Μην ανησυχείς καθόλου Τάσο. Κάτι τυχαίο οδήγηση σε παροδική αύξηση, συνέχισε χωρίς άγχος.
Printable View
Μην ανησυχείς καθόλου Τάσο. Κάτι τυχαίο οδήγηση σε παροδική αύξηση, συνέχισε χωρίς άγχος.
βρε Tassο, που το θυμήθηκες αυτό το θέμα????!!!!!!!! ήμουν στο γυμνάσιο όταν είχε πέσει στις πανελλήνιες και το θυμάμαι γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αρωγή!!!! και είχε πέσει και στο φροντιστήριο ως δύσκολο!!!! πωπω τι μου θύμησες
Originally posted by pink_90
...ενώ έχω τελειώσει παιδαγωγικό που μπήκα με 18000 μόρια.
[/quote]
:o
Οπότε μεταξύ άλλων είσαι κι αστέρι στην έκθεση! Respect!
Εγώ ήξερα τι είναι η "αρωγή και η ευδοκίμηση" αλλά δεν το είχα ποτέ με τις εκθέσεις οπότε 1382 μόρια με άριστα τα 2000. [/quote]
Πωπω πανελλήνιες.... φτου κακά!
Οσο για την μυική μάζα είναι μεν δύσκολη υπόθεση αλλά αν θερμιδικα δεν εξηγείτε το φιατί έβαλες βάρος, ίσως και να είναι μυική μάζα. Αλλιώς κατακράτηση υγρών. Αν είσαι οκ θερμιδικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πήρες λίπος. Είναι απλά μαθηματικά :-)
Αν τρως αρκετή πρωτεϊνη, και αφου όπως είπες ξεκίνησες αυτό με τα βαράκια, είναι πιθανόν να υπήρξε. Απο την άλλη κι η κατακράτηση είναι πιθανό σενάριο. Ό,τι και να είναι πάντως σιγουρα θα περάσει no worries!
Καλή όρεξη!
1 κιλάκι και αυτή την εβδομάδα, θεωρητικά το 8αράκι είναι δεδομένο για την άλλη εβδομάδα και ευελιστώ ο Αύγουστος να μπεί με νέο all time low
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
Well done!
114 kg
5 κιλά σε 10 μόλις μέρες; Μήπως θα έπρεπε να μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου; 5 κιλά χάνονται σε έναν μήνα με κανονικούς ρυθμούς :-)
oνειρα κάνω, λογικά κάνα 2 κιλακια θα χάσω μόνο.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
5 κιλά σε 10 μόλις μέρες; Μήπως θα έπρεπε να μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου; 5 κιλά χάνονται σε έναν μήνα με κανονικούς ρυθμούς :-)
Δεν είναι μόνο! Είναι μια χαρά!!! κάθε κιλό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά, μην το ξεχνάς :)
Πάντως αν μιλάμε για πρωτο 10ήμερο διαιτας δε θεωρώ υπερβολικά τα 5 κιλά. Κυρίως υγρά βέβαια.
Νο εβδομαδιαίο ζύγισμα για μένα....μου ακύρωσε το ραντεβου η διατροφολόγος και εγώ αύριο φεύγω διακοπές....σκατούλες! Θα με φάει η αγωνία μέχρι να γυρίσω....
Είδαμα το 8αράκι μετά από ενάμιση χρόνο. Πάμε γι'άλλα και ποιός μιας πιάνει... 87 δεν έχω δει ποτέ.
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
μπραβο Φιλιππάρα ! Άντε να ξαναοργανωνόμαστε λίγο να συνεχίσει η κατηφόρα !
Εμένα αλλαγή στο τικεράκι θα παίξει από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη και μετά γιατί την ζυγαριά που δείχνει αυτά τα νούμερα την άφησα στα βόρεια για καλοκαίρι (βλακεία έκανα τελικά). Πάντως εδώ συνεχίζω και ζυγίζομαι στη ζυγαριά εδώ για να βλέπω την απώλεια . Είχα χάσει κάπου 1μιση κιλό πριν 2 βδομάδες αλλά μετά πήγα διακοπές και αδιαθέτησα κιόλας οπότε το ξαναπήρα , αλλά νομίζω στο επόμενο ζύγισμα την Παρασκευή θα χω πέσει . Καλά νιώθω γενικώς , νιώθω το σώμα μου να μικραίνει και δεν έχω άγχος με τη ζυγαριά ...
καλημερες ! Έπεσε ζύγισμα σήμερα . Την περασμένη εβδομάδα με είδε δείξει 1,5 πάνω μετά από 5ημερες διακοπές και ενώ ήταν πρώτη μέρα περιόδου. Σήμερα με δείχνει 1,5 κάτω οπότε συνεχίζω κανονικά από κει που ήμουν σε αυτην την ζυγαριά 2 βδομάδες πριν (93.9) . Βουρ να σπάσω το 90άρι και σε αυτην !
εχω χάσει όμως αρκετά σε πόντους από την προηγούμενη βδομάδα σε κάποια σημεία. Στη μέση (οστά λεκάνης) είμαι 4 πόντους κάτω. Πιο ψηλά στο στενότερο σημείο της μέσης είμαι 2 πόντους κάτω. Αριστερό μπούτι 2 πόντους κάτω και δεξί 4 :D περιφερεια στα ίδια αλλά που θα πάει θα πέσει και αυτη...