Originally Posted by
wanderer010
Δεν θέλω να βγω με κανέναν. Τα μόνα άτομα που θα ερχόμουν προχτές και θα πήγαινα με χαρά και ενθουσιασμό, θα ήταν τα άτομα που αγάπησα και που με παράτησαν και δεν θέλουν να με ξαναδούν ποτέ στη ζωή τους - κυριολεκτικά.
Έχω γυρίσει στον παλιό παρατημένο εαυτό, που δεν χτενιζόταν ποτέ, που κοιμόταν και έβγαινε με τα ίδια ρούχα, που δεν την ένοιαζε ούτε η τριχοφυΐα στο πρόσωπο (χρειάζομαι ξυράφι στο πρόσωπο και στην κοιλιά και στα χέρια κάθε δύο μέρες, παρά τις θεραπείες που έκανα μικρή τουλάχιστον στο πρόσωπο), ούτε τα κιλά, ούτε τίποτα. Όλα αυτά τα διόρθωνα τον τελευταίο καιρό αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος. Ποιος θα με δει; Ο γείτονας ποτέ δεν με ένοιαζε πώς θα με δει.
Και δεν θέλω να βγω, δεν έχω κανένα κοινό, είναι υποκρισία, και δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής... Αλλά δεν μπορώ και αυτές τις μλκιες που μου έλεγαν άλλοι "θα δούμε την άλλη εβδομάδα" και μπούρδες. Και έτσι δέχτηκα, αλλά ζήτησα να φέρει κι άλλο άτομο μαζί δική της φίλη, για να μιλούν μαζί κι εγώ να χαθώ και να μην χρειάζεται να μιλήσω.
*Είμαι πολύ πιο κουρασμένη που δεν κάνω τίποτα από αυτά, από τότε που τα έκανα, κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, τότε δεν μου στοίχιζε κάτι, τώρα είναι ανούσιο και αδύνατον.