Δε μας προσκαλείς!Μας προκαλείς!Κατάλαβα πόσο ωραία είναι...Κλείνουμε όλες αμέσως εισιτήρια,μη χάσουμε!Quote:
Originally posted by XENIA!
το μπαμπουνι και το μαρικακι θα σας πουν ποσο ωραια ειναι εδω και σας προκαλω να ερθετε
Printable View
Δε μας προσκαλείς!Μας προκαλείς!Κατάλαβα πόσο ωραία είναι...Κλείνουμε όλες αμέσως εισιτήρια,μη χάσουμε!Quote:
Originally posted by XENIA!
το μπαμπουνι και το μαρικακι θα σας πουν ποσο ωραια ειναι εδω και σας προκαλω να ερθετε
Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με τη γειτόνισσα...πόσο τη συμπαθείς κλπ...Quote:
Originally posted by MARIARHODES
Κοριτσια σας χρειαζομαι το απογευματακι μαζευτήκαμε καποιες φιλες με τα παιδια τους και ηπιαμε στον κηπο καφεδακι και μια κοπελα που δεν ηξερε εφερε γλυκα και οταν λεμε γλυκα εδω ειναι ολα ημερας , παρα λιγο να κυλισω εφαγα μονο ενα κουταλακι του γλυκου ετσι για να δοκιμασω ενα πολιτικο ραβανι ξερετε αυτο με την κρεμα και την κανελα απο πανω ηταν δροσερη κολαση . εκλεισα το κουτι και αλλαξα δωματιο , πειτε μου κατι για να μην τα ακουμπησω και εχουμε ζυγισμα αυριο. βοηθειααααα
υγ. λετε να δωσω το κουτι στην γειτονισσα?
Αλλά για κάθε ενδεχόμενο,σκέψου πως πάνω στο γλυκό ρεμβάζει η πορφυρά κυρία:
http://img348.imageshack.us/img348/9663/kafkazl4.jpg
Μάλλον κάτι καταφέραμε...ε;
πριν λιγο σκοτωσα στην αυλη μια τετοια τις εχω συνηθισει ! thanks για την βοηθεια!!!
ʼντε,βρε!Καλό δεύτερο τώρα...Να μας χαίρεσαι,να σε χαιρόμαστε...Κάλό μας υπόλοιπο χαπακοπαρέωμα!Quote:
Originally posted by MARIARHODES
επισης ξεχασα να αναφερω πως σημερα κλεινω ενα μηνα στην ομαδα και ενα μηνα με τα reductil
http://dl.glitter-graphics.net/pub/9...c94xt7putr.gif
Αν ήταν ακρίδα θα βοηθούσε;Ή πρέπει πραγματικά να το χοντρύνω;
http://www.photooftheday.gr/photos/1...8496769300.jpg
με την κατσαριδα κατι πηγε να γινει την τουρτα τη την ηθελες με τον πονο μου παιζεις ??? :-) η ακριδα ειναι συμπαθεστατη και δεν την σιχαινομαι καθολου
Εμ..πλένεις και με ESSEX εσύ!Πώς να σε ικανοποιήσω;
Λογικά τώρα κοιμάσαι,κι ό,τι έγινε,έγινε...
Δώσ'το αύριο στη γειτόνισσα να τελειώνουμε!
Αλλά μην πας το απόγευμα επίσκεψη σπίτι της,ε; ;)
εγω παντως θα προτεινα στο ροδομαρακι να τα πεταξει τα γλυκα οσο κρατιεται. γιατι αμα δεν αντεξει, ξερουμε τι θα κανει. επισκεψη στον καδο λοιπον, η εστω στην γειτονισσα-αμεσα. α, εγω μια φορα που μου εφεραν ενα κουτι γλυκα, το κρεμασα με την σακουλα στην πορτα μιας αλβανιδας. φανταζομαι να τα εφαγαν.
καλως ηρθες βασια μου , καλα να περασεις ξενια μου
βασια, η ρωσιδα γυρισε απο τις διακοπες της (ενα μηνα οι διακοπες της -το θυμαμαι γιατι μου την ειχε δωσει πολυ) ή εχεις τρελαθει στις δουλειες? υπομονη και ολα θα τα κανεις. τουλαχιστον δεν θα ψηθεις πολυ με τον καυσωνα που ερχεται-εισαι αρκετα ψηλα και θα δροσιζεσαι
ξενια, με ποιον θα πας σεριφο? δεν μας ειπες και αναρωτιεμαι. ε, κοιτα να το ριξεις στο κολυμπι να καις οτι τρως γιατι αν θα καθισεις καμια βδομαδα, δεν σε βλεπω καλα.
οσο για τις καλες γλωσσες, τι να πω? ολο κακιες και πονηρα υπονοουμενα ειναι. για να δουμε, τι θα μας αναφερουν ημερα παρασκευη?
γιατι εγω αναφερω- 85,7 και ηθικο ακμαιοτατον.
Εχθες βγηκα αγορα για αλλη μια φορα (καλ, τωρα στις εκπτωσεις καθε μερα αγορα θα ειμαι) πηγα σε ενα μαγαζι που καποτε με χωρουσαν δεν με χωρουσαν ενα-δυο μπλουζακια του, δοκιμασα καμια δεκαρια, ολα ηταν ωραια και τελικα δεν πηρα κανενα γιατι δεν ηξερα ποιο να διαλεξω!!!! εγω που αν με χωρουσε μπλουζακι το επαιρνα χωρις να το πολυσκεφτω. τωρα, ειχα τοση επιλογη που δεν μου εκανε καρδια να αφησω κανενα και τα φησα ολα-τετοιο συναισθημα- να φορας και να σε χωρουν τοσα ρουχα, ειχα χρονια να το ζησω-μονο μια φορα θεσσαλονικη στο γνωστο ulla popkin το ειχα ξανανιωσει αλλά ηταν διαφορετικο γιατι εκεινα ηταν αλλο στυλ ρουχα.
αχ, ανεβασμενη ειμαι. σημερα εχει κινεζικα. οχι φαγητα. ρουχα. οχι τιποτε αλλο δηλαδη. αλλά να μου κανουν και τα κινεζικα που ειναι για χχχσμαλ γυναικες (ασχετο αν τωρα πια εχουν και μερικα χχχλαρτζ για 100 κιλα- μεχρι και παντελονια). εχθες που περνουσα απο ενα κινεζικο μαγαζι, εγραφε 80% εκπτωσεις. να δω τι εχουν. θα σας ενημερωσω. αν ειναι σαβουρες, μην κανετε τον κοπο. παντως αστεια-αστεια κατι παντελονια που ειχα παρει τον χειμωνα, μια χαρα ηταν.
Οι καλές γλώσσες έχουν ν'αναφέρουν πωςQuote:
Originally posted by BARB3
οσο για τις καλες γλωσσες, τι να πω? ολο κακιες και πονηρα υπονοουμενα ειναι. για να δουμε, τι θα μας αναφερουν ημερα παρασκευη?
σήμερα 17 Ιουλίου 2009(14:20 Τοπική ώρα Θεσσαλονίκης)
ο καιρός στη Θεσσαλονίκη,σύμφωνα με την αναφορά
του σταθμού στα 14.6 Km από Θεσσαλονίκη. (Υψόμετρο: 4m)
είναι 33 βαθμοί Κελσίου με αραιή συννεφιά
(το επιβεβαιώνω,αλλά συμπληρώνω και με ζέστη αφόρητη!)
Σχ. Υγρασία: 47%
ʼνεμος: Δ με 13 km/h
Ορατότητα: > 10000m
Πίεση: 1012.9 mb
λίγα σύννεφα στα 760m
Ελπίζω να σας κάλυψα!
Ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε το σταθμό μας για την ενημέρωση σας!
βασια, η ρωσιδα γυρισε απο τις διακοπες της (ενα μηνα οι διακοπες της -το θυμαμαι γιατι μου την ειχε δωσει πολυ) ή εχεις τρελαθει στις δουλειες? υπομονη και ολα θα τα κανεις. τουλαχιστον δεν θα ψηθεις πολυ με τον καυσωνα που ερχεται-εισαι αρκετα ψηλα και θα δροσιζεσαι
ασε την ειπα να με παρει τηλ οταν γυρισει και ακομα περιμενω, καλο Σεπτεμβρη μου φαινεται και αυτη, με τα σχολεια.
το καλο ειναι οτι κατεβαινει ο αντρας μου με την μικρη κατω στην αυλη και με αφηνουν λιγο μονη να κανω δουλειες, τα πανω πανω μη νομιζεις, σιδερο μονο τα εντελως απαραιτητα, σεντονια εσωρουχα και καποια ρουχα διπλωνονται καλα καλα και μπαινουν στο συρταρι.
κατα τα αλλα ειμαι και εγω πολυ ανεβασμενη, δεν εχω παει βεβαια στην αγορα μιας και εχω παρααααααααα πολλααααα ρουχα, για ολα τα κιλα μεχρι τα 70. αρχισα να φοραω καποια ρουχα που ειχα να τα βαλω απο τοτε που παντρευτηκα, και μια φουστιτσα τζην που ειχα και μου αρεζε πολυ την δοκιμασα, μου ειναι τσιτα αλλα το θεμα ειναι πως κουμπωνει, σε κανενα μηνα θα ειναι μια χαρα για να την βαλω.
συνεχιζω να ξοδευω τα λεφτα μου σε κρεμες και τωρα πηρα και κατι χαπακια της Murad για κυτταριτιδα και ραγαδες, και αρα μπορω και εγω να συμπεριλαμβανομαι στις χαπακωμενες........
ειδωμεν , οτι κανω μεχρι τον Σεπτεμβριο, μετα θα αρχισω να ξοδευω τα λεφτα μου σε ρουχα......
περιμενω πως και πως να παω στην αγορα και να φωνισω πραγματα που μου αρεσουν και να μη σκεφτομαι αυτο κρεμαει απο εδω και το αλλο απο εκει. περιμενω γιατι δεν θελω να φαω καμμια φρικη γιατι τα ρουχα μου τωρα ολα μου μπαινουν ανετα και δεν νιωθω χαλια.......
αυτα και απο μενα, απο βδομαδα θα ειμαι πιο ανετα γιατι και στο γραφειο θα λειπουν πολλοι και θα μπορω να μπαινω πιο ανετα, να διαβασω και τα παλια ποστ..
φιλια σε ολες, καλη ξεκουραση σε οσες ειναι διακοπες, καλη αναμονη σε οσες ετοιμαζονται για διακοπες, οσο για αυτες που μας στιβουν τα ωραια μας ροδακινακια υπομονη και θα κατακτισουμε και την Κινα.....
ημερα ζυγισματος να μην ξεχνιομαστε μειον 600 γραμ αυτη την εβδομαδα με το τσιγκελι φευγουν αλλα μαζευε κι ας ειναι και ρωγες λεει ο λαος. τελιακ τα γλυκα τα εστειλα στην πεθερα μπας και ανεβασει κανενα ζαχαρο και ησυχασω :-) βλεπετε η δικια μου ειναι ιστορια απο τις 7 θανασιμες η πιο.. θανασιμη . αν εχιε τιτλο θα ηταν το φιδι η πεθερα :-).
nadine πλενω με Planet αγαπω το περιβαλλον :-))))
basia oles aytes Oi kremes και τα χαπια για την κυτταριτιδα και τις ραγαδες δεν κανουν τιποτα..
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ...
Απολαύστε τις διακοπές σας όσο διαρκέσουν!
Όχι μόνο τις εργασιακές,αλλά και τις Ναντινικές...
Επιτέλους,ησυχία από σχολιομπουρδελώματα
και σοκολατογκομενοπειρασμούς ...
Παίρνω τις αδερφές μου και πάω στη Μόσχα!
Ραντεβού κάποια στιγμή τον Αύγουστο...
Να περνάτε καλά και να σας προσέχετε!
Φιλάκια πολλά πολλά!
Claude Monet (1840-1926)
Red Boats. Argenteuil. 1875. Oil on canvas.
Harvard University, Fogg Art Museum, Cambridge, MA, USA.
Γεια σου Ναντινάκι!
Καλό σου ταξίδι!
Ραντεβού μάλλον τον Σεπτέμβρη!
και τι θα κανουμε εμεις χωρις σοκολατογκομενους?
γαμωτο θα πρεπει τωρα να πασαλειβω τον αντρα μου?
οχι τιποτα αλλο αλλα οπως εχουμε πει η ρωσιδα θα γυρισει το Σεπτεμβριο και ποιος θα μαζευει τις σοκολατες απο το πατωμα?
καλα να περασεις
βγαλε φωτογραφιες να δουμε και μεις λιγη Ρωσια μιας που δεν προβλεπεται τωρα στα κοντα
Γεια σου nadine
Να περάσεις πολύ όμορφα....
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Δεν είμαστε καλά !!!
Τώρα που θα αρχίσω να κάνω loggin εγώ δεν θα μπαίνεις εσύ?
Παλιοnadine :s
Γεια σας ειμαι νεο μελλος και παρακολουθω τα ποστ σας,εχω μαθει πολλα απο εσας και μολις τρεις μερες αρχισα και εγω τα reduktil προς το παρων νιωθω καλα,και απο την τριτη μερα εχω αρχισει να καταλαβαινω την δραση τους ομως ενω κοιμαμαι ανετα το βραδυ που λενε φερνει αυπνια εμενα τελικα απλα με ξυπναει πολυ νωρις μπορει και 4 το πρωι,δεν ξερω αν φταει που πινω 2 καφεδες την μερα ..εσεις τι λετε?
http://ticker.7910.org/wg__87__02aC0...IGdvb2QhIQ.gif
καλα, ουτε μια προειδοποιηση να διαβασει τα αποχαιρετιστηρια μυνηματα μας? αισχος. θα την περιποιηθω με την πρωτη ευκαιρια. η αληθεια ειναι οτι μου ειχε πει ποτε φευγει, αλλα μεσα στα ροδακινα, ξεχασα η ερμη.
καλα να περνας και πολλα φιλακια. και κοιτα να μην τρως οπως στο παρισι. σαντουιτς και αισχος μαλιστα. μπας και καταφερουμε την συμφιλιωση με την ζυγαρια μας....
βασια μουραντοχαπακωμενη, ξεκινα να αλειφεις τον συζυγο εκτος αν η αγαπητη πεννυ (το καπακι του τεντζερε) θελει να μας στειλει καμια καλη φωτο. εγω να δω ποιον θα αλειφω. ο αντρουλης μου αρχισε τα τα 12ωρα στη δουλεια και στο σπιτι μονο μπανιο, φαι και νανι. Μαλλον θα αρκεστω στις κρεμες. νομιζω οτι εχω το χαρτακι που ειχα σημειωσει εκεινη την καλη που την παιρνεις μεσω ιντερνετ 30 ευρω. ολο λογια ειμαι ουτε παραγγειλα ουτε τιποτε. μονο ενα λαδακι johnson βαζω που φυσικα δεν κανει τιποτε. ποσο κιλα εισαι τωρα? τι εκανες στις διακοπες?
καλα, μεχρι τωρα σιδερωνες τα σεντονια και τα εσωρουχα? εγω δεν το ειχα αρχισει καν αυτο το χομπυ.
ροδομαρια, μπραβο σου, αξιο μελος της ομαδας ζυγιστηκες παρασκευη. δεν πειραζει αν ειναι μικρη ή μεγαλη η απωλεια. το θεμα ειναι οτι ειναι απωλεια και καθε απωλεια μας ανεβαζει (εκτος αν ειναι απωλεια κινητου πχ ή ακομη χειροτερα λαπτοπ οπως καποιες καληωρα τους).
αληθεια και η ξενια εχει μια πεθερα που την περιγραφει σαν την δικια σου. λετε να κανετε καμια ομαδα? πες μας τι τραβας απο τη δικια σου να σου πουμε γνωμη
ονειροπολα dreamer καλως ηρθες στην παρεα. και εγω αλλα 17 λεω να χασω. καλη αρχη και καλη δυναμη.
αντε καλο σαββατοκυριακο κοριτσια και χωρις ατασθαλειες πολλες
Bar ας μην το συζητησουμε καλυτερα το θεμα αυτο και ειναι που ειναι με τη διαιτα τα νευρα μου κροσια μην το παρακανω και απο υποτασικη καταληξω με πιεση :-) χεσε τις πεθερες ξερεις ποια ειναι η καλη πεθερα? Η νεκρη πεθερα ( ανεκδοτο) με βλεπω να ζυγιζομαι μονη μου καθε παρασκευη , συμπαρασταση απο κανεναν .. τιποτα χανω που χανω αργα οι υπολοιποι που περνετε το χαπι τι κανετε? τρωτε δεν τρωτε πεινατε χανετε βαζετε? σε λιγο καιρο θα μονολογω εδω μεσα και μεχρι να επιστρεψει η nadine θα εχω τελειωσει με την διαιτα :-) του πουστη δηλαδη μεχρι τον Σεπτεμβρη δεν θα χασω 6,5 κιλα? μωρε θα τα χασω το πηρα πολυ ζεστα. δωστε σημεια ζωης
Καλησπερα! και εγω το τολμησα χθες.... ειμαι -800! μονο...........!
Αρα Μαρια εχεις συμπαραστατη, δεν εισαι μονη!
mary μια χαρα τα πηγες καλυτερα απο εμενα -600! να δεις που αυτη την εβδομαδα θα τα παμε καλυτερα εγω αρχισα το κολυμπι μην φανταστεις οτι εγινα φελπς ενα 10λεπτο την ημερα
ω μια χαρα τα πας κ αρκει κ που ασκεισαι αυτο εχει σημασια βρε.........
σκοτωνομαι!!! αχχααχα αλλο ενα 10 λεπτο σημερα!
τι κανουν τα κοριτσια? εγω παρασκευη ειχα ζυγιστει 86,7. το σβ ομως σαβουριασα οποτε τι να ζυγιστω σημερα? τουλαχιστον μεχρι παρασκευη να τα χασω οτι εβαλα και αν χασω και κανενα ακονη γραμμαριο, καλο θα μου κανει. οταν κανεις επι μηνες διαιτα, παντα εχεις αναγκη να σαβουριασεις καποια στιγμη. απο σημερα ομως, μεσα τα κεφαλια. μπραβο σας που αντεχετε. ετσι θα γινετε κορμαρες...
Και γω μία από τα ίδια με την BARB...........
εγω ονειρεομαι το επομενο σαβουριασμα καθε 4 κιλα που χανω με επιβραβευω με ενα σαβουριασμα μετα τα επομενα 4 εχω βαλει στο ματι μια μεριδα χιοτικους λουκουμαδες με λιγο σιροπη και πολυ μερεντα , τι να σας πω ειμαι τοσο γλυκαντζου που θα λιωσω στη διαιτα μονο και μονο για να φαω τους λουκουμαδεσ :-)
Και εγω το σαβ/κο εφαγα ενα παγωτακι.... μαλλον παγωταρα το λες......... ΤΕΛΕΙΟ!!! Και δε το μετανιωσα καθολου!!!
Απο σημερα τα κεφαλια μεσα!
Καλησπέρα συν-χαπακωμένοι και μη!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Το οφείλω στην πρόεδρο να ενημερώσω πως προσγειώθηκε ασφαλώς στα Ρωσσικά εδάφη χθες νωρίς το μεσημέρι και όλα βαίνουν βάση προγράμματος! Αυτή την ενημέρωση έχω μέχρι στιγμής, αν έχω οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω!
Κάτι για φωτό διαβάζω.. για πασαλείματα.. τί κάνετε σ'αυτό το τόπικ πονηρές γυναίκες;; Πρέπει να το ξαναεπισκεφθώ με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου για να δω τί σκαρώνετε!! Να δω και με ποιά κριτήρια πρέπει να διαλέξω και τη φωτογραφία που ζητάει η Μπάρμπ!
Καλή αρχή στα νέα μέλη, καλή συνέχεια στα παλιότερα.. και εύχομαι μικρές και ανώδυνες ατασθαλίες σε όλους μας!! Καλοκαίρι είναι ας το ρίξουμε και λίγο έξω!
Καλή εβδομάδα να έχουμε! :)
για να μην μας λειψουν τ αγορια και η σοκολατα τωρα που λειπει η προεδρος , και για να δει τι εχασε που μας αφησε καλοκαιριατικα με πειρασμους..
κοριτσια φατε ματια ψαρια και οποια χασει τα περισσοτερα την παρασκευη θα της τον στειλω δωρο με τη σοκολατα .. :-)
http://i80.photobucket.com/albums/j1...ate-cowboy.jpg
svise oti exei meta to .jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j1...ate-cowboy.jpg
ευχαριστω e_angel!!
καλημερα κοριτσακια. στο διαγωνισμο (ποια θα χασει τα περισσοτερα μεχρι παρασκευη) παιρνω μερος εγω και εγω. μονο εγω ειχα αναφερει ποσα κιλα ημουν την προηγουμενη παρασκευη. και η ροδομαρια αλλα αυτη δεν πιανεται διοτι αυτη κανει τον διαγωνισμο. αρα το σοκοπαιδι ή σε εμενα θα ερθει ή σε εμενα ή σε εμενα. θα σας πω οταν τον παραλαβω. την παρασκευη θα σας πω και την απωλεια. μεχρι σημερα ειμαι -200γρ παρα το σαβουριασμα του σαββατοκυριακου.
τωρα θελω να σας πω για το Power plate. εχει καμια εμπειρια προσωπικη? εχει καμια γνωστη να δοκιμασε? εγω εχω ν απω το εξης. η μομμωτρια μου που την επισκεπτομαι περιπου καθε μηνα, τον προγουμενο μηνα ηταν 104 κιλα. εχθες την βρηκα μιση σε ογκο. κιλα δεν εχασε πολλα (δεν θυμαμαι ποσα) αλλά μου ειπε οτι πηγαινει 3 φορες την εβδομαδα και κανει 10 λεπτα μονο power plate. λοιπον εχει μαζεψει, εχει σφιξει, και εχει παρει φυσικα τα πανω της. βεβαια κανει και διαιτα. να μην ξεχνιομαστε. αλλα σας το λεω οτι την ειδα με τα ματια μου τι καλη που εχει γινει. και το βασικοτερο, χανεται η κυταριτιδα της!!! κι εκει που μαζευα πληροφοριες μου λεει. ξερεις μονο ποιοι δεν μπορουν να κανουν? αυτοι που εχουν προβλημα με καρδια, αυτοι που εχουν πιεση και αυτοι που εχουν φλεβιτιδα. εκει στο τελευταιο μου τα χαλασε..... αλλά αν καμια σας ενδιαφερεται, ας το δοκιμασει.
αλλο ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι τα κινεζικα. ε λοιπον αυτα τα μαγαζια δεν θα μου κατσουν ποτε. εχθες που τα επισκεφτηκα, εχουν ή ρουχα μεγαλα για εμενα ή μικρα. δεν βρηκα τιποτε να με στρωνει. οχι οτι πτοηθηκα. πηρα 3 μπλουζακια απο μια φιλεναδα. νομιζω οτι μου ειναι λιγο στενα αλλα αφου χανω, δεν με πειραζει.
εκανα και μιση ωρα διαδρομο πρωι πρωι σημερα και να μαι στην δουλεια. αντε, το ηπια το καφεδακι. ας αρχισω. τελικα ο βοηθος μου θα ερχεται πιο αργα αυτη την εβδομαδα και ετσι καταφερνω και μπαινω στο φορουμ. τι καλα!!!
Απίστευτο μου φαινεται αυτο που επαθα σημερα. Εβαλα μια μεριδα παστιτσιο να φαω για μεσημερι. Τελικα εφαγα το 1/4 της μεριδας και φουσκωσα! Εγω που αν δε καθαριζα το πιατο τοσο που να μη χρειζεται πλυσιμο δε σταματαγα. :p Για το plate εχω ακουσει και εγω καλα λογια. Μονο που στοιχιζει λιγο παραπανω και πρεπει να βρεις γυμναστηριο που εχει τα αυθεντικα μηχανηματα γιατι υπαρχουν και μουφα που δε κανουν δουλεια.
Εμένα δυστυχώς το Reductil δεν μου κάθησε καλά. Με ρήμαξε... Στην αρχή δυσκοιλιότητα και νοσοκομείο, μετά πίεση στα ύψη και ταχυπαλμίες και την τελευταία φορά πονοκεφάλους φρικτούς....
Δεν παλευότανε με τίποτα! Όλα τα έπαθα...
Και αποφάσισα να μην ξαναπάρω δεύτερο κουτί..
Μόνη μου καλύτερα...
ʼλλωστε και να τα χάσεις μ' αυτό, μετά χωρίς αυτό τι?
bar και το σοκολατοτεκνο και τον βοηθο? hm.. πες μου πως υπαρχει και συζυγος στο σπιτι να τρελλαθω καλε τους θελεις ολους?? ;-) χωρις πλακα τωρα.. για το p. Plate εχω διαβασει αρκετα τοσο ωστε στο τελος να πειστω πως δεν αξιζει τα λεφτα του . Γιατι για να κανει δουλεια δεν πρεπει να εισαι υπερβαρος διαφορετικα απο το τρανταγμα το κρεας σου φτανει στα γονατα και δουλεια δεν γινετε ισως να ηταν συμπτωση η σμικρυνση της κομμωτριας . Νομιζω πως ο διατρομος ειναι πολυ καλυτερος ειναι και σιγουρα δοκιμασμενος.
e-angel κι εγω πανω κατω τα ιδια επαθα σημερα απο με μουσακα ( τελειως Light οι πατατες βραστες , η μελιτζανες στο γκριλ χωρις λαδι η μπεσαμελ τελειως Light με ρυζαλευρο και νισεστε) εφαγα παραπανω απο το 1/4 του κομματιου αλλα υπο αλλες συνθηκες μπορει να ετρωγα και 3 κομματια εκτος το οτι φουσκωσα εχω παρατηρήσει πως απο τοτε που παιρνω το χαπι ολα τα φαγητα το μεσημερι μου φαινοντα ανοστα ενω το βραδακι που ανοιγει η ορεξη ειναι καλυτερα τα πραγματα. εσεις?
Lidal καλα εκανες και τα σταματησες αφου σου παρουσιασε τοσες παρενεργειες μπορεις και μονη σου ( τι μονη δηλαδη εχεις κι εμας εδω διπλα σου βραχους ακλωνητους) έξαλλου αλλα 16 κιλα σου εμειναν δεν ειναι ακατορθωτος στοχος σε 3-4 μηνες μπορεις ανετα νατ α χασεις και θα μαθεις να τρως καλυτερα χωρις να εχεις τον κινδυνο να τα ξαναπαρεις ( οπως εμεις με τα χαπια)
Οντως το απογευμα και εγω εχω περισσοτερη ορεξη και καλυτερη γευση! Αν το περνουμε λιγο πιο αργα πειραζει? Για να μας καλυπτει και το βραδακι.Λετε να χουμε αυπνιες?
εμενα μεχρι στιγμης με εχουν πιασει οι..ας τις πουμε ελαφριες παρενεργειες. Λιγες ζαλαδες και σημερα ειχα εναν ολιγολεπτο πονοκεφαλο αρκετα δυνατο ομως. Αυτο που εχω παρατηρισει ειναι οτι ελενχω πιο ευκολα τον ευατο μου. Εύκολα αντιστεκομαι στους πειρασμους. Εχει ανεβει η αυτοπεποιθεση μου ,παρολο που ακομα ειμαι στην αρχη νιωθω λες και εχω χασει ηδη τα κιλα μου. Ειμαι καλα γιατρε? :p
mairy εγω το χαπι το παιρνω κατα τις 13.00 δεν μπορω να σου πω αν μου φερνει αυπνιες η οχι γιατι παντα κοιμαμαι αργα ενα θεματακι με τον υπνο το ειχα παντα κι ετσι δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου.
Αngel εχω παρατηρησει τις ζαλαδες κυριως το απογευματακι και οταν εχουν περασει αρκετες ωρες και εχω ξεχασει να βαλω κατι στο στομα μου ( μην παει το μυαλο σας στο πονηρο ( bar γι σενα το λεω)) επειδη εχω υποταση η κατασταση γινετε λιηο πιο εντονη για λιγο ετσι ο γιατρος με συμβουλεψε καθε 3 ωρες να τρωω κατι εστω ενα σνακ ( αυτος με συμβουλεψε να δουμε ποιος θα το ακολουθησει κατα γραμμα)
Επισης Angel απο αυτοπεποιθηση μια χαρα τα κιλακια σιγα σιγα φευγουν παρολο που ακομη δεν μπορω να δω αλλαγες στο σωμα μου η ειναι η ιδεα μου σα να ξεπρηστηκα με τα μειον 5 κιλα αλλα η κοιλιτσα απο την εγκυμοσυνη καλα κρατει .
Αν δεν εχεις πρωινο ξυπνημα δεν υπαρχει προβλημα!
Εγω το παιρνω στις 8 το πρωι!
5 κιλα σιγουρα θα φαινονται! Οσο για την κοιλιτσα θα φυγει και αυτη σιγα σιγα!
Σε βλεπω σταθερη και αυτο ειναι το καλο.. εγω συνηθως ξεφευγω!!! απο την διατροφουλα μου!
και πρωινο ξυπνημα εχω και μεταμεσονυχτιο οταν η μικρη θελει το γαλα της κατα της 4 πολλες φορες και μετα δεν εχει σταθερη ωρα που ξυπναει αλλα σε γενικες γραμμες ξυπναμε νωρις . Το παλευω να ειμαι σταθερη οταν ημουν μικρη εκανα πολλες διαιτες χωρις αποτελεσμα ( ολες τις χημικες σουπες κτλ ) καποια στιγμη αποφασισα να κανω διαιτα σοβαρη με διαιτολογο στα 23 μου και εχασα ολα τα κιλα μου . Πριν μεινω εγκυος στα 30 πριν 7 μηνες ειχα παρει 5 κιλα μετα στην εγκυμοσυνη εβαλα αλλα 24 συνολο 29. Απο τα 22 μου λοιπον μεχρι τωρα δεν ειχα κανει διαιτα και ημουν σταθερη στα 64-66 κιλα. Ειναι να μην το αποφασισω τωρα το πηρα πολυ ζεστα θελω πολυ οχι απλα να ξαναγινω οπως πριν αλλα καλυτερη γιατι βλεπω πως το σωμα μου εχει αλλαξει με την εγκυμοσυνη η εμενα μου φαινεται ετσι οπως και να χει τωρα που ξεκινησα θα το παω μεχρι το τελος . Αλλωστε 26 Αυγουστου εχουμε και βαφτιση ε δεν πρεπει σαν μαμα κι εγω να ειμαι στυλατη? να μην βαλω κανενα φορεματακι κι εγω? θα δειτε που θα τα καταφερουμε ολες . μην νομιζεις σε γενικες γραμμες δεν ειμαι καθολου σταθεση με το φαγητο , αλλα βαζω μικρους στοχους 4 κιλα τον μηνα νομιζω πως ειναι ικανοποιητικη απωλεια χωρις να ζοριζεται ο οργανισμος ετσι ειναι και ενα παιχνιδι του μυαλου χωριζεις τα κιλα σου σε υποκατηγοριες δεν λες πχ εχω να χασω αλλα 16 λες εχω 4 γι αυτον τον μηνα ( για τον αλλον εχει ο Θεος και το redyctil) μετα απο καθε απωλεια μια γευστικη επιβράβευσή φυσικα επιβάλλεται :-)