καλημέρα!
λοιπον σημερα το πήρα απόφαση και ζυγίστηκα!ειμαι αισίως 64.1!ελπίζω μέχρι τη Παρασκευή να επανέλθω στα προηγούμενα μου!
Printable View
καλημέρα!
λοιπον σημερα το πήρα απόφαση και ζυγίστηκα!ειμαι αισίως 64.1!ελπίζω μέχρι τη Παρασκευή να επανέλθω στα προηγούμενα μου!
Καλημερα.Αυτο ειναι το θεμα οτι δεν κρατηθηκα.Εφαγα οτι ηθελα οσο ηθελα.Απλα επειδη καναμε πολλα πραγματα και ηταν γεματο ΠΣΚ,ξεχναγα πραγματικα να τρωω ολη μερα.Οταν ερχοταν η ωρα να φαω βεβαια το ταραζα για καλα.Απολογισμος?Σημερα ειμαι 69,6(απο χθες εχασα και 100 γραμμαρια!) δηλαδη απο Παρασκευη μεχρι σημερα πηρα μονο 800 γραμμαρια.Το θεωρω επιτυχια και το θεωρω πραγματικα ως τελευταια ευκαιρια πριν τα 70.Ειμαι ξανα σε διαθεση διαιτας.:)
xaxaxaxaa Constance στειλε λιγη διάθεση διαιτας κ προς τα μερη μου...
χααχαχαχαχα εμας τελος όλα.κ η βασιλόπιτα και τα μελομακάρονα κ όλα δυστυχώς!κ τωρα θα φτιάξω του χρόνου πάλι!χιχι
αχ αυτός ο φούρνος....
tato, Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ σου εύχομαι και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.Quote:
Originally posted by tato
Καλημέρα και Καλή χρονιά σε όλους!
Να βρούμε τη δύναμη να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να είμαστε γεμάτοι υγεία!!!
Χρειάζομαι βοήθεια... Είμαι βουλιμική πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5). Από εμμετούς το έχω γυρίσει σε καθαρτικά. Πριν από 1 χρόνο γέννησα έναν Ήλιο αλλά εγώ από τότε συνεχίζω να μην μπορώ να τον χαρώ σε όλο του το μεγαλείο και να μαραίνομαι μέρα με τη μέρα γιατί δεν τα πάω καλά με τον ευατό μου. Στην εγκυμοσύνη δεν έβαλα κιλά αλλά μετά άρχισα να τρώω ασταμάτητα. Πέρσι έχασα τα 5 κιλά που είχα πάρει και τώρα (μετά τον Σεπτέμβριο) τα ξαναπήρα και μισό παραπάνω. Κάθε μέρα αρχίζω δίαιτα και κάθε μέρα τα κάνω σκατά. Ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Σήμερα ζυγίστικα και είμαι 53,5 ενώ το κανονικό μου βάρος είναι 48 με 47 κιλά (ύψος 1,59, ηλικία 35)
Έχω αφόρητη κατάθλιψη δεν με ανέχομαι καθόλου και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ με τίποτα.
Ζητάω τη βοήθεια σας μήπως καταφέρω και χάσω αυτά τα 5,5 κιλά. Έχω πάει σε άπειρους διαιτολόγους αλλά μετά από λίγο ξανακυλάω στα ίδια.:no:
Αν και εγω δεν έχω σχέση με τη βουλιμία και δε ξέρω τι ακριβως να πω.
Παντως αν ψαξεις τα θεματα εδω στο φορουμ υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν τετοιο πρόβλημα.
Πρόβλημα όμως δεν εννοώ οτι δεν μπορούν να χάσουν κιλά , αλλά να αποκοπούν απο τη βουλιμία.
Εγω είμαι 1.58 περιπου στο ύψος σου, και καποτε πιο παλια που είχα φτάσει και 48 κιλά ήμουν υπερβολικά αδύνατη.
Οπότε στα κιλά σου τώρα είσαι παρα πολύ καλα!! Οι διαιτολόγοι που έχεις πάει δε στο έχουν πει?
Επίσης είχα διαβάσει κάποια θέματα σχετικά με τη διαταραχή αυτή και διάβασα κ απο εδω μέσα οτι ο μεταβολισμός (απο τους πολους εμετούς) πέφτει.
Αν και είπες οτι τους σταμάτησες.:thumbup:
Σου εύχομαι πάντως καλή συνέχεια και να βρεις λύση :starhit:
Καλημέρα και από μένα και Καλή Χρονιά!Quote:
Originally posted by tato
Καλημέρα και Καλή χρονιά σε όλους!
Να βρούμε τη δύναμη να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να είμαστε γεμάτοι υγεία!!!
Χρειάζομαι βοήθεια... Είμαι βουλιμική πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5). Από εμμετούς το έχω γυρίσει σε καθαρτικά. Πριν από 1 χρόνο γέννησα έναν Ήλιο αλλά εγώ από τότε συνεχίζω να μην μπορώ να τον χαρώ σε όλο του το μεγαλείο και να μαραίνομαι μέρα με τη μέρα γιατί δεν τα πάω καλά με τον ευατό μου. Στην εγκυμοσύνη δεν έβαλα κιλά αλλά μετά άρχισα να τρώω ασταμάτητα. Πέρσι έχασα τα 5 κιλά που είχα πάρει και τώρα (μετά τον Σεπτέμβριο) τα ξαναπήρα και μισό παραπάνω. Κάθε μέρα αρχίζω δίαιτα και κάθε μέρα τα κάνω σκατά. Ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Σήμερα ζυγίστικα και είμαι 53,5 ενώ το κανονικό μου βάρος είναι 48 με 47 κιλά (ύψος 1,59, ηλικία 35)
Έχω αφόρητη κατάθλιψη δεν με ανέχομαι καθόλου και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ με τίποτα.
Ζητάω τη βοήθεια σας μήπως καταφέρω και χάσω αυτά τα 5,5 κιλά. Έχω πάει σε άπειρους διαιτολόγους αλλά μετά από λίγο ξανακυλάω στα ίδια.:no:
Θέλω να σε ρωτήσω αν όταν ήσουν 48 κιλά είχε υποχωρήσει η κατάθλιψη,σε ανεχόσουν και ευχαριστιόσουν τη ζωή...
Υ.Γ.
Για να μην ειμαστε εκτος θεματος γραψε στα θεματα της βουλιμιας καλυτερα...
Διαιτα παλι και παλι και παλι... Παντα διαιτα...
Ποσο δικιο εχεις Πηνελοπη.Ξεχασες και την σχεδον καθημερινη γυμναστικη φυσικα.
Ας γλυτωσουμε τουλαχιστον τον νευρικο κλονισμο.
Γεια σας κοριτσια μου!
Μια χαρα βλεπω ολες,ξεφουσκωνουμε!
Κι εγω -600 γρ. αν και παλι χωρις τουαλετα
69.2 kg και οπως λεει κ η Πηνελοπη,διαιτα διαιτα και παλι διαιτα!
Και εγω δεν ειμαι σε πολυ φαση διαιτας αλλα αν παω πανω απο 70,θα σταματησω οταν δω 75..
Εχω μια ψυχολογια ο,τι να'ναι!
Ελα δεν πειραζει, αυριο θα ειναι καλυτερα..;)
Εφαγες πολυ εννοεις;
Μα και εσυ δεν περνας λιγα..Τι μαρτυριο κ αυτο με το φουρνο..Εδω εχει μεινει βασιλοπιτα και μου τρυπαει τη μυτη..Φανταζομαι εσυ με τοσα πραγματα εκει..:dork:
Εγω αν κοιμηθω μεσημερι, μετα αν δε φαω γλυκο μπορει και να σκοτωσω ανθρωπο..
Αχ ασε που μου μυρισε παγωτο..