θα σας πω τη σκέψη μου, πως δεν έχει παρέμβει ο Νίκος ο administrator να μας κλείσει το τόπικ που ναι μεν διαταραχές βγάζει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι διατροφικές! :lol::lol:
Printable View
θα σας πω τη σκέψη μου, πως δεν έχει παρέμβει ο Νίκος ο administrator να μας κλείσει το τόπικ που ναι μεν διαταραχές βγάζει αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι διατροφικές! :lol::lol:
Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν πειράζει Eli, μάλλον καλό θα κάνεις στον σκουντούφλη αν δεν του γράψεις τη συνταγή γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κι αυτή το μισό κέικ στην αδερφή της όπως εσύ! ʼσε που είναι λαβωμένο και το enter σου!:lol::lol:
Ουπς με πήρες γραμμή :smilegrin:
Με το δικό μου αδελφάκι μας χωρίζει ένα πέλαγος αλλά όταν έρχεται με τον αρραβωνιάρη φτιάχνω πολλά πράγματα μέχρι κ μουσακά έφτιαξα για χάρη του, είναι φαγανούλης τι να κάνουμε!
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το πέλαγος; Γιατί και στο διπλανό δωμάτιο να ήταν η αδερφή σου νομίζω ότι το πολύ πολύ να της έδινες τα ψίχουλα της ʼβας από το κέικ!:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Αχ μωρε κοριτσια ολο για φαγητα κ γλυκα μιλαμε!Α,ναι κ ολο για διαιτες!Ευτυχως που ειναι κ τα χειρουργημενα μας κ χανουν γιατι ρεζιλι θα γινομασταν....Μηπως καλυτερα να μιλαμε για σεξ που κανει καυσεις,ανεβαζει τη σεροτονινη δηλ τη διαθεση ?Τζινα δεν μας ειπες θα πεταξεις αιτο με το λαλαγκι η οχι?
ΜακΓιωτ μου εγώ έχω άλλη σκέψη... με τόσες σελίδες που έχουμε γράψει σε αυτό το τόπικ σε λίγο θα κρεμάσει το φόρουμ, θα πάθει υπερφόρτωση :lol::lol::lol:
Βρε βρε τον Σπιρτούλη! Για να καταλάβω μας προτρέπεις να σταματήσουμε να μιλάμε για τις συνταγές μας και τις προκοπές μας και να αρχίσουμε να μιλάμε για λαλάγγια;;;; Μπαμπαστρουμφ τα διαβάζεις;;;; Πάει και η σεμνή χαφιές σου! Την αλλοτριώσαμε! :lol:
Quote:
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το πέλαγος; Γιατί και στο διπλανό δωμάτιο να ήταν η αδερφή σου νομίζω ότι το πολύ πολύ να της έδινες τα ψίχουλα της ʼβας από το κέικ!:lol: :lol:
Καλά ε, είσαι μέγας ψυχολόγος!
Που το κατάλαβες? Πριν φύγει δεν προλάβανε να φάει κ τίποτα από εμένα αφου χωρίζαμε το φαγητό :lol: :lol::lol: :lol:
Α ναι Τζινάκο ξέχασα να το σχολιάσω αυτό, θα πετάξουμε τον χαρταετό? θα τονπετάξουμε?
Κοριτσάκια μου νύσταξααααα! Λέω να πάω να χαζέψω λίγο TV και να πάω να την πέσω αγκαλιά με το δικό μου κομπρεσέρ :lol:
Σας φιλώ γλυκά και ρουφιχτά και θα τα πούμε αύριο με το καλό... Όνειρα γλυκά στρουμφάκια μου αγαπημένα! :love::love::love::love:
Καληνύχτα Προκόπη!!!!!!!
Γλυκό μου στρουμφοχωριό ευχομαι μια πολυ πολυ καλή νύχτα !!!!! Τι νύστα είναι αυτή που έχω δεν μπορώ να καταλάβω αλλά τέλος πάντων!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Θα πετάξω χαρταετό, θα πετάξω! Απλά δεν ξέρω το πότε γιατί αύριο θα πάμε βόλτα με την αδερφή μου και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψουμε και συζητάω συναντήσεις και για την Καθαρά Δευτέρα. Οπότε τον έχω σε αναμονή και περιμένει το σύνθημα εμπρός μαρς!! :lol::lol:
στρουμφοπαρέα, νυστάζω και καληνυχτώ με ένα τραγούδι από το Γιάννη Χαρούλη, Στις Χαραυγές Ξεχνιέμαι http://youtu.be/3TeICVPpCTE
ʼντε Γιωτάκι κ εσύ μας εγκαταλείπεις!
Τις τελευταίες μέρες νωρίς κατεβάζουμε τα ρολά κ δεν θα μπορέσω να γίνω κ θαμώνας!
Καληνύχτα Προκόπη, καληνύχτα Γκρινιάρη, καληνύχτα Χουζούρη, καληνύχτα Τζον Μπόϋ!:lol: Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα.
:lol::lol::lol:
Quote:
Θα πετάξω χαρταετό, θα πετάξω! Απλά δεν ξέρω το πότε γιατί αύριο θα πάμε βόλτα με την αδερφή μου και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψουμε και συζητάω συναντήσεις και για την Καθαρά Δευτέρα. Οπότε τον έχω σε αναμονή και περιμένει το σύνθημα εμπρός μαρς!! :lol::lol:
Φτιάξε την ουρά του χαρταετού μεγάλη ( δεν θυμάμαι πως λέγεται) για ψηλά "πετάγματα"..............
Μα για να προλάβει να φάει δεν έπρεπε να χωρίζετε το φαγητό αλλά να χωρίζουν εσένα από το φαγητό!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Καλά ε, είσαι μέγας ψυχολόγος!
Που το κατάλαβες? Πριν φύγει δεν προλάβανε να φάει κ τίποτα από εμένα αφου χωρίζαμε το φαγητό :lol: :lol::lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κάτσε καλά!!!
Πάλι θα έρχεται η μάνα μου στο δωμάτιο μου κ θα ρωτάει με ποιον γελάω :lol::lol::lol:
Σκουντούφλη όπου νά'ναι έρχεται και η μαμά σου στο δωμάτιο να δει πάλι τι έπαθες και κακαρίζεις έτσι, νά'τη τη βλέπω που ανοίγει την πόρτα σου!:lol:
Μαζί το γράψαμε!!
Αν δεν πάρει απάντηση δεν μπαίνει μέσα, εμ τι νόμιζες την έχω εκπαιδεύσει :lol::lol::lol:
Μπράβο, κι εγώ την έχω εκπαιδεύσει τη δικιά μου! Από 5 χρονών που ζω με σκυλιά έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα!:lol:
Είχε πάρει πολύ αέρα τελευταία :lol::lol::lol:
καλη νυχτα να εχουμε ολοι του στρουμφοχωριου!Νωρις νωρις λεω να πεσω κ εγω αλλα αυριο θα γραφω ολη μερα!οχι που εγιναν θαμωνες οι Ελι κ η Τζινα κ εμεις τοσο καιρο τιποτα!
φυσικα ο Παπαστρουμφ ξεσαλωνει στην Πατρα!Φανταστειτε οτι καταφερε κ σερνει κ τον κακομοιρη τον Δρακουμελ μαζι της που δεν ειχε πατησει ποτε σε καρναβαλι!Να ερθει κ να μας λει για αρχες κ σεπτα ηθη....
Καληνύχτα Σπιρτούλη και καλή ξεκούραση. Πολλά φιλάκια. Α, ξέχασα, η Αστερόσκονη έχει στρουφμοόνομα είναι ο Λουλούκος.
Πω,πω εαν πάει κ ο Σπιρτούλης απο τόσο νωρίς για ύπνο μόνη μου θα μείνω στο στρουμφοχωριό να ποστάρω εως το πρωί, σαν το τρελό του χωριού :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Το "σαν" είναι απαραίτητο;:lol::lol:
Μωρέ αν σε πιάσω θα σου πω εγώ :P
Εσύ θα μου πεις ή εγώ; Που θέλεις και ψηλά πετάγματα ενώ δεν ξέρεις πως λένε και τη μεγάλη ουρά του χαρταετού! Μεγάλη ουρά τη λένε!!:lol::lol:
...............
Πάλι πρέπει να φέρω το μικροσκόπιο!!
Quote:
Πάλι πρέπει να φέρω το μικροσκόπιο!!
Όταν τις μεγαλώνω δεν μου τις παίρνει!
Πόσο περίπου πρέπει να είναι?
Περίπου 300 με 400 pixels. Αυτή που έκανες τώρα πόσο είναι;
..........
Τώρα μου έδωσες και κατάλαβα!
κάπου εκεί!!!!Quote:
Περίπου 300 με 400 pixels. Αυτή που έκανες τώρα πόσο είναι;
Να βάλω μια να σπάσεις πλάκα?
Βάλε και δύο να σπάσω δύο πλάκες!:lol:
Δεν μπορώ να κρύψω τα μάτια
Κάνε δεξί κλικ στη φωτογραφία, πήγαινε στο άνοιγμα με και επέλεξε το ζωγραφική. Εκεί θα βρεις πως να καλύψεις τα μάτια, θα τα μουτζουρώσεις, δεν είναι δύσκολο.