Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα Τερέζες!Μάκη,Τάκη,Σούλα,αγα πημένα μου κατσαριδάκια,τι μου κάνετε;
Εγώ πήγα να συναντήσω τα φιλαράκια μου τα κουνούπια,που είχαν συνέδριο στην Κέρκυρα.
Πανέμορφη η Κέρκυρα,όσο πρόλαβα να τη δω...Πέρα από τη δίψα,τους πολλούς εμετούς και τον καύσωνα,
τέλεια περάσαμε,όλη η παρέα!Συνάντησα και το μπισκοτάκι μου σε ρομαντικό σουαρέ στο φρούριο
με κεράκια και ζωντανή έντεχνη μουσική κι αφιέρωμα στον Λοΐζο...Από κάτω η πόλη στα φωτάκια της,το λιμάνι...
Κάναμε και βαρκάδα στα βράχια της Παλιοκαστρίτσας με τα σμαραγδένια νερά της...
Το Αχίλλειον δε με εντυπωσίασε,όπως μου είχαν μηνύσει...Ίσως γιατί μετά από όσα έχω δει έξω
είναι αστεία ακόμα και η σύγκριση...Έκανα και μπάνιο σε μια τρέλα της στιγμής(με ρούχα φυσικά)...
Ωραία ήταν...Κρίμα που δεν μπορώ πλέον να σας βάζω φωτογραφίες μου...
Πάντως,μεγάλη ταλαιπωρία η κατάσταση μου...Ούτε τα γέλια της παρέας στο τραπέζι δεν παλεύω...
Τρέχω με κλάματα από τον πόνο για εμετό...Ελπίζω με τον καιρό να αλλάξει αυτό...Τέλος πάντων...
Τώρα είμαι Κατερίνη και σε λίγο πάω Θεσσαλονίκη να μαζέψω πράγματα σιγά σιγά να πάω στο εξοχικό μας
στη θάλασσα.Μαθαίνω κάτι νότιες θα έρθουν βόρια,αν και δε μας λένε ακριβή προορισμό.
Επειδή κι εμείς σκεφτόμαστε να κατέβουμε,ελπίζω μην συμπέσουν τα ταξίδια μας
και χαθούμε στη μετάφραση...Λοιπόν,φεύγω τώρα να ετοιμάσω τα πράγματα μου
και τα λέμε αργότερα...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!Να μου σας προσέχετε!
Nadine μου γιατί έχεις εμετούς? Γιατί πονάς? Ευχομαι να ήταν κάτι περαστικό και να περάσει γρήγορα.