Σα μλκας είμαι.. το φυσικό μου είναι σπαστό προς κατσαρό τώρα έτσι όπως μου τα κούρεψε πρέπει αναγκαστικά να τα ισιώνω όταν βγαίνω
Printable View
Σα μλκας είμαι.. το φυσικό μου είναι σπαστό προς κατσαρό τώρα έτσι όπως μου τα κούρεψε πρέπει αναγκαστικά να τα ισιώνω όταν βγαίνω
Βαζε καπελο...
Ακόμα χειρότερα
Αμα δεν θες να γινεσαι πειραματοζωο της κομμωτριας τα αφηνεις να μεγαλωνουν και κοβεις τις ακρες μονη σου. Εγω ετσι κανω και στα 4-5 χρονια τα ξυριζω οταν βαρεθω μακρια.
Σε αυτή πρώτη φορά πήγα είναι στη γειτονιά μ..ε σκέφτηκα πόσο χάλια μπορεί να με κουρεψει..? 2 δάχτυλα της είπα καρέ μου τα έκοψε.. λολ
Εγώ πάντως σα μλκας είμαι έτσι.. τεσπα
Ε σκέφτομαι ότι τουλάχιστον μακραίνουν σχετικά γρηγορα και ότι λόγω ζέστης τώρα βολεύει έτσι..απλά όταν είναι να βγω αναγκαστικά κότσο ή ίσιωμα
Είχα ακριβώς ένα χρόνο να κουρευτώ ναι το ξέρω είναι αρκετός καιρός..και είχαν μακρύνει και με ενοχλούσε κιολας λόγω της ζεστης . Πέρυσι είχα πάει σε έναν κομμωτή στο κέντρο πανάκριβος αλλά πραγματικά μου τα είχε κουρεψει πολύ ωραία δηλαδή έτσι όπως μ τα είχε κάνει μπορούσα να τα αφήσω και στο φυσικό μου χωρίς να τα ισιώνω συνέχεια.. ε και τώρα όλο το άφηνα έλεγα θα πάω να κουρευτω μέχρι που πέρασα έξω από ένα κομμωτηριο εδώ στη γειτονιά μ μπήκα κ κουρεύτηκα..τεσπα τρίχες είναι θα μακρυνουν πάλι..