μμμ! διακοπες ε? και τι δε θα εδινα! οχι οτι ο χθεσινος καφες μου ηρθε ασχημα!!
Printable View
μμμ! διακοπες ε? και τι δε θα εδινα! οχι οτι ο χθεσινος καφες μου ηρθε ασχημα!!
καλα να περασεις αλαλουμακι και κανε και μια καλη βουτια και για μενα. εγω αν ολα πανε καλα μεσα σεπτεμβρη θα διακοπευσω.
οσο για τα κιλακια, τι ειχαμε τι χασαμε τι βρηκαμε, ε? 73,8 και παλι. μαλλον για το 79 που ειναι και πιο κοντα με βλεπω! λεω να το προσπαθησω.
α, και επιτελους αλλαξε αυτη η ρημαδοσελιδα!
καλημερα σε ολους. ελπιζω να γυρισετε συντομα γιατι εχω βαρεθει μονη μου εδω.
χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζαν εχθες.
καταβροχθησα χθες πολλα και διαφορα, απο σημερα ομως κυρια. ηδη αρνηθηκα να ακουμπησω 3 κερασματα και ελπιζω να κρατηθω καθοτι προβλεπονται πολλα ακομη!!
σημερα λοιπον εχει το προγραμμα μου
πρωινο αναποδο τοστ (2 φετες σαλαμι, 1 ψωμι 1 μιλνερ!!)=λυπαμαι την τοστιερα μου
ενδιαμεσο 100γρ γιαουρτι 100 κοτατζ
μεσημεριανο ενα απο τα ιδια (μετραω πρωτεινες ειπαμε, 15γρ το γευμα και συνολικα μεχρι 75-85 γρ υδατανθρακες την ημερα)
απογευματινο τοστ χωρις ψωμι (2 φετες σαλαμι+1 μιλνερ!!!)
βραδυνο σπιτικο φαγητο και ο θεος βοηθος!!
Barb3,
Βλέπω ότι έχεις κάνει μια τεράστια και πραγματικά πετυχημένη προσπάθεια.
Εχώ έχω κολλήσει στα κιλά που ξεκίνησες εσύ...τι ήταν αυτο που σε βοήθησε πραγματικά;;
Ευχαριστώ
Γεια σας κι απο μενα....βλεπω λειπετε ολοι και ολες και μονο το μπαρμπουνακι εχει μεινει ...αλλα μην αγχωνομαστε ερχετε το φθινοπορο και θα μαζευτουμε ολοι σιγα σιγα...και καθε κατεργαρης θα γυρισει στον παγκο του..και τοτε θα αλλαζουμε τις σελιδες πεντε πεντε παλι....Εγω ειμαι μιιιιαααααααααααααααα χαρααααααααααααα και το ιδιο ελπιζω και για ολους σας....πολυ δουλεια...αρκετη διασκεδαση κατι τριημερες και διημερες αποδρασεις και θαλασσα.....απο το πρωι μεχρι το βραδυ θαλασσααα....εχω αλλαξει χρωμα κι εχω αισιως φτασει τα 74,9 και νιωθω υπεροχααα!!!!Καλα να περνατε παιδια και χαρειτε το υπολοιπο του καλοκαιριου....δωστε του επιτελους να καταλαβει !!!!!!Φιλακια πολλα και καλα να περνατε....
Κοιτα να δεις! δυο ψυχες μπηκαν και εγω δεν προρουσα χθες να απαντησω!
ας καλωσορισω πρωτα την Diablo.
Κοιτα diablo. εγω παιδευομαι 2 και κατι χρονια. αργα εως πολυ αργα αλλά σταθερα εως καθολου σταθερα χανω κιλα. αν θελεις τη γνωμη μου μια διαιτα και καλη (που εχανα δηλ με ωραιο ρυθμο) και σωστη (που δεν καταστρεφεις μεταβολισμο) ειναι της pink butterfly που ευκολα δεν τη βρισκεις. θα τη ψαξω να στη γραψω σε λιγο. αλλά δεν μας λες και λιγα πραγματα για τον ευατο σου? αν πχ παιζει κατι με πολυκυστικες δεν θα σε βοηθησει αυτη η διαιτα.
και τωρα κυρια αλεξανδρα απο την ωραια αλεξανδρουπολη που σε λιγες μερες γιορταζετε παρεα, εχουμε ΒΡΩΜΙΣΕΙ. που εισαι? μας ξεχασες? το ριξαμε στα μπανακια και τις ξαπλες στις ξαπλωστρες και τα κιλα λιωνουν και σε αφηνουν κι εσυ εμας ε? αντε απο σεπτεμβρη να μαζευτουμε γιατι εχω βαρεθει τη μοναξια εδω μεσα. αραχνιασαμε κιολας και ποια να ξαραχνιασει?
διαιτα της pink butterfly
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BARB! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ. ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ "ΓΡΗΓΟΡΑ"¨. ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ.
Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ 7-10 ΚΙΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΕΦΟΣΟΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:
ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΩ:
1ο ΓΕΥΜΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!)
2οΓΕΥΜΑ
2 ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ 30 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ
3ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ Κ.Σ ΛΑΔΙ
4ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
5ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΛΑΔΙ, ΑΛΚΟΟΛ, ΖΑΧΑΡΗ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 ΠΛΑΚΕΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΛΑΔΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΙΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ : 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6, ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6,4 ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ (INCLINE) 4.
10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΕΠ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ 2.
ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 100 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ 160.
ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ( Η ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ Η ΠΛΑΤΗ/ΩΜΟΥΣ)
ΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!
και τωρα εγω η ασχετη θα προσπαθησω να βαλω το λινκ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1467&page=2
Γεια σας!!!
Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας και εμείς και ξαναμπήκαμε στην καθημερινότητα!
Περάσαμε φανταστικά! Υπέροχα! Μοναδικά! Θα μπορούσα να πω ότι ήταν από τις καλύτερες μας διακοπές!
Αλλά?.έχασα την συνάντηση με την Ευγενία! :(
Στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν εδώ για να πιούμε ένα καφεδάκι παρέα και να γνωρίσω από κοντά και την Ευγενούλα!
Ευγενία ελπίζω να καταφέρουμε κάποια στιγμή να ειδωθούμε! Είτε ?πάνω? είτε ?κάτω? σε σένα. Τι λες Ναταλία πάμε μια βολτίτσα? :)
Σχετικά με την διατροφή??.3 εβδομάδες διακοπων=1,5 κιλό! Καλά τα πήγα νομίζω?.εννοώντας ότι θα μπορούσα να είχα πάρει και περισσότερα!!! :D
Και από εβδομάδα σκέφτομαι να ξαναρχίσω την διατροφή της Πέννυ!
Αλήθεια τι κάνει η Πέννυ? Καλά είναι? Το μπεμπέ?
Έχω πολλά να γράψω αλλά δεν έχω χρόνο?οπότε σας αφήνω για τώρα και τα ξαναλέμε!
Φιλάκια ομορφούλες!
οχι που δεν θα τα γραψεις. προς το παρων για λεγε τι εχεις να κανεις σαββατο πρωι. οχι οτι υποσχομαι τιποτε αλλά κατι λεγαμε με την εγκυμονουσα. και θα σου πω και νεα της πεννυς και της ευγενιας.
καλα τωρα λεω εγω. βασια, παιδια θα εχουμε? που θα παμε μεσα στο καλοκαιρι? καλυτερα alone ε? δεν δινουμε κανενα ραντεβου στο city gate? λαλησα. θα αρχισω τα τηλεφωνα μου φαινεται το απογευμα. προς το παρων σχολαω
και επειδη δεν τηλεφωνησα κανεναν χθες, και σημερα και αυριο εχω δουλεια στο γραφειο και δεν θα μπορω να τηλεφωνησω, κανονιστε εσεις για καφε και παρτε με τηλ.
αλλιως την αλλη δβομαδα και βλεπουμε. δεν ξερω αν θα ξαναμπω σημερα. φιλακια.
hello anybody here?
δεν εχει ξαναγινει! καμια μα καμια να μη μπαινετε!
και εσεις που μπαινετε και δεν μας λετε κουβεντα.... μας διαβαζετε, μας παρακολουθητε και ουτε κουβεντα ε? καλα....αν σας ξαναδωσουμε αιμα να μας φτυσετε.....
πωπω! 9 πηγε η ωρα? απο τις 7 ειμαι σημερα στο γραφειο. εκλεισα 14 ωρες.
παω για ξεκουραση. φιλακια και καλο σαββατοκυριακο. εγω θα το εχω!!
χαχαχαχαχα γεια σου βρε μπαρμπουνακι παραπονιαρικο χουχουλιαρικο
απο κιλα πως παμε?
τα της δουλειας τα βλεπω ιδια, αγχος κ ολο ερχεσαι φευγαλεα!
μου ελειψες!
τι διαιτα κανεις τωρα καλο μου?
εγω τρωω απολα αλλα αρχισα γυμναστικη κ ασυναισθητα τρωω πιο υγιεινα,
γυμναστηριο παω με το ζορι καποιες φορες, ειναι μια να παω, μετα νιωθω τοσο τελεια...
καλημερα και σημερα!
παλι μονολογο προβλεπω αλλά τι μπορω να κανω? ολες με γραφετε.
ενα κοραλακι μονο με θυμηθηκε. γεια σου κοραλακι. παλευω κι εγω με τιποτε συγκεκριμενο. ταχα κανω μια τυπου ατκινσ με πολλες πρωτεινες και λιγους υδατανθρακες αλλά καθε βραδυ τη χαλαω. εχθες ας πουμε καταβροχθησα οτι βρηκα μπροστα μου (και στο τελος και 2 κουταλιες μερεντα....γιατι η υγειας δεν μου εφτασε...)
ετσι, 84,4 ημουν σημερα. μια μικρη απογοητευση την πηρα δηλαδη αλλά οχι οτι δεν το περιμενα.
κατα τα αλλα πηρα μερικες αποφασεις που δεν ξερω αν θα τις τηρησω. θα δουμε