Επίσης Μιτσάκι μου!!! Να είσαι καλά!!!
Printable View
Επίσης Μιτσάκι μου!!! Να είσαι καλά!!!
Για ακόμα μια φορά θα συνεχισω να αναφέρω τα καλά. που απολαμβάνω με τις τριάδες!! Οσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι αυτή η διατροφή μου δίνει και άλλα... και άλλα ! Κάτι που απέφευγα να κάνω παλιά και τώρα το κάνω χωρίς άγχος και φόβο είναι να βγαίνω με τη παρέα μου για φαγητό! Δε φοβάμαι μην παρασυρθω.. Τρώω τη μεριδουλα μου πίνω το κρασάκι μου και απολαμβάνω την έξοδο! Τέρμα ο φόβος του φαγητού! Τέρμα! Το μεσημέρι έκανα ένα ελαφρύ γεύμα με: ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ-ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ-ΑΝΘΟΤΥΡΟ και το βράδυ θα απολαύσω το κοτοπουλάκι μου στην ταβέρνα με καλή παρέα!
Που είστε κοριτσάκια;;; Τι κάνετε;; Πως πάει η διατροφή εν όψει εορτών;; Εγώ μπορώ να πω μέχρι στιγμής πολύ καλά!! Σαν να μην έρχονται Χριστούγεννα. Μέχρι και πέρσι τέτοιο καιρό (παρόλο που ήμουν σε διατροφή και είχα χάσει αρκετά κιλά) θα είχα ήδη φάει τόνους μελομακάρονα και θα ανέβαλα την διατροφή για του χρόνου! Φέτος έχω βάλει στόχο να φάω ένα μελομακάρονο (μεγάλη αδυναμία) τα Χριστούγεννα και ένα την Πρωτοχρονιά, μου φαίνεται εφικτό.
Ελπίζω να είστε καλά και να προσέχετε :love: :love:
Pink απόλυτα εφικτός ο στόχος σου και πιστεύω να τα καταφέρεις. Να σου πω την αλήθεια έχω πολύ άγχος και γω με τις γιορτές γιατί θα πάω στο πατρικό μου.. Και ποιος αντιστέκεται. Ελπίζω να επιστρέψουμε με καλά νέα. Δεν χανόμαστε όμως θα τα λέμε εδώ. Φιλάκια πολλά :bouncy:
Mitsaki μου πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε αισιόδοξες. Και ακόμα και να ξεφύγουμε να σκεφτούμε ότι δεν έγινε και τίποτα. Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Και 2-3 μέρες δεν αναιρούν προσπάθεια χρόνων ούτε μας πάνε πίσω. Θα γευτούμε και χωρίς στερήσεις. Δε μας φοβάμαι!! Πετάει η ομάδα λέμε!!! Φιλιααααααα
Καλησπέρα! Εχθές το βράδυ.. Τα ξημερώματα δλδ μετά από έξοδο με φίλους και ένα τρομερό πονοκέφαλο στις 5 το πρωί σαβουριασα λιγάκι! Ενώ ήμουν πτώμα από τη κούραση άρχισα να τσιμπολογαω (σταφίδες, τυρί, φρούτα, παξιμαδι) και τελικά πήρα το κουτι με τα μπισκότα και το φαγα όλο! Έτσι μηχανικά.. Όπως παλιά! Μέσα στο σκοτάδι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου! Αισθάνομαι λίγο άσχημα σήμερα γιατί δεν έφαγα επειδή πεινούσα αλλά επειδή νυσταζα και δεν άφηνα τον εαυτό μου να κοιμηθει. Δε θέλω να επιστρέψω στις παλιές συμπεριφορές του παρελθόντος!!
Καλή μου εννοείται πως θα συμβαίνουν κ αυτά πότε πότε. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα! Καθόλου άσχημα να μην αισθάνεσαι! Κάτι περιστασιακό δεν ακυρώνει την θαυμάσια πορεία που είχες ως τώρα ;)
Mitsaki έχει δίκιο η Pink.
Ήταν ένα βράδυ και πέρασε.
Έχεις κάνει μία όμορφη πορεία και ένα περιστατικό δε θα την αναιρέσει.
Είσαι πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη από τότε...
Από "τις παλιές συμπεριφορές του παρελθόντος"...
Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια! Προσπάθησα να ξεχαστω και να μην το σκέφτομαι. Υπό άλλες συνθήκες θα χα κλειστεί σήμερα στο σπίτι αλλά τελικά βγήκα έξω και μάλιστα πέρασα πολύ ωραία. Χαίρομαι που είμαστε εδώ για να ενθαρρυνουμε η μία την άλλη! Σας ευχαριστώ και πάλι <3
Τριαδοδυαδούλες τι κάνετε;
Προσπαθώ κάθε μέρα να πείσω πως σήμερα ναι, θα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου...
Πως ένα γεύμα τη φορά θα καταφέρω να αλλάξω.
Παρ΄όλα αυτά δεν τα πήγα πολύ καλά με τις τριαδούλες και τις δυαδούλες...
Αλλά είχα μερικές καλές στιγμές..
>πχ στο γιορτινό τραπέζι τσάκωσα τον εαυτό μου να σκέφτεται "φάε λίγο μαρουλάκι παραπάνω και μετα τσιμπολογάς και τα εξτραδάκια"
>ή έκανα σκέψεις όπως "οκ τώρα το ξέρω ότι η οργανική μου πείνα κορέστηκε" (άσχετο αν δε σταμάτησα, το κατάλαβα πάντως, κάτι δεν είναι κι αυτό;)
>ή μια φορά πέτυχα να πω στον εαυτό μου, σε στιγμή ακατάσχετης λαιμαργιας να μου λέει: φάε πρώτα αυτό που είναι καλό για σένα κι αν δεν καλύψει την πείνα που νιώθεις φάε και το σιροπιαστο/σοκολάτα/αλλαντικό/μπισκότο/μελομακάρονο που σου γυάλισε...
Αυτά από μένα..
Ελπίζω σήμερα να είναι η πρώτη (διαφορετική, καλύτερη, υγιεινότερη) μέρα της υπόλοιπης ζωής μου
Marulenia μου καλημέρα! Χρόνια πολλά και καλά! Συγχαρητήρια για τα μικρά και σταθερά βήματα που κάνεις! Όλα αυτά δείχνουν μικρές αλλαγές που στη πορεία θα γίνουν συνήθεια.. Το γεγονός ότι παρατηρείς τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό στην όλη πορεία προς την αλλαγή. Ελπίζω και για σένα και για μένα η σημερινή μέρα να ναι καλύτερη από τις προηγούμενες και η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Εγώ δύο μέρες τώρα του δωσα και κατάλαβε.. Νιώθω λίγο άσχημα (κυρίως σωματικά) αλλά το ξεχνάω και συνεχίζω. Προτείνω όλες αυτές τις μέρες να μπαίνουμε εδώ και να γράφουμε τη πορεία μας στηρίζοντας η μία την άλλη. Για να δούμε.... :starhit:
Marulenia θα συμφωνήσω απόλυτα με το Mitsaki!!! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη τρώει κατιτίς παραπάνω μέσα στις γιορτές είτε έχει πρόβλημα βάρους είτε όχι. Το θέμα είναι τι κάνουμε τον υπόλοιπο χρόνο και όχι μόνο αυτές τις 10 μέρες. Και εγώ που γενικά εδώ και αρκετό καιρό έχω τρομερή πειθαρχεία έφαγα. Τη Δευτέρα μια γλυκιά κρέπα, την Τρίτη ένα κομμάτι κεικ σπιτικό της μαμάς, την πέμπτη ένα μελομακάρονο και την Παρασκευή ένα κουραμπιέ γιατί βρήκα σπιτικό αλλιώς δεν θα τον έτρωγα. Κατά τα άλλα όλα μου τα γεύματα ήταν όπως τρώω κάθε μέρα χωρίς τίποτα έξτρα. Δευτέρα-Τρίτη και σήμερα έκανα και τη γυμναστική μου κανονικά. (τις υπόλοιπες μέρες ήταν κλειστό το τζιμ αλλιώς θα πήγαινα και Χριστουγεννιάτικα χιχι). Και εγώ προσπαθώ να το δω με τη λογική ότι δεν έγινε και τίποτα και πως ακόμα και αν τσιμπήσω και κάνα κιλάκι θα φύγει. Αύριο κανονικά είναι να ζυγιστώ αλλά μάλλον δε θα το κάνω για να μη με αγχώσει το θέμα ζυγαριά!! Φιλάκιααααα
Καλημέρα φίλες μου! Άσχημα τα νέα για μένα... Για δύο συνεχόμενα βράδια (εχθές και προχθές) έκανα υπερφαγικο! Γλυκό.. Αλμυρό.. Πάλι γλυκό! Ξύπνησαν στιγμές από τα παλιά! Το φοβόμουν πίστευα ότι δε θα γίνει αλλά τελικά μια απ τα ίδια στις γιορτές! Θέλω να σταματήσει εδώ... Θέλω οι υπόλοιπες μέρες να κυλήσουν φυσιολογικά. Δεν θέλω να καταστραφουν πάλι οι διακοπές μου λόγω του φαγητού. Θα είναι με μια μεγάλη ήττα του εαυτού μου! Είμαι πολύ απογοητευμενη... Ελπίζω από σήμερα να μπω σε μια σειρά!!!
Μητσάκι μη στεναχωριέσαι και μην απογοητεύεσαι.
Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες πειρασμούς για όλους τους ανθρώπους!
Πόσο μάλλον για μας με το αμαρτωλό παρελθόν και το αγωνιστικό παρόν.
Εντόπισες τα επεισόδια, αυτό είναι σημαντικό.
Φαντάσου να ξυπνούσες 15 Γενάρη;
Θα σου/μου υπενθυμίσω να προσπαθείς να κερδίζεις το πρώτο ημίχρονο μέσα στη μέρα.
Να σχεδιάζεις τα γεύματα σου και να τρως όλα αυτά που πρέπει πρώτα.
Μετά αν καταλήξεις εν τέλει να φας το κάτι παραπάνω, μπορεί να είναι λιγότερο σε ποσότητα ή καλύτερο σε ποιότητα, αφού τουλάχιστον θα έχεις προσέξει πρώτα τον οργανισμό σου.
Κάθε υπερφαγικό να είναι όλο και μικρότερο και λιγότερο φορτωμένο...
Τα λέω να τα ακουσω κι εγώ, γιατί πάρτι κάνουν τα σιροπιαστά και τα σοκολατάκια στο στομάχι μου...
Μαρουλενια σήμερα και πάλι το στομάχι μου έγινε σκουπιδοτενεκες! Με έπιασε μια ακατάσχετη λαιμαργία... Δε σκεφτόμουν τίποτα μόνο έτρωγα! Υπήρχε και αρκετή ένταση στο σπίτι και ήρθε και έδεσε. Ώσπου τελικά κατά τις 18.00 ξεσπασα σε φωνές και κλάματα και ηρέμησα. Δε θέλω να χαλάσω ότι εχτισα. Για μένα το φαγοπότι των εορτών τελείωσε. Από αύριο θα συνεχισω καρκινικά το πρόγραμμα μου με τις τριάδες μου και τη γυμναστική μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά!