Κορίτσια έμαθε καμία τίποτα για την Πωλίνα?
Printable View
Κορίτσια έμαθε καμία τίποτα για την Πωλίνα?
Μόλις τώρα έφυγε η φίλη μου. Η χαχανουλοθεραπεία πήγε μια χαρά. Σκέφτηκα ότι αφού δε θα τη χρέωνα επίσκεψη για τη συνεδρία που θα κάναμε να με πληρώσει διαφορετικά. Κι επειδή εγώ ακόμα δεν κάνει να σηκώνω βάρος με βοήθησε να κάνω μπάνιο τα σκυλιά βάζοντάς τα και βγάζοντάς τα από τη μπανιέρα! Τις στέγνωσα κιόλας και τώρα είναι σα χνουδωτές μπαλίτσες, κάπως σαν το ροζ πάνθηρα, αν το έχετε δει, που είχε πλυθεί στο πλυντήριο και μετά βγήκε στρογγυλός σαν μπάλα και αιωρούταν στον αέρα. :lol:
Χουζούρη δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό. Τώρα που το είπες μπήκα και το είδα! Είδες τι σου κάνει η ανεργία;! Και πέρασε και η μέρα και δεν έφαγα και χαλβά!:lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σκουντουφλίτσα μου λυπάμαι που έπρεπε να ζήσεις τέτοια εμπειρία χαίρομαι όμως γιατί διατηρείς το όμορφο χαμόγελό σου.
Τζίνα μου έκανα περίπου ένα χρόνο να το ξεπεράσω(τότε πήρα κ 30 ολόκληρα κιλά) ευτυχώς με βοηθήσανε οι γονείς μου κ η αδελφούλα μου γιατί αυτός που έπρεπε δεν το έκανε, ίσα ίσα που μ' έχωνε πιο βαθιά στη θλίψη.................
Όσον αφορά το χαμόγελο μου, ένα θα πω "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό" πραγματικά το πιστεύω!!!!!!!!!
Member of the Day is ΤΖΙΝΑ with 41 posts
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
κ εις ανώτερα!!
breakaki, ξέρω στο πετσί μου πως είναι να μην έχεις στήριξη από εκεί που θα έπρεπε πρωτίστως να έχεις, ξέρω τι σημαίνει να σε "κρεμάνε" συναισθηματικά, ξέρω πως εύκολα παίρνεις 30 κιλά μετά από τέτοια απογοήτευση, ξέρω κι άλλα που ελπίζω εσύ να μη χρειαστείς να μάθεις, είσαι μια δυνατή κοπέλα, έχεις ήθος, έχεις προσωπικότητα, έχεις χιούμορ, έχεις καλοσύνη, σύντομα θα έχεις και όλα τα υπόλοιπα καλά που σου χρωστά η ζωή!
Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους είναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!
κερδίζεις την αμέριστη εκτίμησή μας, το θαυμασμό και τη σφοδρή επιθυμία κάποτε να αξιωθούμε και εμείς τέτοια μεγαλεία!:lol::lol:
Δυστυχώς όλοι έχουμε περάσει πράγματα στα οποια θέλαμε στήριξη κ αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας μας έγραψαν κανονικά . Συμφωνω απόλυτα μ'αυτο που έγραψε πριν η break ,μπράβο που μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις ,θέλει μεγάλα @ για να το κάνεις
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εφόσον μου έχετε δείξει την εκτίμησή σας καιρό τώρα, τότε γιατί να πληκτρολογώ όλη μέρα;:lol::lol:
Quote:
Originally posted by monahoiot
breakaki, ξέρω στο πετσί μου πως είναι να μην έχεις στήριξη από εκεί που θα έπρεπε πρωτίστως να έχεις, ξέρω τι σημαίνει να σε "κρεμάνε" συναισθηματικά, ξέρω πως εύκολα παίρνεις 30 κιλά μετά από τέτοια απογοήτευση, ξέρω κι άλλα που ελπίζω εσύ να μη χρειαστείς να μάθεις, είσαι μια δυνατή κοπέλα, έχεις ήθος, έχεις προσωπικότητα, έχεις χιούμορ, έχεις καλοσύνη, σύντομα θα έχεις και όλα τα υπόλοιπα καλά που σου χρωστά η ζωή!
Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ανταποδίδω!
Δεν ξέρω εάν η ζωή δεν μου φέρθηκε καλά ή εάν εγώ δεν μπορούσα να δω χωρίς παρωπίδες ή εάν ήτανε οι καταστάσεις που τελικά έβλεπα ότι ήθελα να δω!!!!!
Quote:
Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους είναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!
Σιγά σιγά ανεβαίνεις στην ιεραρχία!!!!!!
Είσαι εγγεγραμμένη απο τον Ιούλιο κ είσαι θαμώνας κ εμείς εγγεγραμμένες εδώ κ τρία χρόνια κ τι ήμαστε?
Quote:
Originally posted by giotaki
Δυστυχώς όλοι έχουμε περάσει πράγματα στα οποια θέλαμε στήριξη κ αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας μας έγραψαν κανονικά . Συμφωνω απόλυτα μ'αυτο που έγραψε πριν η break ,μπράβο που μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις ,θέλει μεγάλα @ για να το κάνεις
:kiss::kiss::kiss::kiss:
Γεια σας και πάλι!
Μία κρίση με το πλήκτρο του "Enter" με άφησε εκτός συναγωνισμού για τόση ώρα. Κόλλησε ένα πετραδάκι ή μάλλον ψιχουλάκι :lol: κάτω από το πλήκτρο του netbook και έκανα ολόκληρη επιχείρηση με τσιμπιδάκια για να ξαναβάλω το πλήκτρο στην θέση του! Ουφ κουράστηκα!! :lol:
Να μας ζήσει το κουμπαρομωράκι :D!!!!
ΜακΓιωτ μου καλά τα λές με το θέμα μωρό και να συμπληρώσω ότι καμιά φορά κάποια πράγματα μπορεί να μην τα καταλαβαίνουμε όταν συμβαίνουν ή γιατί κάποια άλλα δεν συμβαίνουν αλλά όλα έχουν τον λόγο τους... Η ζωή είναι περίεργη και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει... και επειδή είμαστε καλά παιδιά και αισιόδοξα είμαι σίγουρη ότι μας επιφυλάσσει καλά πράγματα για το μέλλον έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνονται! Αυτό ισχύει για όλους μας και για σένα σοκολατένια μου! :love:
Γεια σου ρε χαχανούλη με τα ρεκόρ σου!! Από εμένα πάντως έχεις κερδίσει ένα γενναίο κομμάτι φρέσκο υγιεινό κέικ! Έλα να το πάρεις χιχιχιχι:tumble:
ΜακΓιωτ άλλα 28 ποστ και έχεις γίνει θαμωνάκι και εσύ! :bigsmile:
προς ώρας πάρε ένα φιλί μμμουτς κ όταν έρθεις από εδώ κ μια βολτα με τη μηχανή που επιτέλους φτιάχτηκε ,ας είναι καλά ο αντρουλης που δε μ'άφησε ξεκρέμαστη μέρες που είναι!!!!!Quote:
Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους ειναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!
Τζίνα μήπως η Kelly μετά το μπάνιο της είναι κάπως έτσι;;; :lol::lol:
Και σκέψου ότι τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και τον μισό Οκτώβριο ήμουν στο εξοχικό χωρίς ίντερνετ και ανακάλυψα και τον οίκο σας το Νοέμβριο!! Δηλαδή να σου έρχεται τρέλλα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Σιγά σιγά ανεβαίνεις στην ιεραρχία!!!!!!
Είσαι εγγεγραμμένη απο τον Ιούλιο κ είσαι θαμώνας κ εμείς εγγεγραμμένες εδώ κ τρία χρόνια κ τι ήμαστε?
ή μήπως κάπως έτσι: :lol::lol:
ας μοιράσουμε το κέικ του Ελακίου κορίτσια, ένα κομμάτι στο συγκινημένο σκουντούφλη, ένα στο μηχανοταλαιπωρημένο γκρινιάρη, ένα στο κατοικιδιοκαθαριστή χαχανούλη, ένα στην αφεντιά μου για το πρωί που θα ξυπνήσω και τα ψιχουλάκια σε όσες δεν είναι εδώ άρα αυτές χάνουν! Μόνο το ελάκι και το κατερινάκι θα τρώνε νόστιμα κέικ, αμ δε!
σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες για το κουμπαραδοπαιδακι μου :)
break μπραβο που μπορεσες να ο ξεπερασεις κ χωρις τη βοηθεια απο το ατομο που επρεπε!!! ετσι ακριβως εγινε κ στη δικη μου περιπτωση.οχι μονο δε μου σταθηκε το ατομο που ειχα αναγκη αλλα με ριξε κ πιο πολυ... πηρα κ εγω 30 κιλα,τι να πω ισως ομως κ τα ατομα που δε μας σταθηκαν να το εκριβαν απο τον εαυτο τους. δε ξερω πως μπορει να σκεφτηκαν...
Προκόπη αν είχα τέτοια κατοικίδια θα ήμουν διάσημη! :lol::lol:
και ένα κομμάτι στην Αλίνα που απέκτησε κουμπαρόπαιδο!
Γιώτα τα ψίχουλα από το κέικ θα τα δώσουμε στην ʼβα να τα βάλει στο μαξιλάρι της αφού το συνηθίζει κιόλας!!:lol::lol::lol:
Για κοπιάστε, για κοπιάστε!!! :bigsmile:Quote:
ας μοιράσουμε το κέικ του Ελακίου κορίτσια, ένα κομμάτι στο συγκινημένο σκουντούφλη, ένα στο μηχανοταλαιπωρημένο γκρινιάρη, ένα στο κατοικιδιοκαθαριστή χαχανούλη, ένα στην αφεντιά μου για το πρωί που θα ξυπνήσω και τα ψιχουλάκια σε όσες δεν είναι εδώ άρα αυτές χάνουν! Μόνο το ελάκι και το κατερινάκι θα τρώνε νόστιμα κέικ, αμ δε!
Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έτρωγα ένα κομμάτι γιατί έχω πεθάνει της πείνας σήμερα!!!!!
τζινα τωρα προσεξα στο τικερακι οτι εχεις σκυλακι!!!! χιχιχ τι αλλο θα ειχες :)
Quote:
Originally posted by Eli
Γράφω κ γράφω αλλά τίποτα!!!!!!!!!!
Πότε θα γίνω θαμώνας κ εγώ?
Έθεσα νέο στόχο - να γίνω θαμώνας :lol:
Έστρωσα και καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι μου για να μην ξαπλώσουν τα φρεσκομπανιαρισμένα ζωάκια μου στα παλιά σεντόνια και βρωμιστούν!:lol::lol::lol:
Eli άσε τα κομμάτια κ γράψε τη συνταγή!!!!!!!
κ της μηλόπιτας εφόσον τη δοκιμάσεις πρώτα :lol::lol:
αααααααα θέλω κ συνταγή απο cheese cake, είχα φτιάξει πριν ένα χρόνο πολύ ωραίο!
αλλά έχασα τη συνταγή :lol::lol::lol: όλο αυτό παθαίνω τις γράφω απο εδώ κ από εκεί κ μετά τις χάνω, εμ δεν είμαι σαν το προκόπη:bigsmile:
Αχ Σκουντούφλη μου βαριέμαι να την γράψω τώρα :D επιφυλάσσομαι όμως για το προσεχές μέλλον χιχιχιχι.
Καλέ όχι τώρα, όταν θα έχεις χρόνο κ όρεξη εξάλλου σήμερα με τη προκοπή που σε έπιασε Προκόπη μου τα έχεις φτύσει!
Διάβασα πως έβαλες γιαούρτι κ κάτι μου έκανε!!!!
Δεν πειράζει Eli, μάλλον καλό θα κάνεις στον σκουντούφλη αν δεν του γράψεις τη συνταγή γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κι αυτή το μισό κέικ στην αδερφή της όπως εσύ! ʼσε που είναι λαβωμένο και το enter σου!:lol::lol:
Quote:
Δεν πειράζει Eli, μάλλον καλό θα κάνεις στον σκουντούφλη αν δεν του γράψεις τη συνταγή γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κι αυτή το μισό κέικ στην αδερφή της όπως εσύ! ʼσε που είναι λαβωμένο και το enter σου!:lol::lol:
Ουπς με πήρες γραμμή :smilegrin:
Με το δικό μου αδελφάκι μας χωρίζει ένα πέλαγος αλλά όταν έρχεται με τον αρραβωνιάρη φτιάχνω πολλά πράγματα μέχρι κ μουσακά έφτιαξα για χάρη του, είναι φαγανούλης τι να κάνουμε!
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει ακόμη να γράψεις 583 ποστς για να φτάσεις τα 1500 που σε κάνουν θαμώνα! Ξεκίνα!Quote:
Originally posted by break
Γράφω κ γράφω αλλά τίποτα!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Πότε θα γίνω θαμώνας κ εγώ?
Έθεσα νέο στόχο - να γίνω θαμώνας :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει ακόμη να γράψεις 583 ποστς για να φτάσεις τα 1500 που σε κάνουν θαμώνα! Ξεκίνα!
Έλα να πιάνουν φωτιά τα πληκτρολόγιαααααα!
Τι μου είπες τώρα τόσα πολλά?
Θα πρέπει να είμαι με ένα πληκτρολόγιο όλη μέρα :crazy:
Εγώ πάντως Σκουντούφλη μου δεν κατάλαβα καν πως έφτασα να γίνω θαμώνας! Τώρα που έχεις και χρόνο στα χέρια σου ουυυυυ ξεκίνα να γράφεις φιλενάδα! Εμείς θα σε διαβάζουμε :D