Tο βρηκα το βρηκα!!Ημουν τοσο κοντα χτες αλλα αμα εισαι ξανθια ταλαιπωρεισαι!!
Αγγελε σε ευχαριστω για την βοηθεια και το αμεσο ενδιαφερον :) δεν χρειαστηκε τελικα να σε καλεσω!
Printable View
@Κέλας
Αυτό ήθελα!Να μας δείξεις ποιος πραγματικά είσαι πίσω από τις εκλεπτυσμένες λέξεις και τον Αγγλικό σου όμορφο λόγο!
Σε ευχαριστούμε για την αποκάλυψη!
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Ακούω φωνές που μου λένε ότι είμαι άχρηστος και ότι τζάμπα ζω στη ζωή και ότι καλύτερα είναι να πεθάνω. Τι είναι αυτό που έχω πάθει τώρα;
Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά απ' όσα θυμάμαι.... Μερικές φορές μόνο όταν βρίσκομαι σε παρέα επειδή σκέφτομαι κάτι μπορεί να πετάξω κάτι στο άσχετο, το οποίο δεν θα έχει σχέση με αυτό που θα συζητάνε, αλλά έχει άμεση σχέση με μια σκέψη μου.
Οχι ρε σου λέω πραγματικά νιώθω μέσα μου κάποιον να μου λέει πως είμαι άχρηστος και ότι πρέπει να πεθάνω.... η boo δεν μου έχει πει τι λένε οι φωνές της για αυτό την ρωτάω να μου πει.... λές να έχω πάθει τίποτα ψυχώσεις; φοβάμαι τώρα... και δεν θέλω να τα πω στο γιατρό, φοβάμαι μην μου πει να με κλείσει μέσα... αλλά το τελευταίο δίωρο που ήμουν ξαπλωμένος άκουγα φωνές να μου λένε αυτό το πράγμα...
To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης(Ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά, προσβολή)
To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης(Ανάρμοστη, επιθετική συμπεριφορά, προσβολή)
Κέλας έχουμε κάποια χρόνια εδώ μέσα στο Forum.Γνωρίζομαι με όλα τα παιδιά και ξέρουν τι είμαι και τι δεν είμαι!
Mε μερικούς μάλιστα κάνουμε και παρέα στην κανονική ζωή!
Αυτό που κερδίζεις είναι πως μετά από μένα και από τα ανωτέρω Posts σου, να αρχίσουν να σε τρολάρουν κι άλλοι σε κάθε θέμα που θα ανοίγεις!
Προσωρινο κλειδωματακι για να ηρεμησουν τα πνευματα....
Ανοιγω το θεμα σε 20 λεπτα παλι!!!