αυτα τα ερωτηματα με απασχολουν καθημερινα κ με κουραζουν..χωρια οι εκτακτες..αυτες εχουν στανταρ θεση στην καθημερινοτητα!!
-
Greg,οπως σου εχω ξαναγραψει,οι παλμοι 50 με 55 ειναι για πολλους παλμοι σε κατασταση ηρεμιας και οι 70 με 80 τους εχουν μονιμα,οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα,ασε που εγω πιστευω οτι τα χαπια που παιρνεις παιζουν ρολο στο να ειναι ηρεμοι οι παλμοι.Μαρακι,σ'ευχαριστω για τις ευχες σου.Σιγουρα τις εχω συνηθησει,εχουν γινει ενα με το πετσι μου πια,τις κουβαλαω παντου,απλα μακαρι εκει που θα παω να χαλαρωσω και να ξεχαστω να μην με ακολουθησουν....δυσκολο το βλεπω αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο,το καλο με εμενα ειναι πως μπορει να βασανιζομαι χρονια με αρρυθμιες,ταχυκαρδια(που και που),πονακια,φοβους κτλ,αλλα δεν κλεινομαι σπιτι γιατι η ζωη συνεχιζεται,εστω και ετσι.......
-
Λες ρανη μου;;Πολυ εναλλαγη βλεπω εγω ξαφνικα..μια χτυπαει αργα μια γρηγορα...οοοοτι γουσταρει κανει...εμμονη εχω παθει κ μετραω τους παλμους μου συνεχεια!!για γελια κ για κλαματα μαζι ασε κ απο κοντα κ οι βρωμες οι ακτακτες!!!
-
Λες ρανη μου;;Πολυ εναλλαγη βλεπω εγω ξαφνικα..μια χτυπαει αργα μια γρηγορα...οοοοτι γουσταρει κανει...εμμονη εχω παθει κ μετραω τους παλμους μου συνεχεια!!για γελια κ για κλαματα μαζι ασε κ απο κοντα κ οι βρωμες οι ακτακτες!!!
-
Ακριβώς έτσι ΡΑΝΗ, η ζωή συνεχίζετε και είναι μία. Είναι κρίμα να μην την χαιρόμαστε. Όσο αφορά τους παλμούς σου Greg83, από αυτά που έχω διαβάσει και μου έχουν πει και οι καρδιολόγοι, είτε έχεις 55, είτε έχεις 80 είναι φυσιολογικό. Η βραδυκαρδία είναι κάτω από 50 και η ταχυκαρδία είναι πάνω από 80-85. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Οι παλμοί σου είναι φυσιολογικοί έτσι κι αλλιώς. Επειδή έχεις λιγοστέψει τα xanax για αυτό μπορεί να είσαι λίγο σε υπερένταση, γιατί ο οργανισμός σου τα έχει συνηθίσει. Εγώ πολλές φορές σε ηρεμία έχω 75 παλμούς ενώ άλλες φορές μπορεί να έχω και 60. Δεν είναι τίποτα. Έχεις ρωτήσει γιατρό γιατί έχεις 55 παλμούς και άν είναι ανησυχητικό; που δεν νομίζω να είναι. Απλά μην το σκέφτεσαι συνέχεια.
-
Στην περίπτωση έκτακτων λόγω στρες θα πρότεινα μια επίσκεψη σε ομοιοπαθητικό. Πριν ένα μήνα ξεκίνησα ομοιοπαθητική θεραπεία και έχω δει σχετική βελτίωση. Ήμουν για πάνω από 4 μήνες σε μαύρα χάλια από το άγχος με πολλές ταχυπαλμίες, αρρυθμίες, υπέρταση κλπ. Τώρα το αγχος υπάρχει αλλά γενικά είμαι πιο χαλαρός από πριν και οι έκτακτες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Είναι σχετικά νωρίς βέβαια για να βγάζω συμπεράσματα αλλά προς το παρόν δεν πάει άσχημα και ελπίζω να πάει και καλύτερα.
-
Ναι μαρια μου εχεις δικιο.Σημερα απο το πρωι μ'εχουν ξεφτιλισει οι εκτακτες καθε 5-6 χτυπους κ παυση την εχω ακουσει στερεοφωνικα..Δν αντεξα κ πηρα μισο xanax πριν καμια ωρα κ καπως ψιλοηρεμησαν αλλα κ παλι κανω...δν υπαρχει αυτο το βασανο οτι κ να λεμε φανταζει μηδαμινο μπροστα σε αυτο που περναμε!!Μπραβο τασο μακαρι φιλαρακι να πας ακομη καλυτερα...
-
Γεια χαρά σε ολους ..
Παλι όλοι εδώ μαζί εκλεισα ενα χρονο ακριβως σε αυτή την κόλαση πραγματικά πρόκειται για κόλαση .
Δεν μπορω να ζήσω όπως πριν έχω καθημερινά άπειρες έκτακτες προσπαθώ να μην δεινω σημασία και να κάνω την δουλεια.
Το χειρότερο παιδιά είναι ταχυκαρδία να το πω ταχυπαλμια τρέμουλο καρδιάς να πω δεν ξέρω είναι βασανιστική εκεί που έχω απανωτές έκτακτες ξεσπάει αυτό πράγμα σαν να έχω ενα διακόπτη να ανοίγω στροφές στην καρδιά να κατεβαζω , και εκεί πουεχω ταχυκαρδία σκάνε μητη και έκτακτες με πόνο σαν μπλοκάρει/ φράζει κάποια αρτηρία και να μου προκαλεί πόνο.
Είχα ηρεμήσει είχα έκτακτες αλλά αυτή η ταχυκαρδία είχε σταματήσει αλλά το επέστρεψαν όλα πολύ ενισχυμένα.
Σκέφτομαι να πάω παλι στον καρδιολόγο μου για υπέρηχο holder να δω τη συμβαίνει απο πέρυσι .Χαζω γυμνάζομαι κάνω λίγο τρέξιμο γιατί δεν μπορω λογο κάποιας δισκοκήλης στην μέση που πιστεύω και αυτό είναι λογο άγχους.
Σαν άνθρωπος έχω ορεξη για δουλεια και να κάνω πραγματα απλα πλεον δεν μπορω δεν αφήνουν να σκεφτώ καθόλου λογικά .
Εξακολουθώ όμως και πινω καφέ 2 την ημερα μπορεί και 3 κακάο αλκοόλ μονο μπύρα κρασί , τρεφομαι όμως υγεινα λαχανικά πολλά νερό φρούτα.Προσπάθησα να κόψω τον καφέ και το αλκοόλ αλλά δεν μπόρεσα είμαι 24-25 χρονων αν δεν μπορω να τα απολαυσω τώρα ποτε όταν θα γίνω 50.
Έχω γράψει ενα κατεβατω αλλά ρε παιδιά δεν μπορω κάνω κάτι να σταματήσουν με παγιδεύουν συνέχεια, εσείς ακολούθησε κάποια διατροφή καφέδες που λένε οτι βλαπει πινετε ?
-
alex θα μπορούσες για λίγες μέρες μέχρι να περάσει αυτό που σου δημιούργησε την ένταση να πινεις ντεκαφεινε. Έτσι μπορεί να δεις αν συμβάλει η καφεινη στις αρρυθμίες. Για το αλκοολ να σου πω για τη δική μου περίπτωση που όταν επινα βράδυ πάνω απο 2 μπυρες ξυπνούσα στη μέση της νύχτας απο ταχυπαλμία και έκανα κανα μισάωρο να συνέλθω.
Γενικά αν διαβάσεις στο νετ για αρρυθμίες θα δεις οτι τσιγαρο καφές και αλκοολ παιζουν αρνητικό ρόλο.
-
Σωστα Tasos75,ο καφες,το τσιγαρο και το κοκκινο κρασι επιβαρυνουν τις αρρυθμιες.Ειναι κουτο να ρωτησει καποιος γιατι δεν εχουν αρρυθμιες οσοι κανουν καταχρηση σε ολα αυτα....εχουμε πει απειρες φορες οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ζουν ολοι αυτο το βασανο.Εγω πινω εναν καφε την ημερα,κανω 2-3 τσιγαρα με τον καφε και σε περιπτωση που βγουμε καποιο βραδυ για ποτο,κανω αλλα 3 περιπου......σημερα,μετα απο πολλεεεεες μερες που ειχα να το νιωσω,ειχα ταχυκαρδια,μετα το φαγητο...δυστυχως κολλησε το μυαλο μου και μετρουσα συνεχεια τους παλμους οποτε εγινε εμμονος φοβος και αντι να πεφτουν,ανεβαιναν.....αφου δεν μπορουσα να τους ριξω και με ενοχλουσαν,πηρα ενα τεταρτο χαπακι για αυτο τον λογο και μετα απο λιγη ωρα οκ.Αν φοβηθει το μυαλο,τελειωσε.....γινεται εμμονη και αντι να γινει καλυτερα μια κατασταση,χειροτερευει!
-
Παιδιά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό το πράγμα 1 χρονο και δεν μπορω να καταλάβω τι το πυροδοτεί οκ έχω ενα φόβο και μια εμμονή ιδέα στην καρδιά επειδή έχω όλα αυτά τα συμπτώματα .
Παλιά εκανα τρέξιμο και μόλις μετρουσαμε τους σφυγμούς ήμουν εντάξει και τώρα μόλις πάω να μετρησω κάνω διακοπές στους σφυγμους.
Και όπως είπα όταν με πιάνει η ταχυκαρδία θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί να μην νιώσω αυτό το απαίσιο συναίσθημα μάλλον θα είναι κρίση πανικού τι να πω , να θέλει να φύγει η καρδιά μου απο το στήθος μου χωρίς αιτία να αναιβαζω τρελούς παλμούς και ξανά αγχωνομαι να μην μου ξανά συμβεί και παει κάτι η καρδιά .Το ξέρω κάνω λάθος όλο αυτό είναι φαύλος κύκλος έχω τρελαθεί δεν βγαινω με τους φιλους μου για καμια βόλτα και τους ζηλεύω που είναι χαλαροί και δεν έχουν αυτό το βάσανο σαν εμένα .
Και όσο για το αλκοόλ δεν πολύ πινω αλλά θα προσπαθήσω να μην πινω καθόλου να δω πως θα πω ενημερωτικά Σάββατο βράδυ είχα πιει κοκκινο κρασί και Κυριακή παλι κοκκινο κρασί το βράδυ της Κυριακής είχα μια τρομερή ταχυκαρδία οποτε μπορεί να με πείραξε .
-
Alex89 είναι λάθος να μην χαίρεσαι την ζωή σου και να μην βγαίνεις με τους φίλους σου για αυτό το λόγο. Τώρα είναι τα καλύτερα σου χρόνια, μην τα σπαταλάς χωρίς να τα χαίρεσαι. Θα περάσουν και θα μετανιώσεις που δεν τα έζησες όπως ήθελες. Αρρυθμίες έχεις, αποδέξου το και προσπάθησε να ζήσεις με αυτό. Το ξέρω είναι δύσκολο άλλα τι να κάνουμε, σε μας έτυχε. Άλλοι έχουν χειρότερα να αντιμετωπίσουν. Από τις αρρυθμίες δεν θα πάθεις τίποτα, απλά σε ρίχνουν ψυχολογικά, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Δεν χρειάζεται να κάνεις καταχρήσεις με το ποτό. Πιές με μέτρο. Εμένα προσωπικά αυτό που με πειράζει πάρα πολύ είναι ο καφές και το άγχος. Τον καφέ τον έχω κόψει τελείως, αν θα πιω πίνω ντεκαφεινέ, δεν χάλασε και ο κόσμος. Το ποτό έχω προσέξει ότι εμένα δεν με πειράζει, αν πιω καφέ όμως άστα να πάνε.
-
Παιδια σημερα ηταν μαρτυριο....ειχα παει στη γιορτη του σχολειου και ηρθε & καθησε απο κατω ακριβως απο εμενα μια που παλια ειχαμε λογοφερει(μενει στο κατω διαμερισμα απο μενα)και δεν μιλαμε.Ταραχτηκα τοσο πολυ που ξεκινησε μια τρελλη ταχυκαρδια και αρρυθμια μαζι....ειπα,αυτο ηταν!Ξερω πολυ καλα οτι ειναι τεραστια ηλιθιοτητα να ταραζω την ψυχη μου(και την καρδια μου!)για καποιους αντιπαθητικους ανθρωπους αλλα δυστυχως δεν το θελω,ερχεται απο μονο του!
-
Γεια σε ολους!Εχθες το βραδυ ημουν σε φιλικο σπιτι με ωραια παρεα,οικογενειακα,μου βγηκε παλι ξυνο.....με μουρλαναν οι αχρηστες......τι βαρβαρο να σου χαλανε ωραιες στιγμες...και να θελεις να τις αγνοησεις,ειναι τοσο,μα τοοοοσο ενοχλητικες & φοβιστικες!!Εσεις πως τα πατε παιδια??
-
Μια από τα ίδια ΡΑΝΗ μου. Άλλες μέρες έχω περισσότερες, άλλες μέρες έχω λιγότερες, άλλες φορές με πιάνουν μαζεμένες η μια μετά την άλλη. Θέλουμε να φύγουμε για λίγες μέρες, αυτή την εβδομάδα, να πάμε στο νησί του άνδρα μου και δεν ξέρεις πώς το σκέφτομαι. Φοβάμαι αν με πιάσουν στο δρόμο τι θα κάνω; που θα πάω; Αν με πιάσουν μαζεμένες στο νησί πως θα το αντιμετωπίσω; Δεν παλεύετε όλο αυτό. Δεν αντέχω άλλο. Εσύ έχεις έκτακτες κολπικές ή κοιλιακές;