Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
μαντζουράνα μου, χωρίς να μπορώ να ξέρω ακριβώς πως σκέφτεσαι ,θα σου πω τις δικές μου σκέψεις,όχι πάνω στην χαλάρωση αλλά στο θέμα σύντροφος. το οτι λόγω χαλάρωσης δν θα βρεις τον πρίγκηπα σου όπως φοβάσαι δν το δέχομαι απλά. και αυτό γιατί δν είδα ποτέ καμία γεροντοκόρη με χαλάρωση. αν είδες εσύ κάποια δν θα έφταιγε η χαλάρωση στο υπογράφω. συνήθως φταίει η ζωή κ πως τα φέρνει ,αλλά κ οι προτεραιότητες κ οι επιλογές.
μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άσχημα που ίσως δν έχεις τόσες πολλές κατακτήσεις σε σχέση με άλλες κοπέλες της ηλικίας σου.
αλλά αυτό είναι τύχη. δν είναι ατυχία.
σημαίνει οτι είσαι διαφορετικός άνθρωπος, κ γιαυτό το λόγο δν προσελκύεις την μάζα και την σαβούρα. θα έχεις ακούσει και θα βλέπεις πολλές κοπέλες να τις διεκδικούν αγόρια, κ με την πρώτη δυσκολία ή με μια μικρή ατέλεια που θα εντοπίσουν την κάνουν λούης. αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί στέκονται στην επιφάνεια των πραγμάτων.
μπορεί να αργήσει ο πρίγκηπάς σου λίγο, αλλά όσο εσύ το επιθυμείς ,θα έρθει κ θα πάθει τρελή πλάκα με την πάρτη σου και θα είναι κ ο καλύτερος απόλους.
Το απόλυτο respect!! Και θα έρθω να προσθέσω τον εαυτό μου ως παράδειγμα και απόδειξη των όσων λέει η μαντάμ!! Ήμουν πάντα παχουλή, δεν είχα ιδιάιτερες κατακτήσεις, ειδικά στο σχολείο και το πανεπιστήμιο τίποτα σπουδαίο. Οι φίλες μου, κάποιες δηλαδή, δεν ξέρω πως να τις πω, παινεύονταν για τις επιτυχίες τους, μου έλεγαν κρίμα που δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά σου, που είσαι έτσι κλπ. Σήμερα, θα σας πω ότι εντελώς τυχαία γνώρισα πριν δύο χρόνια κάποιον, αρκετά εμφανίσιμο, με πολύ καλή δουλειά, μορφωμένο, με διεκδίκησε όσο έχουν διεκδικήσει λίγες πιστεύω.. Και παντρευόμαστε τον Σεπτέμβρη.. Και όχι μόνο αυτό, οι άλλες έχουν 5 χρόνια σχέση, με τύπους που ούτε το πτυχίο πήραν, που ζουν από εδώ και από εκεί.. Και πολλά άλλα, και δεν το λέω για να δειχτώ αλλά για να τονίσω ότι όταν θες κάτι, όταν δεν έχεις βλάψει κανέναν και όταν έχεις εμπιστοσύνη στην αξία σου θα γίνει.. Ίσως με καθυστέρηση, αλλά θα γίνει.