Μερικές στιγμές νιώθω ανακούφιση.. άλλες αγωνιώ χωρίς προφανή λόγο... τα εναλλασσόμενα συναισθήματα με τσακίζουν .............
Printable View
Μερικές στιγμές νιώθω ανακούφιση.. άλλες αγωνιώ χωρίς προφανή λόγο... τα εναλλασσόμενα συναισθήματα με τσακίζουν .............
παντα αρρωστημενες καταστασεις ζουμε! απλα τωρα νομιζα θα τελειωσει πιο ασχημα. σκοτωνουμε τις ελπιδες μας με μια ισχυρη δοση ρεαλισμου. μη πουμε σκοτωνουμε και τον εαυτο μας. δε γραφω αλλα γιατι θα μου ρθει παλι προειδοποιηση ή κανα μπαν.
νιωθω θλιψη ..αλλα δεν μου ρχεται να κλαψω.ενα φλατ πραμα.ποτε πιανουν επιτελους αυτα τα ladose???28η μερα σημερα......πφφφ..
Μπερδεμένη...από τη μία νιώθω καλά, από την άλλη νιώθω να με απειλεί πάλι η μελαγχολία...ας ελπίσω πως δεν θα με πιάσει...
Απαίσια ,νιώθω ότι κάτι με κρατά μακρυά απ'όλα όσα θέλω να κάνω...
Χάλια! Πολύ χάλια! και το περίεργο είναι οτί δεν ήθελα να το γράψω. Ήθελα να γράψω οτί είμαι πάααααρα πολύ καλά..
εγω απο τη μια ειμαι καλα απο την αλλη χαλια δεν ξερω κι εγω τι νιωθω μαμησε τα !!!
δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα! αν εχεις κατι καλο σε αυτη τη ζωη σιγουρα χανεις κατι!
οτι εχεις το πληρωνεις για να το χεις! δεν σου ερχεται τιποτα τζαμπα!!!!
Κατεδαφιστηκα για αλλη μια φορα και δεν θα συγχωρεσω ισως ποτε τον εαυτο μου για αυτο. Ναι φταιγαν αλλοι και ηταν πολλοι , αλλα αυτα ειναι δικαιολογιες .... δεν σταθηκα στο υψος μου.
με κουρασε η καθημερινη ρουτινα!οπου παω δεν μπορω να καθομαι για πολυ θελω να φευγω,με κουρασαν τα ιδια και τα ιδια!
Ολη μερα σημερα ηταν μπομπα, μια χαρα, δεν μπορω να ειμαι ετσι τις περισσοτερες μερες?.. χωρις καμια αρνητικη σκεψη να μου γαζωνει τα μυαλα?..
Απαισια..αυτη η περιοδος απο το 2011 ειναι η χειροτερη μου..δολοφονηθηκε ο μπαμπας μου 10 μαιου και η θλιψη ειναι αξεπεραστη και τα προβληματα αμετρητα...
Πολύ άγχος.. πολύ στενάχωρα..
IVAN μια απο τα ιδια...βαρος, αγχος, θλιψη, φοβος.