Eλενακι ναι ξεφουσκωσα για τα καλα νομιζω!
Μπραβο Constance μουυυ! :)
Εγω σημερα -300 γρ.
68.2 kg
Πρωτη φορα κατω απο 68.5 και ερχεται η καταστροφη σημερα κ αυριο!!:P
Printable View
Eλενακι ναι ξεφουσκωσα για τα καλα νομιζω!
Μπραβο Constance μουυυ! :)
Εγω σημερα -300 γρ.
68.2 kg
Πρωτη φορα κατω απο 68.5 και ερχεται η καταστροφη σημερα κ αυριο!!:P
Eυχαριστω κοριτσακια μου.Να περασετε καλα αποψε!:D
Καλη Πρωτοχρονια ομορφουλες!
Καλη χρονια!!! Με πολλες επιτυχιες!!! Ελπιζω αυτη η χρονια να μας φερει πιο καντα στα ονειρα και τους στοχους μας! Καλα κατεβασματα...!!!
Kαλη Χρονια
+2.2 κιλα
Και επεται συνεχεια...
Kαλη Χρονιααα!!
+1,1 kg
ρεκορ παντως!
69.3
Καλημερα κουκλες...
+700 σημερα
57.5 και αρχιζω το μαζεμα... Δεν μπορω άλλο φαι... Τουλαχιστον δεν επιασα το high score της Θεσσαλονικης...
ελενη θηριο???????????????????????επιασες το δευτερο στοχο???????
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit::st arhit::starhit::starhit::starhit:
καλη χρονια!!!!!!χρονια πολλά!!!!δεν εχω ζυγιστεί ακόμα φοβάμαι!χαχαχ
μαλλον θα ξεκινήσω απο Τρίτη δυναμικά διαιτα για να μη με παρει η ανηφορα τελειως.
μακια σε ολες!!!
+500 γρ. σημερα,χωρις τουαλετα :/
69.8 kg
Αχ!Καλησπερα.Λοιπον σημερα με εδειξε 69.7.Σημερα εκανα συντηρηση περιπου 2000 θερμιδες.Τικερ θα αλλαξω μια και καλη αυριο γιατι μπορει και να με δειξει και πιο πανω.
Στο τσακ το γλιτωσαμε το 70 Constance και εγω και εσυ!
Μετα βεβαια που ειδα πως δεν ειμαι πανω απο 69.9 οπως περιμενα,ειπα να συνεχισω να τρωω κ σημερα αλλα ευτυχως κρατηθηκα..:dork:
Μια χαρα δε το συζητω.Κι εγω περιμενα πολυ χειροτερα.Σημερα εφαγα κανονικα αλλα γενικα δε μπορω να πω οτι εφαγα υπερβολικα καμια απο τις 3 μερες.Παρασκευη και σημερα δλδ ουσιαστικα εκανα συντηρηση.Μονο χθες ξεφυγα.Αντε τωρα πισω στα γνωστα.:)
Καλημερα!
-1.1 σημερα στα 56.4.
Constance μπραβο σου! Μια χαρα κρατηθηκες!
Καλημέρα και Καλή χρονιά σε όλους!
Να βρούμε τη δύναμη να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να είμαστε γεμάτοι υγεία!!!
Χρειάζομαι βοήθεια... Είμαι βουλιμική πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5). Από εμμετούς το έχω γυρίσει σε καθαρτικά. Πριν από 1 χρόνο γέννησα έναν Ήλιο αλλά εγώ από τότε συνεχίζω να μην μπορώ να τον χαρώ σε όλο του το μεγαλείο και να μαραίνομαι μέρα με τη μέρα γιατί δεν τα πάω καλά με τον ευατό μου. Στην εγκυμοσύνη δεν έβαλα κιλά αλλά μετά άρχισα να τρώω ασταμάτητα. Πέρσι έχασα τα 5 κιλά που είχα πάρει και τώρα (μετά τον Σεπτέμβριο) τα ξαναπήρα και μισό παραπάνω. Κάθε μέρα αρχίζω δίαιτα και κάθε μέρα τα κάνω σκατά. Ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Σήμερα ζυγίστικα και είμαι 53,5 ενώ το κανονικό μου βάρος είναι 48 με 47 κιλά (ύψος 1,59, ηλικία 35)
Έχω αφόρητη κατάθλιψη δεν με ανέχομαι καθόλου και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ με τίποτα.
Ζητάω τη βοήθεια σας μήπως καταφέρω και χάσω αυτά τα 5,5 κιλά. Έχω πάει σε άπειρους διαιτολόγους αλλά μετά από λίγο ξανακυλάω στα ίδια.:no: