πρώτα ο κυκνος τώρα εσύ princess με κάνατε κουρέλι,τι να πω ?πάλι ευχή θα δώσω να έχουμε χαρές από δω κ πέρα είναι λίγο στον πόνο σου το ξέρω αλλά το εύχομαι ολόψυχα
Printable View
Ίσως και να μπορείτε, δεν ξέρω...όπως και να ΄χει, ευχαριστώ για την ευχή...τώρα δεν θα μιλήσω για τα βαθύτερα αίτια και για το τι προκαλεί αυτό το συναίσθημα αλλά για το συναίσθημα αυτό καθεαυτό που είναι μια αίσθηση άγχους κι αγωνίας στην ψυχή...που σε βασανίζει και θέλεις να σταματήσει...καταλαβαίνεις τί προσπαθώ να περιγράψω;
Δεν ήξερα πάντως ότι είχες προσέξει τα ποστ μου... :)
Το κενό που νιώθουμε όταν χάνουμε το νόημα, βαριόμαστε τη ζωή μας και η ύπαρξή μας μένει χωρίς σκοπό. Βλέπω το ίδιο εργάκι πάλι σε επανάληψη, τόσο που κουράστηκα και θέλω να τα στείλω όλα στο διάολο.
θυμαμαι κοντα στο 1997 τοτε που ΘΕ-ΡΙ-ΖΕ η πρεζα στην αθηνα με τα γνωστα rave party, μεχρι το 1999 που καηκε ολο το ειδος. ηταν κι ο Βαλλιανατος τοτε διοργανωτης, τωρα δικηγορος/πολιτικος/καβατζοπουστας. σας αφιερωνω αυτο το βιντεο για οσους δεν προλαβαν εκεινα τα παραμυθενια χρονια με τη "ζεστασια" στο κεντρο.
http://www.youtube.com/watch?v=LMIIb8B8-1k
οποιος θελει και τα υπολοιπα μερη πηγαιντε στο youtube.
Ευχαριστώ, ΚΕΝΟ, για το βίντεο. Να που τελικά τα χρόνια εκείνα δεν ήταν και τόσο αθώα.
σκεφτομαι πως τωρα που εμαθα πως είναι οι "λακκούβες" να προσέχω να μην πάφτω στα ίδια και να αλλάζω γρηγορα δρομο.... δεν έχω όρεξη για άλλο άγχος και ένταση και αγωνια να ξεπεράσω κατασταση που επεσα μεσα..... άμα βλεπω "λακκουβα" να την κανω γρηγορα και με ελαφρα πηδηματακια μακρια...........
Λίγο χαλαρή θα τολμούσα να πω...πιο πριν αισθάνόμουν ακόμα περισσότερο χαλαρή αλλά ακόμα κι αυτό που νιώθω τώρα είναι πολυτέλεια για μένα γιατί είναι σπάνιες οι στιγμές που νιώθω έτσι...μου αρέσει όταν πίνω καφέ που έχω φτιάξει η ίδια και μπορώ να τον απολαύσω με απόλυτη ησυχία χωρίς να μου μιλάει και χωρίς να με ενοχλεί κανείς...μόνο η γάτα μου ζητάει την προσοχή μου... :) Κι αυτό δεν με ενοχλεί...
Δεν έχω διάθεση για τίποτα...
αισθανομαι ετοιμη για νανι.. και περιμενω.. και περιμενω και περιμενω..
και αυτος ο υπνος θελει να με παρει εδω και τωρα και περιμενω..
τρατζικ!
αισθανομαι υπεροχα, δικαιωμενος για αλλη μια φορα. εχω πιει και μια ελληνικη μπυρα φιξ, και κατι αλλα παρα πολυ πικρα σκατα 5 σε 1 μαζι, και ενα χυμο blueberry. εκτος απ'αυτες τις αλχημειες και με τη βοηθεια του Ιησου Χριστου και της Παναγιας της Αγαμουσας με ποσοστο 69% που βγαζει ματι, μπορω πλεον να αποχωρησω κι εγω για υπνο.
καληνυχτα ΚΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!
ένταση, ένταση από πρωινό άγχος που δεν ελέγχεται τόσο εύκολα, άλλα δεν πηγαινουν καλά και άλλα φοβαμαι πως δε πάνε καλά, ένας φαυλος κυκλος που ειναι το αποτελεσμα τους ... ελπίζω να περάσει ως το τελος της μερας. τίποτα πέρα από το πόσο ωραία τα συζητάμε
πολυ περιεργα..ωραια περιεργα κοιτωντας το μονοπετρο κ τη βερα στο δαχτυλο μου,αλλα ταυτοχρονα κ ασχημα περιεργα ξεροντας πως παει αυτο ηταν..το ταξιδι τελειωσε πρωτου καλα καλα αρχισει..αλλα ισως τελικα αυτο που μετραει ειναι οτι εισαι παντα μεσα μου..
ξερενομαι στα γελια απ'τις υποτιθεμενες ευθυνες και τα χτυπηματα στο στηθος με μισος. ενω βαριεμαι και να συμμετεχω καν στο ολο θεμα γιατι δε θα μπορουσε να ειναι πιο αδιαφορο, βλεπουμε οτι παρολαυτα ο παλιομπασταρδος ο KENO εφταιγε για ολα! ακομα κι αν ηταν απων, παλι μεστο μυαλο τους βρισκοταν στις πρωτες γραμμες. με το συμπαθειο κοριτσια, εχω χεσει.
Δ Ε Ν Α Ν Τ Ε Χ Ω Α Λ Λ ΟΟΟ!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω πια, δεν ξέρω πραγματικά και κανείς απ' αυτούς που θα ήθελα δεν φαίνεται ούτε να καταλαβαίνει αλλά ούτε και να νοιάζεται κι εγώ κοντεύω να κλατάρω, δεν μπορώ πραγματικά! Νιώθω ότι έχω φτάσει στα όρια της αντοχής μου και δεν ξέρω τι πρέπει πια να γίνει για να το καταλάβουν κάποιοι αυτό και να κάνουν ότι πρέπει πριν να είναι αργά...από διάφορες απόψεις...
Έχω εξαντλήσει τον εαυτό μου στην κυριολεξία κι έχει αρχίσει να φαίνεται κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό επίσης από διάφορες απόψεις...να φροντίσω να ξεκουραστώ και να συνέλθω...μακάρι να μπορούσα αλλά αν δεν γίνουν όπως ήταν τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβεί αυτό και θα συνεχίσω να βασανίζομαι...
Καλησπέρα κύκνε, αν προσπαθούσες να μιλήσεις σε αυτούς που θα ήθελες να σε καταλάβουν πιστεύεις ότι δεν θα έβγαινε κάτι θετικό;
Αν δεν προσπάθησα Τάσο...ρημάχτηκα να προσπαθώ αλλά δεν βλέπω να βγαίνει τίποτα απολύτως...το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να καταλάβουν...πρέπει...δεν μπορώ να σταματήσω να προσπαθώ αλλά πληγώνομαι όταν βλέπω ότι το μόνο που παίρνω είναι η πόρτα στα μούτρα...μεταφορικά μιλώντας κυρίως...φαντάσου το λίγο σαν σκηνικό και μετέφερε το στο συναισθηματικό κομμάτι, φαντάσου πως θα ένιωθες...δεν ξέρω αν μπορείς να έρθεις στη θέση μου αλλά εγώ νιώθω τρομερή απόγνωση, απογοήτευση και με μισώ, με μισώ, με μισώ!!!!
Κουρασμένος , ποναω παντου , τα πόδια μου πονάνε , το δεξι μου χέρι .
Αχ πέρασαν τα χρόνια .....´
Kύκνε έχει κάποιες πολύ απλές τεχνικές οι οποίες δεν βασίζονται στο παραμύθιασμα - πολύ βασικό - με τις οποίες μπορεί κάποιος να αρχίσει να βάζει ερωτηματικά στην αξιοπιστία του τρόπου σκέψης του.
Οι μέθοδοι αυτοί έχουν άμεσο αποτέλεσμα προσφέροντας ανακούφιση από αισθήματα που μας ταλαιπωρούν. Έχεις ποτέ δοκιμάσει να εφαρμόσεις κάτι τέτοιο? Εμένα με βοήθησαν πολύ εκεί που ήμουν βέβαιος πως ήμουν τελειωμένος. Αυτό που σου λέω το βρίσκεις αξιόπιστο ή είσαι απόλυτη πως εσένα κάτι παρόμοιο δεν θα σε βοηθούσε;
Και κάτι ακόμα, έχεις ποτέ σκεφτεί μέχρι πότε θα αυτοτιμωρείσαι; Άλλους έξι μήνες, άλλο ένα χρόνο;
Πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό;
Ξέρεις κάτι όμως; Είχα μια συζήτηση πριν η οποία μου άφησε μια γλυκιά γεύση...από κάποια λόγια που άκουσα...και πιστεύω ότι επηρεάζουν την κρίση μου όσον αφορά τον εαυτό μου και με κάνουν να νιώθω λίγο καλά τώρα...και να χαμογελάω όσο τα ξανασκέφτομαι...κι αυτή τη στιγμή και να θέλω δεν μπορώ να μιλήσω αρνητικά για μένα...αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι θα σκέφτομαι αργότερα αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ αυτά τα λόγια, πάρα πολύ όμως...δεν περίμενα κάποιος να έχει τόσο καλή γνώμη για μένα...και μιλάμε για άτομο που με ξέρει στ' αλήθεια...δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το συναίσθημα αλλά καλά να είναι που μου έδωσε έστω κι αυτή την πρόσκαιρη γαλήνη, γλύκα κι ανακούφιση...καλά να είναι...
Θα σου πω κάποια στιγμή με π.μ. Όσο για το αποτέλεσμα που φοβάσαι, στη χειρότερη των περιπτώσεων απλά δεν θα δεις βελτίωση. Βασικό ωστόσο είναι να πιστεύεις ότι αξίζει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Εσύ το πιστεύεις αυτό ή πιστεύεις ότι το μόνο που σου αξίζει είναι μια καθημερινή τιμωρία;
Τί εννοείς "πώς το ξέρω αυτό;"
όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε Κύκνε! μόνο που όσο μεγαλώνουμε τα θέλω των δικών μας και της κοινωνίας
ξεθωριάζουν αυτήν μας την αξία κι αυτό γίνεται αιτία σχεδόν για όλα μας τα προβλήματα! σ
Πες μας ποιά λόγια άκουσες και σ' ανέβασαν σε διάθεση!
Με βάση τη λογική σου αξίζει ακόμα κι ένας κακός άνθρωπος;
Όσο για το τι μου ανέβασε τη διάθεση, δεν θα ήθελα να πω όλη τη συζήτηση φυσικά γιατί είναι προσωπική αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω μια φράση που με έκανε να χαρώ και που ήταν ότι δεν πειράζω ούτε μυρμήγκι...χαίρομαι που κάποιος έχει αυτή τη γνώμη για μένα... :)
Αχ, μακάρι να μην φύγει αυτό το ξαλάφρωμα απόψε...το έχω τόσο ανάγκη...
Αμάν! Με βγάζεις από τα ρούχα μου με αυτή σου την επιμονή! :--)))
Για πες μας τώρα, τί καλό άκουσες και σου έφτιαξε τη διάθεση; ή προτιμάς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου;
ναι, αξίζει κι ο κακός! γιατί η κακία είν' αρρώστια της άγνοιας! κι ο κακός άνθρωπος είναι δυστυχισμένος!
και δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν κι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν!
Να λοιπόν, μπορείς να κρατήσεις αυτά τα πολύ όμορφα λόγια για να τα φέρνεις στο νου σου όταν "πέφτεις"
Είδες λοιπόν πως αξίζεις!
αγαπημένη φίλη μου Κυκνάκι,χαίρομε που νιώθεις καλά.Για να το είπε άτομο που σε ξέρει τότε είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αληθινά τα λόγια του κ μη τα ξεχάσεις ΠΟΤΕ,από κάπου πρέπει να πιαστείς για να ανέβεις ,πιάσου σε παρακαλώ από αυτό.κλάψε,νιώσε οργή ,φόβο,ανία αλλά μη πας προς τα πίσω ,κρατήσου κ συνέχισε να πιάνεσαι κ από άλλα χαρμόσυνα μέχρι να βρεις την εκτίμηση στον εαυτό σου.Δε ξέρω τι ακριβός είναι αυτό που σε αποδυναμώνει αλλά εύχομαι να το εξουδετερώσεις.
Πάντως, καταλαβαίνεις πως δέν είμαστε όλοι ίδιοι και πως κάποιοι μεγαλώσαμε αρκετά ενοχικά και όσο και να παιδευτήκαμε ν'αλλάξει αυτό, ακόμη υπάρχουν κατάλοιπα μέσα μας που μας βαρύνουν την καμπούρα κάθε που φτάνουμε σε στενοπούς εξαιτίας άλλων. Και άμα δέν μπορέσουμε να ερμηνεύσουμε με καθαρό μυαλό καταλίγουμε να θεωρούμε υπαίτιους της καταστροφής τα μούτρα μας λέγοντας: Μήπως δέν έπρεπε τότε να πώ αυτό ή να κάνω εκείνο. Και τώρα που χάθηκε αυτός που του επένδυσα τα πάντα μου έχει μείνει πόνος και κενό.
Είναι πολύ δύσκολες στιγμές που μπορεί να κρατίσουν μήνες. ...Και νά'χαμε και κανά φιλαράκι αληθινό...
παραδοξως αισθανομαι ξεκουραστη σημερα κ μπορω να πω κ αρκετα αισιοδοξη:)
καλημερα Ηλιαννα μου:) καταντησαμε ετσι λογω του οτι γιναμε εγωιστες κ κοιταμε μονο την παρτη μας,παψαμε να νοιαζομαστε για τους αλλους γυρω μας...χωρια που ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα κ θεωρει βουνο το να ασχοληθει με τα προβληματα κ τις ανησυχιες του αλλου..γιατι στην ουσια αυτη δεν ειναι η εννοια του φιλου??μαζι στα καλα κ στα ασχημα..πως χαθηκαν ετσι οι αξιες ρε παιδια??