Καλώς μας καλώς μας!
Σουσού, έφαγα τα νύχια μου από την αγωνία, να κοιμηθώ ή θα μας τα πεις;
Printable View
Καλώς μας καλώς μας!
Σουσού, έφαγα τα νύχια μου από την αγωνία, να κοιμηθώ ή θα μας τα πεις;
Μάλλον θα μας αφήσει με την αγωνία η μανταμίτσα!! Μαρουλιτα μήπως θες να μοιραστείς τα δικά σου;;
Ναι μας την έσκασε.... χμ χμ χμ
εγω σημερα τις εκανα τις κουτσουκελες μου πάλι...
πρωι βασιλόπιτα (τελευταιο κομμάτι) με γάλα δεν απλωσα το ξερό μου να παρω κι ενα φρούτο...
ενδιάμεσο σαντουιτς με γαλοπουλα κασέρι μαρούλι (μειον είχε λίγη μουσταρδομαγιονεζα και λευκο ψωμί)
μεσημερι αρνι φρικασέ μικρή μερίδα σαλατα αγγούρι ψωμί μαύρο μια πιρουνια τυροκαφτερη, καφέ νες ντεκαφεινε με 2 σταγόνες στέβια
απόγευμα ρυζόγαλο με κανέλα
βραδυ με παρέα, λιγο ποπκορν μια μπυρα μεγαλη, 2 σφολιατινια με κασεροσαλαμο, και μια πιρουνια καρυδοπιτα(κρατηθηκα)
πινκ ξέμεινα από ξηροκάρπια κ δν κάθισα να κάνω ακόμα τα μπισκότα η τεμπέλα γιαυτό πήρα digestive,ξανά ποτέ δν ξαναπαίρνω! αλλά ένα δίκιο το χεις, οταν τα πήρα σκέφτηκα πιο πολύ την συνάδελφό μου που τα καταναλώνει κ είναι αδύνατη, παρά να πάρω να βάλω κάτι καλό στο στόμα μου.
προς τιμήν μου έκανα μαρμελάδα ακτινίδιο(πολύ δύσκολο τι να σου πω)
mairy πιο πολύ φρούτο θέλει κ σαλατικό you know it. αλλά σιγά σιγά. οι μικρές παρασπονδίες δν πειράζουν στην αρχή είμαστε ακόμα. πιο μετά θα πέσει βούρδουλας http://www.filosofiki.eu/images/smilies/th_bangin.gif
σήμερα εξακολουθώ με digestive:smilegrin:
3 digestive με μαρμελάδα ακτινίδιο κ ταχινομερέντα(μια κουταλίτσα)(ξύπνησα πρωι πρωί αυτά βρήκα κ πήρα.)
και γάλα με καφέ(ουπσι,ακυρώνω το ασβέστιο με την μία)
ενδιάμεσα μια μπαρα δημηριακων κ ένα πρασινο μήλο
κ ένα τσάι με μέλι
γεύμα κοτοπουλο με πατατες κ μπροκολο στον ατμό
σναλ μια μπάρα δημητριακών κ κανα συκο αποξηραμενο
ως τώρα νομίζω αγγίζω την τελειότητα όπως λέει κ ο μπακλαβάς βαθμολογία 8-9
σκατούλες. έφαγα για βραδινό ριζότο με γαρίδες που εντάξει μια χαρά, εγώ το έφαγα με καλά υλικά, αλλά έφαγα κοντά τρεις μερίδες. κ μετά από κανά δύωρο έφαγα κ 2 digestive με ξερά σύκα.
αυτα
Εύγε Μανταμ σου σου!!! Σουπερ διατροφούλα!! Πρόσεξε μόνο τις μπάρες γιατί την έχουν αρκετή ζάχαρη (προβλέπω στο τέλος να τρώω ξύλο :P )
Μαρουλένια σιγά σιγά θα μπεις κ εσύ σε καλό πρόγραμμα, ειδικά αν συνεχίσεις το περπάτημα θα λυπάσαι τον κόπο σου :P
Άντε ας γράψω κ εγώ τα σημερινά μου (προειδοποιώ: έφαγα το καταπέτασμα)
Πρωί 10.30 1 φέτα ψωμί+1,5 κ.γλ. ταχίνι ολικής+1,5 κ.γλ μέλι+1 ποτήρι γάλα
Μετά την προπόνηση 14:30 1 αβγό (έκανα εκτός από τα βάρη και διαλειμματικό μισή ώρα ελλειπτικό και για πιο ισχυρή μετάκαυση θέλει καθαρή πρωτεΐνη και όχι υδατάνθρακα)
Μεσημέρι 15:30 5-6 γλώσσες στο φούρνο και πολλή πατάτα, 1 μπολ μαρούλι
Σνακ 18:30 1 γιαούρτι+ 1 μήλο+ 1 μικρή χούφτα αμύγδαλα+1 μικρή χούφτα φουντούκια
Βραδινό 22:00 το ίδιο με το μεσημεριανό και περίπου ίδια ποσότητα +1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
Θα σκάσωωωω!!!
Πινκάκι excellent excellent! Κάνουμε παρόμοια διατροφή και χαίρομαι για σένα ειλικρινά που ταυτόχρονα γυμνάζεσαι κιόλας! Ερώτηση κρίσεως ή μάλλον δικής μου άγνοιας: κατέβηκες τόσα πολλά κιλά ακολουθώντας αυτό το μοτίβο; Είναι εντυπωσιακό! Μπράβο κοριτσάρα είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας!
Besbab μου με κάνεις και κοκκινίζω!!! :blush: :blush: Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και ενθαρρυντικά σου λόγια!!
Τα κιλά τα έχασα πολύ σταδιακά σε 3 χρόνια περίπου και μέχρι και πριν ένα χρόνο είχα και κάποια πισωγυρίσματα της τάξεως μέχρι και των 7-8 κιλών. Η συστηματική γυμναστική μπήκε στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Τα 20 κιλά τα έχασα με παρόμοια διατροφή απλά όχι τόσο συνειδητοποιημένη. Ναι μεν είχα 4-5 γεύματα απλά δεν είχα στο μυαλό μου τους συνδυασμούς που κάνω τώρα (π.χ. φρούτο και γαιούρτι ή ξηρό καρπό). Και επίσης έτρωγα σημαντικά λιγότερο. Εστίαζα στην ποσότητα κυρίως. Τώρα έχω κάνει μια μεγάλη στροφή. Πλησιάζοντας σε ένα νορμάλ βάρος τρώω πιο πολύ από ποτέ στη ζωή μου (πιο πολύ και από όταν σαβούρωνα ίσως) αλλά προσπαθώ η ποιότητα της τροφής μου να είναι η καλύτερη δυνατή. Έχω βγάλει τελείως τη ζάχαρη και ότι την περιέχει και αντιθέτως έχω βάλει πολύ στη ζωή μου το μέλι (τρώω περί τα 3 κιλά μέλι το δίμηνο δεν κάνω πλάκα). Ακόμη προσπαθώ να τρώω ψωμί μόνο στο πρωινό μου.
Εσύ με τι κιλά ξεκινάς, τι έχεις στόχο να φτάσεις, γυμνάζεσαι;
Το έχω ξαναπεί αυτό το μοτίβο διατροφής είναι πιστεύω το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιος σε όλη του τη ζωή και να σφύζει από ζωή και υγεία. Εγώ θέλω να χάσω περίπου 8 κιλά λίπους ακόμα μακροπρόθεσμα για να φανεί αρκετά η γράμμωση αλλά δε βιάζομαι. Πιθανώς ακόμα 1 χρόνο θα μου πάρει. Η ζυγαριά δε με αφορά παρά μόνο η λιπομέτρηση :) :)
Καλησπέρα!!
Σήμερα αν δεν έλειπα τόσες ώρες εκτός ίσως να πήγαινα καλύτερα...
Π μπανάνα, και σαντουιτς σαλαμι κασερι μαρούλι
Σνακ ένα βρώσιμο βιταμινούχο και 2 ξερά δαμασκηνα
Μεσημέρι (κάπως αργά) κοτόπουλο με πιπεριές και ρύζι, αγγουροντομάτα, μια πιρουνια τυροκαφτερη, λίγο ψωμι, ενα μανταρίνι, και μισο κομματι καρυδοπιτι
βράδυ ενα αβγο στο αντικολλητικό, 7 ντοματινια, μια φέτα ψωμι και λίγο ποπ κορν
Τέλεια τα έχεις πάει! Συμφωνώ απόλυτα γι αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυασμού διατροφής και άσκησης! Εγώ έφτασα στο βάρος ρεκόρ 143 κιλά μετά από ένα χρόνο κορτιζόνης και απρόσεκτης διατροφής. Εκεί διαταράχτηκε φουλ η ισορροπία της ινσουλίνης και μετά ζορίστηκα φρικτά να κατέβω και ζορίζομαι, τώρα είμαι στα 117. Στόχος το 99! Μακροπρόθεσμος τουλάχιστον. Τα κιλά με αυτή τη διατροφή τα έχασα και με κολύμπι. Δυστυχώς από Οκτώβρη την παράτησα την κολύμβηση γιατί έπηξα στη δουλειά ευελπιστώ να συνεχίσω με την πρώτη ευκαιρία! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μένα! Αυτός είναι αργός αλλά είναι για μια ζωή! Στόχος βασικά είναι η υγεία τίποτε λιγότερο ή περισσότερο!
Μπράβο και στην Μαρουλένια και σε όλα τα κορίτσια που δεν το βάζουν κάτω!!!
Συγχαρητήρια πολλά και σε σενα για την ήδη μεγάλη απώλεια και που συνεχίζεις τόσο δυναμικά!! Είσαι σίγουρα στο σωστό δρόμο και πίστεψε με δεν υπάρχει επιστροφή ;) Όσο για το κολύμπι να το ξαναρχίσεις οπωσδήποτε είναι υπέροχη άσκηση! Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη! Και αυτό γιατί πάνω απ' όλα έχεις ένα πολύ υγιές σκεπτικό. Συνέχισε έτσι! Α και να τρως λίγο παραπάνω ακόμα και αν δεν πεινάς για να διατηρείς υψηλά τον μεταβολισμό σου! :)
Μαρουλένια well done :)
δν θα φας καθόλου ξύλο. έχεις δίκιο. να τα λες να τα διαβάζω μπας κ τα εμπεδώσωQuote:
Originally posted by pink_90
Εύγε Μανταμ σου σου!!! Σουπερ διατροφούλα!! Πρόσεξε μόνο τις μπάρες γιατί την έχουν αρκετή ζάχαρη (προβλέπω στο τέλος να τρώω ξύλο :P )
μαρουλένια, μια χαρά σε βρίσκω. δώσε στο λαό λίγο βεγκ ακόμα!!!!
μπεσμπαμπ βάλε μας ρε συ κανά τικεράκι να παρακολουθούμε την πρόοδό σου.
Αχ, για μπράβο δεν είμαι, αλλά το παλεύω...
πρωι μπανάνα, σάντουιτς σαλαμοκασέρι μαρούλι μουσταρδομαγιονέζα
ενδιάμεσο εναν καφέ, ένα κακάο (σκέτα), ένα μπισκότο ινδοκάρυδο λίγα μυγδαλα και 2 ξερά δαμάσκηνα
απόγευμα φασολάδα 7 τοματίνα καρυδοπιτα και δύο σοκολατάκια
κι επειδή δε χόρτασα, μετά από λίγο δύο φέτες ψωμί με γαλοπουλα και κασερι
τωρα νιώθω χορτάτη, αλλα μάλλον θα ξαναπεινασω..
Καλησπέρες!!!
10.15 2 φέτες ψωμί+ 1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κούπα γάλα
τζιμ βάρη δικέφαλο/τρικέφαλο + κοιλιακοί/ραχιαίοι
14.20 1 μερίδα (280 γρ) σπανακόρυζο (καστανό ρύζι)+1/2 κοτατζ+ 2 παξιμαδάκια κριθαρένια
1 νες σκέτο με γάλα φρέσκο 0%
18.45 1 γιαούρτι+ 1 μπανάνα+ 1 μικρή χούφτα αμύγδαλα+1 μικρή χούφτα φουντούκια
πιο μετά 1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
22.15 2 βραστά αβγά+55 γραμ κασέρι 5%λιπαρά+1 παξιμαδάκι+ 1 ακτινίδιο
Πινκάκι ωραία η διατροφή!! Μήπως να γράφω κι εγώ τα δικά μου εδώ; Μου φαίνεται ότι ταιριάζουν πιο πολύ με αυτό το τόπικ! Την σοκολάτα 97 τοις εκατό την μπορείς; Εγώ μέχρι 80 κάτι μετά μου παραφαίνεται πικρή!!! Κασέρι 5 τοις εκατό;;;; Πως δεν τόχω πάρει χαμπάρι;
Μαρουλί μου μου πεινάς γιατί τρως γλυκά κάτι καρυδόπιτες είδα και γυάλισε το μάτι μου! Ωραίες μεν αλλά σε συνδυασμό με τη φασολάδα φουλ υπερφουλ υδατάνθρακας άρα πείνααααα!
Αν έτρωγες μαζί με τη φασολάδα το κασέρι και τη γαλοπούλα άντε και λίγο ψωμάκι θα είχες κάνει καλύτερη επιλογή που κόβει την όρεξη για γλυκά! Αν από την άλλη ήθελες να φας γλυκάκι θα μπορούσες να συνδυάσεις αργότερα λίγη καρυδόπιτα με γιαούρτι για απογευματινό και θάσουν ζούπερ!!!
Φαντάστηκα ότι αμα το φάω το γλυκό μετά το φαΐ θα ειναι μικρότερη η αμαρτία....
Τα όσπρια πλούσια σε πρωτεΐνη δε θεωρούνται; χμ... Κάπου τα μπέρδεψα...
Πού θα μου πάει, θα το πιάσω το νόημα...
Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις Besbab!!!
Κι εγώ νομίζω ότι οι τριαδούλες σου ταιριάζουν και θα μας είσαι και πολύτιμη.
Φαίνεται να έχεις γράψει χιλιόμετρα στο θέμα...