Ναι ...
Ουσιαστικά ξεκίνησα από 56,5
Συν 9 που μου δίνουν περιθώριο έχω μέχρι 65,5
Θα συνεχίσω να προσέχω και ότι γίνει ας γίνει!
Την Πέμπτη έχω γιατρό ... να δούμε τι θα πει και αυτός...
Printable View
Ναι ...
Ουσιαστικά ξεκίνησα από 56,5
Συν 9 που μου δίνουν περιθώριο έχω μέχρι 65,5
Θα συνεχίσω να προσέχω και ότι γίνει ας γίνει!
Την Πέμπτη έχω γιατρό ... να δούμε τι θα πει και αυτός...
Ρε συ Ειρήνη μου χαλάρωσε λίγο. Είπαμε το μικρούλι από μόνο του παίρνει 200-250 γραμμάρια την βδομάδα. Συν τα υγρά συν η μήτρα που μεγαλώνει, συν μια κατακράτηση που θα έχεις τώρα στον τελευταίο μήνα!!!!!!! μην μου ανχώνεσε τώρα που μπήκες στην τελική ευθεία!
Επειδή το ξέσκισα παραμονη και ανημερα Χριστουγεννων λέω οτι είναι το αποτέλεσμα.
Αλλα έχεις δίκιο.
Σιγουρα ο μπέμπης θα έχει πάει 2600 τώρα + όλα τα άλλα που λες.
Κάλα όσο και να φάω τα 65 - 65,5 δε τα πιάνω οπότε ... προσέχω πάλι μέχρι Πρωτοχρονιά και μετά σκεφτομαι να αφήσω πιο ελεύθερες τις Κυριακές
Θα δείξει από το τι θα πει και ο ντοκτορ.
Θα μας ενημερώσεις έτσι? θα περιμένουμε νέα από τον ντοκτορ για το πως τα πάει ο μπέμπης και πως τον βλέπει τώρα!
Αμε!!! Θα σας πω!!
Eirini μου πραγματικα μην αγχωνεσαι,πιστευω πως εχεις παει πολυ καλα.Θα περιμενουμε νεα.:)
Κοριτσια μπραβο σε οσες εχασαν.Εγω σημερα στα ιδια ασφαλως.
Σημερα +300 γρ. χωρις τουαλετα παααααλι
69.7 kg και ειλικρινα σημερα εχω σχεδιο: θα κατεβω βολτα στο κεντρο με τα ποδια και για να κανω γυμναστικη επειδη δεν πηγα γυμναστηριο αλλα και για να μην σκεφτομαι το φαγητο!:punk:
Σημερα τολμησα... Ααχχχ!! Τι το θελα;;; 90 στρογγυλα! Βεβαια ειμαι πρησμενη, μολις αδιαθετησα. Ολα μαζι μου τυχανε... Ας ειναι φουσκωμα Παναγια μου! Αυτα... Τα διαβασα και τα δικα σας... Πασχουμε ολες απο ανορεξιες...φιλακια γλυκα σε ολες τις λιχουδιτσες!
Παιδια πραγματικα δεν ξερω τι να παω... Με λυπηθηκε ο Θεος μαλλον...
-900 απο το πουθενα...
54.9
Τσαμπα δεν το λες... Τωρα τελειως χαριστικο ηταν αυτο... Εγω παρακαλουσα να ημουν στα ιδια...
-100...Απελπισια!
MΠΡΑΒΟ Ελενη...
Constance αυτα που σου λεγα χτες... δεν παμε καθολοτυ καλα... παιζουν με τα νευρα μας/...
penelope1985 ti kaneis? αν θυμαμαι καλά είχες πει πως ο μπαμπάς σου είμαι μάγειραΣ?
Kαλα ειμαι Πωλινα! Ο πατερας μ εχει φτιαξει τουρτα τωρα και εγω δεν την εχω ακουμπησει... ΑΣΕ!
Πάλι τούρτα? Εγώ τελικά κορίτσια βρήκα την λύση για να μήν ακουμπάω τα γλυκά!!!!! Τα φτιάχνω μόνη μου!!! και σοκολατάκια, και μελομακάρονα, και κουραμπιεδες, τα παντα. Και άμμα τα φτιαξω τρώω ένα μόνο για δοκιμή και τα άλλα ούτε που τα ακουμπάω, κιας ταχω καθημερινά μεστα μούτρα μου!!!!
Πηνελόπη, μπορείς να μάθεις συνταγή για ζύμη πίτσας και να μου την πεις σε παρακαλώ πολύ?