σοφτάκι που χάθηκες?
Printable View
πρεπει να σκεφτομαι θετικα για να υπαρχω.
ΒΑΣΙΚΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΩ!!!
εχεις δικιο για να ΖΩ
Softaki, ti ginetai re su? Pou eisai? Xa8hkes. Adeiase inbox kalo mou pou 8elw kati na sou grapsw.
Καποιες φορες, σκεφτομαι οτι η ζωη μοιαζει με ενα τεραστιο ντομινο.
Προσπαθεις, υπομονετικα, να στησεις ενα-ενα τα κομματια σου και στο παραμικρο λαθος, ολα γκρεμιζονται. Οσο πιο μακρια φτασεις, τοσο πιο πολυ σε ποναει η πτωση σου.
Και καποια στιγμη, βαριεσαι να προσπαθεις και να μη βλεπεις αποτελεσματα.
Σκεφτομαι what the hell τι σκατα παθαινω στα καλα καθουμενα κ δεν μπορω να ηρεμησω βλεπω τους αλλους που ειναι μια χαρα κ τσαντιζομαι ελεος πια με αυτους που το παιζουν τελεοι κ ευτυχισμενοι δεν μπορω ειδικα να τους βλεπω να χαζογελανε i hate myself, i hate my life, i hate them all ........
hate them all but don't hate yourself neither your life. just hate them all. i usually hate them all but then i find somebody to love and then i hate them all(-1)
χαχαχα! :)
xexexexe but i can 't control hating myself!!!!!! that 's the main problem i think!!!!
Αιθανομαι...γαληνιος.
Ουτε μισω , ουτε αγαπω...ετσι οπως το βλεπω ειναι αλλες υπαρξεις που γεμιζουν τις στιγμες μας και αντιστοιχα τους γεμιζω στιγμες.
χάλια... κλαψ.
σκεφτομαι ποσο μονη αισθανομαι
σκεφτομαι οτι καμια δεν θελει εναν σκατοπαραξενο μαλακα, τεμπελη, καφρο, ανωριμο, και λοιπα με α-στερητικο μπροστα. γιαυτο και δε κανω καινουργιες γνωριμιες πλεον ουτε καν εδω στο διαδικτυο! κι επειδη η απαθεια και η αρνητικοτητα πιστευω πως ειναι συνηθειες απ'τις οποιες δε ξεκοβεις μονος, να γιατι τελικα συνεχιζω να σαπιζω ετσι. θελω να γραφτει και στο ταφο μου επανω "νικηθηκε απ'τη μοναξια", στον οποιο ελπιζω να βρεθω συντομα πριν το καλοκαιρι...
τι λες βρε ΚΕΝΟ, κουνήσου απ΄τη θεση σου...
γιατι μειωνεις ετσι τον εαυτό σου?
προσπαθησε λιγο να σκεφτεις θετικα, σε ολους μας αξιζει, σοβαρα το λεω.
μωρε εγω μπορω να σκεφτω και να με δω θετικα, μεχρι να νιωσω και Θεος κι οτι κανενας δε με φτανει. το θεμα ομως ειναι, ειμαι οντως Θεος ? αν ημουν θα ειχα περισσοτερες επιτυχιες σιγουρα!
θελω να σταματησω το χρονο εδω.
αυτο σκεφτομαι μονιμως...
δε θελω να παει τιποτα παρακατω, οχι ηλικιακά αλλα απο καθημερινότητα. θα ηθελα να καθομαι και να μη κανω τιποτα.
αφου δε θα ενοχλω κανεναν...
γιατι ωρες ωρες πρεπει να κανουμε ντε και καλα οτι θελουν οι αλλοι, σπουδες πχ.
τεσπα.. ειναι η ωρα των υπαρξιακων μαλλον :/
Geia sas kai apo emena. Einai i proti fora poy grafo sto forum. Auto poy skeftomai einai oti thelo na employtiso tis gnoseis moy giro apo tin psihologia kai na mporeso na gino kaliteros anthropos.
Γεια σου nine. Καλώς ήρθες.:)
σκεφτομαι να οζονισω το νερο.. ελεος...
δεν ειμαι καλα. ποιανου την προσοχη να τραβηξω ?
Ναι, μπορεί να είχες και περισσότερες επιτυχίες :)
όμως σκέφτομαι ότι τελικά μπορεί να ήταν και ψιλοπακέτο αυτό!
Θυμήθηκα την ταινία με τον Jim Carrey που στην αρχή την έχει καταβρεί ως Θεός αλλά μετά κάπως χμμ ζορίζεται ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Vauzh...eature=related
Σκεφτομαι ενα σωρο πραγματα τρεχουν οι σκεψεις μου σε σημειο που δεν καταλαβαινω τι σκεφτομαι κ αν αυτο που σκεφτομαι ειναι αληθινο κ πραγματι το σκεφτομαι ιουυυυυυ ιουυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομαι οτι ειμαι σαν μια πολυχρωμη γραμμη με διαφορετικα μπλεγμενα τα χρωματα απ'οτι οι αλλοι, μεσα στο σκοταδι. δεν εχει σημασια αν τα χρωματα ειναι μπλεγμενα διαφορετικα, απο μακρια δε φαινομαστε καν.
Σκέφτομαι το Σοφτάκι. Να είναι καλά? Η μαλακισμένη έσβησα κατά λάθος το τηλ.
Αν κάποιο άλλο μέλος έχει τρόπο επικοινωνίας μαζί της, ας την πάρει και να μας πει αν είναι καλά παρακαλώ.
Ανησυχώ.
περίπου 4 ωρες τωρα ξυνω συνεχεια το κεφάλι μου, ειναι αγχωτικό..
αλλα παει μονο του το χερι :|
Σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω να διαβαζω εντατικα και να οργανωσω την μελετη μου...βαριεμαιιιιιιιι.
Σκεφτομαι να παει 2 ο μηνας να πληρωθω γιατι ειμαι πανι με πανι.
Σκεφτομαι οτι το ημερομισθιο δεν φτανει για τιποτα...
Σκεφτομαι οτι τελειωνει η συμβαση.
Σκεφτομαι...δε βαριεσαι:)
Σκεφτομαι την απολυτη ευτυχια και την τελειοτητα...
πως ακριβως ειναι??
Εχει φτασει αραγε κανεις ποτε εκει??
Ποσο κραταει??
Πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι εχεις φτασει κ δεν ζεις απλα μια ψευδαισθηση??
σκεφτομαι να παω για τρεξιμο..
λεφ τι εχεις??
είναι και αυτή η άνοιξη που οι πεταλουδίτσες με τους πεταλουδίτσους πετάνε από λουλούδι σε λουδλούδι.....:ΡΡΡΡ
ρεμ για σένα το λεω...
τα φιλιά μου και μένα στη σοφτ...:)
Σκέφτομαι ότι μέσα σε όλα τα άλλα διανύω μια περίοδο αφύπνισης παθών, συναισθημάτων που βρίσκονταν σε ύπνωση εδώ και αρκετό καιρό...
Σκέφτομαι ότι με ζορίζει αλλά συγχρόνως με προκαλεί, η προσπάθεια ενσωμάτωσης των νέων "επισκεπτών" σε ένα "αποστειρωμένο" περιβάλλον...