Βέβαια προσωπικά δεν καταλαβαίνω ούτε την "περηφάνεια" του ότι, κοίτα, άντεξα αυτό κι αυτό κι αυτό.
Ε και; Τι κατάλαβες που άντεξες;
Προφανώς δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους.
Printable View
Βέβαια προσωπικά δεν καταλαβαίνω ούτε την "περηφάνεια" του ότι, κοίτα, άντεξα αυτό κι αυτό κι αυτό.
Ε και; Τι κατάλαβες που άντεξες;
Προφανώς δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους.
Επειδη χρειάζεσαι ψυχολογική στήριξη και φαρμακευτική αγωγή.. Για να αρχίσεις να βλέπεις καθαρά.. Είναι ο μόνος τρόπος να βοηθήσεις τον εαυτό σου..
Το θέμα μας όμως εδώ είναι άλλο.. Μια γυναίκα συνειδητοποίησε τι της έχει συμβεί και τι ζημιά της προκάλεσε και θέλει να το φύγει από πάνω της επειδή δεν είναι δικό της.
Ψευδαίσθηση είναι. Δεν αλλάζει τίποτα με το να το πεις δημόσια. Μάλλον πιο πολλά προβλήματα θα έχεις έτσι.
Δεν φεύγει από πάνω σου επειδή το είπες.
Επίσης τα 200 χρόνια ψυχοθεραπεία, όπως γράφει, μεταφορικά, δείχνει ότι δεν έζησε μια ποιοτική ζωή. Τι ακριβώς βγήκε να μας πει σε όλη την Ελλάδα;
Άλλο να το πεις σε δικούς σου και άλλο να βγεις στα κανάλια.
Κάνω ψυχοθεραπεία από το 2018. Και με έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Ζω μια ποιοτική ζωή. Αγαπώ, πονάω, χαίρομαι, λυπάμαι. Ολα. Και ως θύμα (δεν μαρεσει αυτή η λέξη) χαίρομαι που άνθρωποι που δέχτηκαν σεξουαλικη κακοποίηση επιλέγουν να φύγουν από πάνω τους αυτό το "πράγμα" και να ζήσουν ελεύθεροι. Οπότε μπράβο της που το είπε. Το είχε ανάγκη...
μπράβο σου Γιώργο.
καλέ εννοείται καλά έκανε ποιόν προσέβαλε; δεν θα πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι σε όποια εκπομπή υπάρχει να πουλάει την ιστορία της!
πολλές γυναίκες έχουν υποστεί βία που δεν πάει ο νους σου, δυναμικές, έξυπνες, πετυχημένες.. αυτό πρέπει να ακούγεται.
περηφάνεια όχι με την κακή έννοια. λάικ, κοίτα πόσα άντεξα και δεν λύγισα, δεν μου τό'χα!
Και χαίρεσαι/είσαι περήφανος που ζεις σε αυτό τον κόσμο;
Το να κάνεις ψυχοθεραπεία τόσα χρονια, πέραν του ότι είναι εφιαλτικό, σου αφαιρεί και από τη ζωή σου, μιας που με τα ίδια χρήματα θα μπορούσες να έχεις κάνει άλλα πράγματα.
Ποιοτική ζωή, λες, και από κάτω αμέσως γράφεις για αρρωστους ανθρώπους κλπ. Ποιοτική ζωή σε μη ποιοτική Γη... Περίεργο. Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις.
+ Ένας άνθρωπος που έχει ποιοτική ζωή δεν χρειάζεται τόσα χρόνια ψυχοθεραπείας...
Βαριέμαι. Βαριέμαι και να κοιμηθώ. Γιατί είναι όλα τόσο βαρετά;
Πρωί: τώρα τελευταία δεν μπορώ να σηκωθώ εύκολα. Κάποιες δουλειές στο σπίτι, περπάτημα μέχρι το πάρκο, μετά πάλι σπίτι, φαγητό, και μετά τίποτα. Καναπές. Ύπνος. Ακριβώς το ίδιο και την επόμενη μέρα. Τίποτα.
Μα κάνω κι άλλα πράγματα. Βγαίνω με φίλους, πάω ταξίδια, θέατρο, συναυλίες.. Και τα κάνω επειδή κάνω και ψυχοθεραπεία.. Κλείνω τις πληγές μου, γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και είναι επιλογή μου. Και την γουστάρω.
Εσύ έκανες άλλες επιλογές. Το θέμα είναι.. Είσαι ευτυχισμένη; Κάνεις τη ζωή που θέλεις; Σου αρέσει;