Quote:
Originally posted by eleni1201
-500
59
ουαουυυυυ!!:thumbup::thumbup::thumbup:
ευγε!!:starhit:
Printable View
Quote:
Originally posted by eleni1201
-500
59
ουαουυυυυ!!:thumbup::thumbup::thumbup:
ευγε!!:starhit:
Ax να πω κι εδω τον πονο μου λοιπον.
Σημερα 1200 θερμιδουλες παλι και υπομονη...Το απογευμα μετα τη δουλεια πηγα διπλα στη Φωκιωνος στο Max Perry και πηρα ΘΕΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ με δυο γλασσα λευκη/μαυρη σοκολατα....Πραγματικα Παρασκευη βραδυ που θα φαω πιστευω δε θα μεινει ψιχουλο απο τη λυσα μου.Και φυσικα και αυριο θα κανω διαιτα γιατι μετα ακολουθει τριημερο φαγοποτι.Παρασκευη θα προσπαθησω απλα να κανω συντηρηση, Σαββατο εχουμε τραπεζωματα,Κυριακη μαλλον θα τρωμε οτι εχει μεινει απο τα τραπεζωματα....Καλα κρασια!
Και εγώ δείχνω χαρακτήρα να ζυγιστώ αύριο στον γιατρό και μετα ξεκινά το τριημερο ...
Καλημερα!
-600
54.3
Και ο κατηφορος συνεχιζεται...
MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Χαλαλι η υπομονη π εκανες...
Nαι μια χαρα και εγω εφαγα για πρωινο τα 3 τελευταια μελομακαρονα... ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μπράβο Ελένη !!!
Και Πινελόπη!
Ειδατε ... χαλάλι οι κόποι!!!
Και εμένα επιτέλους έφυγε αυτό το 63,6 και σήμερα ήταν 63
Μπραβο Ελενη μου:exclamation:Εχεις κινητρο να μην κανεις πλεον υπερφαγικο!Κανε συντηρηση απο δω και περα και θα εισαι σουπερ!:bigsmile::love::love::love:
Εγω σημερα στα ιδια και παλι.
Eλενακι μου μπραβοοοοοο σουυυ!!!!!!
Στο ειπα οτι θα τα καταφερνες!!!!!
Πηνελοπακι μια χαρα κ εσυ!! Τελεια! :)
Κι εγω σημερα -500 γρ.
68.5 kg
Μπραβο onelife!Μια χαρα τα πατε κοριτσια.Αντε και στα δικα μου!χιχι.:tumble:
παει κι αυτος ο στοχος ελενακι, δεν το γλιτωνεις το βρασιμο...
:lol:
+200 γαμωτο!
54.5
Καλημερα!Ειμαι τοσο ανακουφισμενη!-400 σημερα!Ευτυχως ειδα 68αρι πριν τον ολεθρο.Σημερα θα προσπαθησω για συντηρηση,αυριο θα γινει χαμος...