Eυχαριστω penelope μου.Quote:
Originally posted by penelope1985
Μπραβο Constance!
Κοριτσια αυτη η περιοδος ημαρτον παντως!Σπασιμο νευρων και η στασιμοτητα και το να περιμενεις να ερθει και τιποτα.Semie μου υπομονη.:/
Printable View
Eυχαριστω penelope μου.Quote:
Μπραβο Constance!
Κοριτσια αυτη η περιοδος ημαρτον παντως!Σπασιμο νευρων και η στασιμοτητα και το να περιμενεις να ερθει και τιποτα.Semie μου υπομονη.:/
Semie Μολις αδιαθετησεις θα εισαι σουπερ...
εχω αρχισει κ ανησυχω..ειναι δυνατον??χαλια χαλια χαλια
Ποσες μερες εχει καθυστερησει;Quote:
Originally posted by semie
εχω αρχισει κ ανησυχω..ειναι δυνατον??χαλια χαλια χαλια
και γενικα εχεις σταθερο κυκλο?
κοιτα γενικα ειμαι στις 28 μερες,καμια φορα (περιπου μια φορα το χρονο προς καλοκαιρι)μου ρχεται νωριτερα,δλδ 26 μερες.και καμια φορα μου ρχεται στις 32 μερες(παλι μια φορα το χρονο)τον προηγουμενο μηνα μου ρθε στις 29.τωρα ειμαι στις 33 μερες!
οτι να ναι δλδ
απλα ειχα παρα πολλα νευρα πριν λιγες μερες,εβγαλα κ σπυρακι,ειχα κ λιγο πρηξιμο κ δεν χανω κ κιλα 5 μερες τωρα!
Semie μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και να μη το σκεφτεσαι.Παιζει να ειναι μια μικρη διαταραχη λογο απωλειας κιλων, που συμβαινει γενικως.Θα ερθει η ατιμη που θα παει.Αφου εχεις και πρηξιματα κλπ συμπτωματα.Πιες και κανενα ωραιο αφεψημα βοηθαει.
αντε να δουμε..ευχαριστω παντως!
problem solved!!!!
επιτελους κουνηθηκε!
67,4!!!μετα απο πολυ καιρο!
ε... τωρα θα συνεχισω!
Ωραια Σεμι αυριο θα ξεπριστεις κιολας και θα φανει και η απωλεια!
ΝΑΙ ΝΑΙ!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!
Χάλια κ γω με περίοδο είμαι δυο κιλά πάνω 15μερες δεν έχω χάσει τίποτα μου φαίνεται πως έβαλα. Εφαγα δυο φορές αλλά γενικά συγκρατημένα τις υπόλοιπες μήπως επειδή τρώω αμυγδαλα δαμάσκηνα βερυκ ; Ποσά επιτρέπονται την ημέρα να αρχίσω να τα μέτραω κ αυτά
βεβαια χρυσα. τα αμυγδαλα εχουν παρα πολλες θερμιδες
6 βερυκοκα 160θερμιδες!!!!!!α πα πα
ενταξει καλα ειναι. 6 βερυκοκα ειναι πολλα...
α εγω μπορω να φαω ΠΟΛΛΑ φρουτα!!
σήμερα σταθερά όπως και χτες 61,8
-100
87,3 για να δουμε...
Οχι πολυκυστικες δεν εχω ....αλλα μου φαινεται υπερβολικο γιατι ποτε πριν δεν ειχα παθει κατι παρομοιο.....Quote:
Originally posted by BettyG
όχι γλυκιά μου, δεν είναι υπερβολικό, χαλάρωσε. Μήπως έχεις και πολυκυστικές?Quote:
Originally posted by avenger0000
Βασικα ειναι να δω περιοδο....νομιζω καθυστερησε αυτη τη φορα ....εχω πονους νιωθω πρισμενη αλλα ειναι δυνατον να πηρα τοσα κιλα επειδη περιμενω περιοδο?? το να μην δειξει μειωση η ζυγαρια το καταλαβαινω ...αλλα να παρω και 2 κιλα απο την περιοδο??? δεν ειναι υπερβολικο?Quote:
Originally posted by BettyG
μήπως έφαγες κάτι πολύ αλμυρο και έχεις μεγάλη κατακράτηση?Quote:
Originally posted by avenger0000
Δεν το πιστευω αυτο που ζω.......κοντευω να τρελαθω!!!!
Ζυγιστηκα σημερα το πρωι και οχι μονο δεν εχασα γραμμαριο μετα απο 2 ολοκληρες εβδομαδες αλλα με εδειξε 67 κιλα|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καποιος παιζει με τα νευρα μου και νομιζω οτι το καταφερνει τελεια.........
Η ψυχολογια μου ειναι κυριολεκτικα ΣΚΑΤΑ και τα νευρα μου κουρελια......και οχι τιποτα αλλο.....την πληρωνουν ασχετοι ανθρωποι.......
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!Quote:
problem solved!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΑΑΑΑΣΩΩΩΩ!!!!
υπομονη γλυκεια μου!Κ εγω ειχα αγχωθει πολύ!
Οπως καταλαβατε δεν ειμαι της υπομονης... :-PQuote:
υπομονη γλυκεια μου!Κ εγω ειχα αγχωθει πολύ!
Θα προσπαθ να μην ξεφευγω 6βερυκ κ 10 αμυγδ την ημ με βοηθ να μην τρώω γλυκο
τα 10 αμυγδαλα καθαρισμενα 125 θερμιδες
Ξεπριζωμαστε απο την δευτερη μερα πηνελοπη μου?πες μου ναι!!!!!!!!!!!!! εχω διαιτολογο αυριοQuote:
Ωραια Σεμι αυριο θα ξεπριστεις κιολας και θα φανει και η απωλεια!
εγω και απο την πρωτη...
Εγώ μπορεί και 2 μέρες αφού τελειώσει Πεταλουδίτσα μου, αλλά μη σκάς θα περάσει
Quote:
εγω και απο την πρωτη...
μακαρι δεν θελω να παω και να μην φανει ποσο εχασα αν εχασα σνιφφ και την εκανα οχι μονο κατα γραμμα μεχρι και την τελευταια τελεία
Semie μπραβο.
Παιδια υπομονη οτι κολλαει ξεκολλαει κι οτι πρηζεται θα ξεπρηστει.:P
Καλημερα σε ολους! Εγω παρατηρησα οτι μεσα στην εβδομαδα της περιοδου εχασα οσα δεν ειχα χασει τον προηγουμενο καιρο, οποτε μην απογοητευεστε! Ειναι κατακρατηση και μετα θα ανταμειφθειτε!
Σημερα - 800γρ. Ουαου! Πραγματικα τωρα η ζυγαρια ειναι φιλη μου και οχι εχθρος μου οπως παλια...
Καλημέρα και χρόνια πολλά στα κορίτσια και αγόρια του φόρουμ που γιορτάζουν σήμερα!!
-400γρ.. από 109,6 σε 109,2!
Μια χαρούλα!
-200 γρ
60.1
Σουπερ!
Constance Χρονια σου πολλα! Και σε οποιον αλλο γιορταζει. Φιλια!
μου ηρθε περιοδος και η ζυγαρια μια με δειχνει -1 κιλο!
75.400!!!
ζητωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
χρονια πολλα στους εορταζοντες!
μπράβο σε όλες σας για τις απώλειές σας! και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν! constance ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Καλημέρα! -300!
κάθε μέρα τα ίδια, στάσιμη. 2 βδομάδες δεν έχει φύγει ούτε γραμμάριο:(
Constance ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!οτι επιθυμεις,να περασεις τελεια σημερα!!!!!
χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!
σημερα +200 κ ας μην εφαγα καθολου παραπανω!ελπιζω μετα την περιοδο να δω πτωση..ουφ!
Καλημέρα κούκλες! σταθερά στα 65 και σημερα! Θα τρελαθώ!
κατι κάνω λάθος δεν εξηγείται αλλιώς!!!!