Originally Posted by
Lou!
κ μονος σου να διαβασεις πισω αυτα που γραφεις, απλα ζητας αδυνατα πραγματα. ζητας να τα εχεις ολα στρωμενα στη ζωη κ τελεια, χωρις να κουραζεσαι κιολας! ε, μα!
ναι, να σου απαντησω στην ερωτηση με το χερι οπου θες! με τα μυαλα που κουβαλας, οχι μονο στην ελλαδα, μα πουθενα σε αυτον τον πλανητη δεν μπορει να υπαρχει ζωη χωρις μιζερια!
τα φαρμακα δεν εχουν κ τοση σημασια. οντως με κανουν να νιωθω καλυτερα, αλλα εγω ετσι κ αλλιως δεν το χρεωνω το συναισθηματικο μου προβλημα ουτε στην ελλαδα, ουτε στην κριση, ουτε σε εξωγενεις παραγοντες. ας πουμε οτι πεφτω πολυ ευκολα, που ειναι μαλλον κατι σαν βιολογικη ευαισθησια, κ το διορθωνουν. that's all! αλλα αυτο ειναι δικο μου χαρακτηριστικο, δεν ευθυνεται το περιβαλλον.
εσυ πχ τα μηδενιζεις ολα. λες οτι η αθηνα ειναι σκατα, κ ολοι οι κατοικοι της αθηνας ειναι σκατα κλπ.
εγω τα διαχωριζω τα πραγματα. υπαρχουν ανθρωποι στην αθηνα που γνωριζω κ δεν με κερδιζουν για κατι παραπανω, αλλα μεσα σε τοσους εχω γνωρισει κ ενδιαφεροντες ανθρωπους! επισης με καποιους αλλους μπορει να ειναι ενδιαμεση η συμπαθεια, καπως ουδετερη, ουτε κρυο, ουτε ζεστη! με αυτους μιλαω, αλλα λιγοτερο απο αυτους που συμπαθω! γενικως, οσο τραβαει με τον καθε ανθρωπο! χαλαρα, χωρις να το ζοριζω!
πχ στο σινεμα, πολλες ταινιες που κυκλοφορουν δεν μου αρεσουν, οπως πολλα απο τα χολυγουντιανα εργα. ομως βρισκως καποια σινεμα που παιζουν σινεφιλ ταινιες κ παω εκει! αντι να καθομαι να γκρινιαζω τι χαλια που ειναι τα village κ οι χολυγουντιανες ταινιες!
οποτε ναι, φυσικα κ μπορει να υπαρξει στην ελλαδα ζωη χωρις μιζερια, αρκει καποιος να εχει διαθεσει να ζησει κατ αρχην! μετα θα βρει τροπους κ πραγματα κ ανθρωπους που να του αρεσουν σε αρκετο βαθμο τουλαχιστον!