Originally Posted by
KENO
αυτα που εγραψα δεν εχουν να κανουν με ατομα του φορουμ, οποτε μην ανησυχεις δεν σε αφορουν. σχηματισες ασχημη εικονα για μενα, ομως δεν ειμαι μονιμως ετσι.
ξερω τι φταιει νομιζω, που θελω να νιωθω τα αλλα ατομα σιγουρα. οτι τα εμπιστευομαι δλδ και μπορω να βασιστω πανω τους. οταν δε συμβαινει αυτο με αγχωνουν και τους βλεπω σαν παρεισακτους, αν οχι εχθρους. λες και θα μου τη φερουν απροοπτα και θα με προδωσουν.
εχει να κανει και με το οτι δε νιωθω οτι ανηκω, εγω εδω, Ελλαδα και γενικοτερα. αυτο δε το καταλαβαινει κανενας, παρα μονο αυτη που γουσταρε Ιαπωνια (και Κορεα).
επισης σημαντικο ρολο επαιξε και η πρωτη πρωην μου, αυτη που σπουδαζει Βελγιο, γιατι ο περισσοτερος αρνητισμος μου απ'την αρνητικοτητα της προερχεται, που δε τα ξαναβρηκαμε και πηγαν δυομιση χρονια τζαμπα. και φυσικα τα σκατα της Αθηνας.
ο ψυχολογος/ψυχιατρος το μονο που θα κανει ειναι να μου δωσει τροπο ή φαρμακα για να νιωθω καλα μεσα στο περιβαλλον, δε μπορει να μου το αλλαξει, ουτε μπορει να ελεγξει τους αλλους ανθρωπους.