μπραβο μοναδικη , φοβερη διαφορα. καλη συνεχεια
Printable View
μπραβο μοναδικη , φοβερη διαφορα. καλη συνεχεια
Monadiki ειναι σαν στην πρωτη φωτο να ειναι η μαμα σου και στη δευτερη εσυ.Αν χασεις κι'αλλα δε θα σε αναγνωριζει κανεις.ΜΠΡΑΒΟ!
γεια σας παιδιά. είμαι καινούργια εδώ. έχω στο ενεργητικό μου ήδη μια αποτυχημένη επέμβαση δακτυλίου και τώρα περιμένω μεχρι το σεπτέμβριο για επέμβαση sleeve. μπορώ να πω οτι δε χαρηκα καθολου για το γεγονός οτι θα ξαναμπώ χειρουργείο (μιας και υπαρχει μεγαλη απογοητευση από την πρωτη επέμβαση), αλλά μπαίνωντας εδώ και βλέπωντας τα θεαματικα αποτελέσματα που είχατε όλοι σας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, πραγματικά συγκοινήθηκα παρα πολύ. εχω να πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και να σας ευχαριστήσω που τα δικά σας θεαματικά αποτελέσματα, μου δώσανε θάρρος για να πω οτι "ναι, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω". ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φυσικά και μπορείς να τα καταφέρεις panie, το ότι δεν πήγε καλά η πρώτη σου επέμβαση είναι ένας παράγοντας απογοήτευσης και φόβου, το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ζούμε μια ζωή γεμάτη εμπόδια τα οποία προσπαθούμε να υπερπηδάμε ώστε να ζήσουμε πιο υγιείς και χαρούμενοι, μην τα παρατάς ποτε!
Φιλικά, Γιώτα
καλημέρα. σ ευχαριστώ πολύ Mak για τις συμβουλές σου. παίρνω πολύ δύναμη και θάρρος βλέπωντας και διαβάζοντας τις εμπειρίες σας. να στε καλά :)
Polinaki και Monadiki τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια. βλέπω τις φωτογραφίες σας και παίρνω τόσο θάρρος όσο δεν φαντάζεστε. Ονειρεύομαι την μέρα, ένα χρόνο μετά, που θα έχω χάσει και εγώ τόσα κιλά και θα ποστάρω σε αυτό το topic :D περιμένοντας το τηλεφώνημα για την ημερομηνία εισαγωγής μου!!!
Αν και έχω αρκετό δρόμο ακόμα, προς το παρόν είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής..
Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνιααααα που δεν ντρέπομαι στην παραλία..
Δεν βαζω τη φωτό για να παρω κολακίες, απλά θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ όλα γίνονται..!!
Ελπίζω τέτοιες μέρες του χρόνου να έχω ολοκληρώσει με την προσπάθεια μου και να είμαι στη συντήρηση..!!
http://imageshack.us/photo/my-images/560/84686475.jpg/
Υπέροχα μάτια, φοβερή η αλλαγή! Στα κιλά που είσαι τώρα κάθε 4-5 κιλά θα κάνουν τρομερή διαφορά! Θα ενθουσιαστείς!
Πωλινάκι απίστευτη! Και κάτι ακόμα! ξεκόλλα με τα πόδια μια χαρα ειναι το ποδι σου, τις ίδιες αηδίες έλεγα κι εγώ περισσότερο στο μυαλό μας είναι! Και γύριζα στα 75 κιλά μεσα στο κατακαλόκαιρο με βερμούδες και κάπρι (που δεν υπάρχουν χειρότερα κόβουν τελειώς το ποδι και το κανουν κοντοχοντρο). Βάλε σορτσάκια και φουστίστες να τις χαρείς! Εγω έχω ξενοιάσει πια με αυτό, στο μυαλο μου ητανε!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!
Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.
μακάρι μακαρί εγω να σου πω την αληθεια ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει την αλλαγη, βγαίνω φωτογραφίες και περιμένω να δω εκεινο το γεματο κοριτσι, αλλα που ντο? χαχαQuote:
Originally posted by NubCake
Υπέροχα μάτια, φοβερή η αλλαγή! Στα κιλά που είσαι τώρα κάθε 4-5 κιλά θα κάνουν τρομερή διαφορά! Θα ενθουσιαστείς!
Θέλει πολύ καιρό για να το συνειδητοποιησεις! Εγω χτες είχα πάει για ψώνια και βλέποντας ένα πουκάμισο φώναξα την πωλήτρια να τη ρωτησω μήπως έχει σε μεγαλύτερο νούμερο. "Για ποιον ειναι μου λέει" "Για μένα της απαντώ". Γούρλωσε το ματι και μου λεει κοπέλα μου αυτό θα σου ειναι μεγαλο. Τελικα το δοκιμασα και ηταν μεγαλο, πηρα πιο μικρο νουμερο. Αλλά μέχρι να κουμπώσει στο δοκιμαστηριο ημουν σιγουρη οτι δε θα μου κανει και πως η πωλητρια ηθελε να το ξεφορτωθει. Έλεος!
Karen1985 συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθειά σου, σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να φτάσεις σύντομα στον στόχο σου. Οπως λες κι εσύ πάμε γερά και καλές υπόλοιπες κατηφόρες.
σ' ευχαριστώ τζίνα! εύχομαι να φτάσω τη συνολική απώλεια που καταφερες του χρόνου! με λιγο πεισμα ολα θα γίνουν :)
μπραβο καρεν!!! πολλα συγχαρητηρια! η προσπαθεια σου ειναι αξιεπαινει!!!
θαυμαζω και την υπομονη και κυριως την επιμονη σου!!
πρεπει να εισαι περηφανη για τον εαυτο σου!!!
Μπράβο Karen! Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα, είσαι πραγματικά παράδειγμα για όλους μας. Σταθερή ήρεμη δύναμη που σιγά σιγά και με κύριο όπλο την άσκηση έχεις καταφέρει τόσα πολλά, είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις τη πορεία σου και έχοντας πραγματικά αλλάξει τρόπο ζωής θα διατηρήσεις το νέο σου εαυτό για πάντα. Και πάλι μπράβο!!!
koritsaki η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετη περηφανη και πραγματικα αυτή τη φορά (έχω ξανακάνει άλλη μια τέτοια προσπαθεια και ειχα σταματήσει στα 90 κιλά) οτι θα είναι η τελειωτική και δε θα πάρω το βάρος που έχασα
filippara σ΄ευχαριστώ πολύ, ήσουν εσύ που πέρσι που μου έδινες κουράγιο με την προσπάθεια σου να συνεχίσω και ότι η απώλεια δεν είναι
μύθος, είναι κάτι το εφικτό :)
Πολλά συγχαρητήρια για την προσπαθεια σου :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: πραγματικα φοβερη αλλαγη, συνεχισε ετσι!
Πας σε κάποιον διαιτολογο ή μονη σου προσπαθείς?
Τι σε έκανε να το πάρεις αποφαση, τι σκεφτηκες κ αλλαξες σταση απεναντι στο φαγητο?
Συγνωμη για τις πολλές ερωτησεις μου αλλά επειδή ακομα το ψαχνω...........σε ρωταω!!!
Μου δίνει πολλή δύναμη αυτο που λες γιατι δεν ξερω εαν ποτε μπορεσω να αδυνατίσω γιατι όλο το αναβάλλω απο Δευτέρα.......Quote:
Originally posted by karen1985
η απώλεια δεν είναι
μύθος, είναι κάτι το εφικτό :)
καταρχάς break μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εγώ ήμουν ένα άτομο που δεν μπορούσα να πω όχι στο φαγητό.. δεν είχα υπερφαγικά επεισόδια, αλλά
έκανα χάλια διατροφή.. σουβλάκια μεταμεσονύχτιες ώρες, μη τήρηση γευμάτων, τσιμπολογήματα και το πιο σημαντικό δεν κουνιόμουν...
σε μια φάση δεν έβγαινα γιατί δεν είχα ρούχα να φορέσω, ασε που απο το βάρος ηθελα να πηγαινω καπου κοντα και παντα με μεταφορικό μέσο, καμια σχεση όπως ήμουν σε μικρότερη ηλικια
μόνη μου προσπαθώ να σου πω την αλήθεια.. προσπαθω να τηρω τα 5 μικρά γεύματα, και να σου πω κάτι? πιάνει! σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορεί να χάνω αργά αλλά πραγματικά στο λέω δε στερούμαι τπτ.. καθε κυριακή θα φαω κ τα σουβλακια μου, κ τωρα καλοκαιρι κανα παγωτάκι μες την εβδομάδα..
το θέμα είναι να μη απογοητεύεσαι... ξέρεις πόσες φορές έχω κολλήσει? και αμα δεις κάθε εβδομάδα δε θα χασω πολύ εκεί 0.5-07.. το σημαντικό για μένα ότι δεν κάνω δίαιτα, ουδέποτε μπορεσα και λίγο απιθανο να τα καταφέρω.. δε ξέρω τσινάω και μόνο στην ιδεα
οποτε κατ' εμε ακολουθω ενα προγραμμα διατροφής που γουσταρω, που έχει απ ολα μεσα, και συνδυασμό με τη γυμναστική σιγα σιγα φεύγουν τα κιλά.. για μένα αυτό είναι το μυστικό μου! ελπιζω να βοήθησα!
μπραβο Καρεν ! συγχαρητηρια είσαι πραγματικά παράδειγμα για όλους . Ευχαριστούμε που πήρες το θάρρος να βάλεις τις φωτο σου για να δείξεις ότι και χωρίς επεμβαση μπορεί κάποιος να χάσει βάρος αρκεί να αλλάξει στάση ζωής. Καλή σου συνέχεια στον όμορφο δρόμο που διάλεξες.Quote:
Originally posted by karen1985
καταρχάς break μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εγώ ήμουν ένα άτομο που δεν μπορούσα να πω όχι στο φαγητό.. δεν είχα υπερφαγικά επεισόδια, αλλά
έκανα χάλια διατροφή.. σουβλάκια μεταμεσονύχτιες ώρες, μη τήρηση γευμάτων, τσιμπολογήματα και το πιο σημαντικό δεν κουνιόμουν...
σε μια φάση δεν έβγαινα γιατί δεν είχα ρούχα να φορέσω, ασε που απο το βάρος ηθελα να πηγαινω καπου κοντα και παντα με μεταφορικό μέσο, καμια σχεση όπως ήμουν σε μικρότερη ηλικια
μόνη μου προσπαθώ να σου πω την αλήθεια.. προσπαθω να τηρω τα 5 μικρά γεύματα, και να σου πω κάτι? πιάνει! σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορεί να χάνω αργά αλλά πραγματικά στο λέω δε στερούμαι τπτ.. καθε κυριακή θα φαω κ τα σουβλακια μου, κ τωρα καλοκαιρι κανα παγωτάκι μες την εβδομάδα..
το θέμα είναι να μη απογοητεύεσαι... ξέρεις πόσες φορές έχω κολλήσει? και αμα δεις κάθε εβδομάδα δε θα χασω πολύ εκεί 0.5-07.. το σημαντικό για μένα ότι δεν κάνω δίαιτα, ουδέποτε μπορεσα και λίγο απιθανο να τα καταφέρω.. δε ξέρω τσινάω και μόνο στην ιδεα
οποτε κατ' εμε ακολουθω ενα προγραμμα διατροφής που γουσταρω, που έχει απ ολα μεσα, και συνδυασμό με τη γυμναστική σιγα σιγα φεύγουν τα κιλά.. για μένα αυτό είναι το μυστικό μου! ελπιζω να βοήθησα!
Είμαστε εδώ να καταρρίπτουμε όλους τους μύθους, χιχι!
σ' ευχαριστώ katie καλή συνέχεια σ' όλους μας..!!
Karen αυτο είναι τελικά να γίνει το κλικ στο μυαλό μας κ να μην κάνουμε στερητικές δίαιτες γιατι στη τελική για πόσο θα τις κρατήσουμε? χρειάζεται μια διατροφή που θα την ακολουθούμε για όλη μας τη ζωή!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
karen...τι να πω...πολύ μεγαλη η διαφορα σου και απ οτι παρατηρω τελικά η διαφορα φαινεται ΠΡΩΤΑ στο προσωπο...Μπραβο και προχωρα, αν και δεν εχεις πολλα μπροστά σου...
Να κανω μια ερωτηση;Μπορεις να μας πεις περιπου ενα καθημερινο σου προγραμμα;Θα με βοηθουσε πολύ...Και τι γυμναστικη κανεις;;;
Κοίτα, σε γυμναστήριο πάω
θα κανω προθερμανσούλα 10-15 λεπτάκια χαλαρά διαδρομο, μετα κοιλιακούς-ραχιαίους και μετά διάφορες ασκήσεις
και παντα στο τέλος 1 ωρα διαδρομο πιο γρήγορα.. εχω μεγαλη διαφορα απο τοτε που αρχισα να κανω συνεχομενο διαδρομο
απο διατροφή θα φαω δημητριακα ολικης με γαλα πρασινο το πρωι, κατα φρουτάκι μετα το τζιμ, το μεσημερι φαγητο κανονικη μεριδα με 1 φετα ψωμι (εχω κοψει ομως τηγανητα, σαλτσες και τετοια) μετα παλι κανα φρουτακι η κανα καφεδακι, κ το βραδυ ή ομελετα ή τοστ γαλοπουλα-μιλνερ ή σαλατα ή γιαουρτι με φρυγανιες.. σ εμενα μεχρι στιγμής επιασε.. απλα τωρα θέλουν κ αλλα πραγματα κοψιμο.. θα δειξει η πορεια.. ελπιζω να βοηθησα
Ναι ειναι αληθεια πως οσο χανεις πρεπει ναλλαξει και η διατροφη σε ποσοτητα για να συνεχισεις να χανεις.
Δυστυχως με τοοοοσα κιλα-στο τικερακι προσθεσε αλλα 3 κιλάκια εις ανάμνησιν του καλοκαιριου...-δεν μπορω να παω γυμναστηριο παρα μονο περπατημα να κανω.Αμα αρχισω να τρεχω θα διασκεδασω πολύυυυυυ κοσμο...
Ζηλευω το τικερακι σου και τα τικερακια που στους στοχους γραφει..."done"...ΠΟΣΟ ΤΟ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.Μακαρι να τα καταφερω εστω και μεχρι τον πρωτο στοχο...τα 110!!!!!!!!!!
Παιρνω δυναμη απολους σας...
Σας ευχαριστω!!!!!!!!!!
Θα βαλω καποιες φωτογραφιες παλιοτερες απο τις προσπαθειες που εχω κανει για χασιμο κιλων για να σταματησουν καποιοι να λενε οτι επιλεγουμε την ευκολη λυση αλλα κ γιατι αυτη η φορα ελπιζω να ειναι η τελευταια.Οι φωτο ειναι ενδεικτικες γιατι στα πολλα κιλα σπανια εβγαζα κ τα λιγα δεν τα κρατουσα περισσοτερο απο μηνα οποτε να προλαβω να βγαλω.
63 κιλα.Πρωτη φορα με κιλα.Εδω καπου στα 90τοσα αν θυμαμαι κ καλα μετα απο τοσα χρονια
Αδυνατη παλι στα 65 κιλα.Μετα δυστυχως εφτασα 124.
Παλι στα 70 κ ξανα παλι στα 120.
στα 75 κιλα για 5 χρονια με μονιμη διαιτα,με 2μιση 3 ωρες γυμναστηριο εκτος Κυριακης κ καθημερινο κολυμπι εκτος πολυ χειμωνα.το καλοκαιρι του 2008 η φωτο.Κ η τελευταια στα 129 κιλα το καλοκαιρι που μας περασε.
Γλαύκη χαίρομαι γιατί όλοι οι κόποι σου για αδυνάτισμα θα μείνουν πλέον στο παρελθόν και από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα για σένα. Πολύ σύντομα θα ξαναγίνεις αδύνατη και κούκλα όπως είσαι στις φωτό σου και αυτή τη φορά ούτε που θα το καταλάβεις! Είναι θέμα χρόνου να ζήσεις κι εσύ το μικρό θαύμα σου.
ήμουν έτοιμη να γράψω : βρε κορίτσια γιατί δεν ανεβάζετε φωτογραφίες να σας δω να σας καμαρώσω? να δω και go στο μέλλον μου ??? :D:D:D
μα η Γλαυκή το έσωσε :D:D:D έχω βγάλει την φωτό του πριν την μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο..θα τις ανεβάσω με την φωτό του μετά άμα χάσω τουλάχιστον 30 κιλά :D
Γλαυκή μου είσαι και ψιλή και στα 75 κιλά είσαι θεα ;)
Νίνα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ υπάρχουν πολλές φωτό του πριν και του μετά, πήγαινε πίσω για να δεις κι εσύ το μέλλον σου χιχι.
ανυπομονω να βαλω και γω καμμια φωτογραφια μου!αλλα ακομα ειμαι στο πριν...το μετα θα αργησει πολυυυυ αλλα ανυπομονω να ερθει :D
πωπω Γλαύκη τι έχεις περάσει!
Πόσο φοβάμαι ότι θα τα ξαναπάρω!
Ωραίο το νυφικό ;)
Κάρμεν δεν είχα δει τις φωτογραφίες σου! Φοβερή αλλαγή, δεν φαίνεσαι ενενήντα όμως, λιγότερο φαίνεσαι, πρέπει να έχεις ύψος
Εγώ ξέθαψα μία φωτογραφία από τότε που ήμουν 130, θα την ανεβάσω εντός των ημερών χιχιχι :grin:
Τις προάλλες σε επίσημη εκδήλωση είχα φορέσει μαύρο φόρεμα (= φόβος να μην με διαγράφει το φόρεμα) και μια ζακέτα από πάνω "για να κρύβει"
Σε κάποιο σημείο πάμε στις τουαλέτες και με βλέπω τυχαία στον ολόσωμο καθρέφτη, έπαθα πλάκα, το φόρεμα δεν έχει κάτι αντιαισθητικό να διαγράψει (π.χ. σωσίβια, όχι ότι είμαι σε φυσιολογικά κιλά, αλλά είμαι απλά υπέρβαρη, δεν έχω εξογκώματα πια) και η ζακέτα δεν είχε τίποτα να κρύψει! Σοκ!
Άρχισα να ρωτάω τους τριγύρω πως ήμουν. Λέω "ήμουν σαν εκείνη?", μία εύσωμη κοπέλα, αρκετά κιλά παραπανίσια, μου λέει "ήσουν η διπλάσια από αυτή" Απίστευτο μου φαίνεται ότι ήμουν διπλάσια από εκείνη, ξεκίνησα να το παλεύω επειδή δεν άντεχα την δυσκινησία των κιλών, δεν είχα ασχοληθεί με το πως δείχνω.
Εκείνο το βράδυ έφαγα ΔΥΟ κομμάτια τούρτα χωρίς τύψεις! Τα καταευχαριστήθηκα! :bouncy:
Φυσικά συνεχίζω!!! Και την διατροφη μου και άσκηση αλλά όταν ήμουν 100, 110, 120, 130 έτρωγα συνέχεια γλυκά και είχα κόμπο στο λαιμό σε κάθε μπουκιά, τώρα δεν τρώω συνέχεια, και χάνω βάρος και τα ευχαριστιέμαι, επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραία η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αλλά όταν εξοντώνεσαι και ζεις έναν καθημερινό αγώνα για να μείνεις σε φυσιολογικά κιλά, λες δεν πάει άλλο!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
στα 75 κιλα για 5 χρονια με μονιμη διαιτα,με 2μιση 3 ωρες γυμναστηριο εκτος Κυριακης κ καθημερινο κολυμπι εκτος πολυ χειμωνα.το καλοκαιρι του 2008 η φωτο.Κ η τελευταια στα 129 κιλα το καλοκαιρι που μας περασε.
Δεν λειτουργούν όλοι οι οργανισμοί με τις ίδιες μηχανές ούτε χρειάζονται την ίδια φροντίδα για να διατηρηθούν σε συγκεκριμένες ταχύτητες.
Εγώ ευτυχώς έχασα με υγιεινή διατροφή και άσκηση αλλά ξέρω άτομα με παρόμοιο πρόβλημα με εσένα, μόνιμη διαιτα, έντονη γυμναστική κάθε μέρα για να διατηρηθούν υπέρβαρα!
Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα..προ ινσουλίνης που πλέον είχε ξεφύγει από τα χερια μου και έβαλα 27 κιλά. Ήμουν μόνιμα σε δίαιτα απλά και μονο για να παραμείνω 95 με 100 κιλά...:( τώρα όμως κορίτσια σωθήκαμε :D
@Γλαύκη, να χαρώ το χαμόγελό σου στα 129κλ. Κοίτα να το διατηρήσεις όσο κι αν πας γιατί σου δίνει μεγάλη χάρη.
Γλαύκη κ στα 60 κιλά αλλά κ στα 120 είσαι κούκλα!!!
Γλαύκη μου στο έχω ξαναπεί ότι είσαι μία κούκλα σε ότι κιλά και να είσαι! Η ομορφιά σου βγαίνει μέσα από τα πανέμορφα εκφραστικά μάτια σου και το υπέροχο χαμόγελο σου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα γερή και υγιής και σύντομα να χαρείς τους κόπους της προσπάθειας σου :D.
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ μακαρι να ειναι η τελευταια φορα που κανω προσπαθεια κ μακαρι παλι να εχω το χαμογελο αυτο παντα αλλα να γελανε κ τα ματια μου,να βγαινει απο την καρδια μου.Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα σε οτι προσπαθειτε!
ξερω ακριβως για τι πραγμα μιλας, αυτη ειναι η ιστορια και της δικης μου ζωης... ομως τωρα πηραμε την κατασταση στα χερια μας.. ειμαστε τα super κοριτσια χε χε χε :smirk:Quote:
Originally posted by Ninap
Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα..προ ινσουλίνης που πλέον είχε ξεφύγει από τα χερια μου και έβαλα 27 κιλά. Ήμουν μόνιμα σε δίαιτα απλά και μονο για να παραμείνω 95 με 100 κιλά...:( τώρα όμως κορίτσια σωθήκαμε :D