Είμαι σε ένα αδίεξοδο. Όταν δεν αντιδρω είμαι θύμα αλλά ταυτόχρονα και κακός άνθρωπος. Όταν αντιδρω είμαι ο πιο κακός άνθρωπος που υπάρχει τη γη. Δεν αντέχω. Πνίγομαι. Ότι και να κάνω μου γυρίζει μπούμερανγκ.
Printable View
Σκέφτομαι αν οι Μανιάτες θεωρούν φλωριά το να μετράς τις θερμίδες. Αγόρασα κάτι ζυμαρικά από ένα παζάρι που είχε Μανιάτικα προϊόντα, και πρόσεξα ότι δεν υπάρχει ετικέτα που αναφέρει θερμίδες και λοιπά θρεπτικά στοιχεία!!!
Έχω αυτό το καλό (άλλοι το θεωρούν χαζό κόλλημα, αλλά πρόβλημα τους) να μετράω τις θερμίδες, για να ξέρω πάνω-κάτω πόσες κατανάλωσα μέσα στην ημέρα...αλλά ρε φίλε, υποτίθεται ότι όταν πουλάς συσκευασμένα προϊόντα είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις ετικέτα με θρεπτικά συστατικά. Γιατί ήταν συσκευασμένο, δεν ήταν χύμα.
Γιαννη , ειναι ενα εργο με μεταφυσικες προεκτασεις , καποιος φτιαχνει ενα πορτρετο καποιου , του Νοριαν Γκρευ , και αυτος επιδιδεται σε ανηθικοτητες , φονους , και αντι να υφισταται ο Ντοριαν τις συνεπειες , το πορτρετο τον δειχνει ολο και πιο ασχημο και να μην γερναει ......η αρχικη εκδοση ηταν με τον εξαιρετο Χελμουτ Μπεργκερ .......
Η χειροτερη εφευρση του 20ου αιωνα ειναι το ξυπνητηρι , μισητο ανικειμενο .......
Πρέπει πραγματικά να με νοιάζει το τι θα κάνω; Το πως θα το κανω; Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω κάτι; Πιστεύω πως η απάντηση σε όλα είναι όχι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μου γίνει κατανοητό.
Είναι πολύ ωραίο πράγμα να έρχεται το Σαββ/κο και πολύ άσχημο να μην ξέρεις τι να κάνεις ή οι επιλογές για να περάσεις το Σαββ/κο να υπάρχουν αλλά είναι απ αυτές που συμβαδίζουν με τη μοναξιά.
Καλύτερη ίσως να ναι η μοναξιά από συναναστροφή που εκ των προτέρων ξέρεις πως θα χει αρκετό ψυχοφθόρο και δεν αποκλείεται να τελειώσει με εκνευρισμό.
Δυστυχως η συναναστροφή με αρνητικούς ανθρώπους και περιπτωσάρες έχει ως αποτέλεσμα, ανάμεσα σε άλλα, το να μην ξέρεις τον τρόπο να συναναστραφείς με θετικούς - χαρούμενους ανθρώπους που πηγαία σε εμπνέουν και σε ενθουσιάζουν για συσχέτιση και φιλία λόγω της προηγηθείσας μακροχρόνιας κατά κανόναν συναναστροφής με αρνητικό κόσμο που σου στέρησε την εμπειρία συσχέτισης με θετικό κόσμο, αλλά και των αρνητικών συναισθημάτων από τα βιώματα με αρνητικό κόσμο που πιθανόν να γίνονται εμφανή στους θετικούς που προανέφερα και ως εκ τούτου λόγος αποφυγής σου.
Άμα μέσα σου υπάρχει ενθουσιασμός για κάτι και μάλιστα εχει διάρκεια, αυτό να κάνεις, είναι αυτό που θέλει το ένστικτο σου! Τότε, εκεί που το είναι σου, σου βρίσκει εμπόδια και δικαιολογίες για να μην το κάνεις, κάνε την υπέρβαση απλά σκεπτόμενος τη χαρά που θα έχεις μετά που θα το αποκτήσεις. Δεν πράττεις εκεί που μέσα σου υπάρχουν έντονες αμφιβολίες, όπως λένε τη μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Πόσο θα ήθελα να είμαι σε μια μπερζέρα με τις πιτζάμες μου μπροστά από ένα παράθυρο που θα βλέπει θάλασσα με μια κούπα ζεστή σοκολάτα στο χέρι...
Παιδιά ο ελις πού πήγε; Τι έγινε;
το χαρακτηριστικο του ανοητου ειναι οτι θα τα βαλει με αυτον που εχει αδικηθει και μετα απο αδικημενος θα γινει ηρωας και αντικειμενο θαυμασμου.
Άσχημο το συναίσθημα του να είσαι με φίλους ή γνωστούς έξω για κάποιες ώρες και μετά όταν οι άλλοι πάνε σπίτια τους, εσύ να πηγαίνεις πίσω στα τέσσερα ντουβάρια, μόνος ξανά. Πίσω στο δικό σου σκοτάδι. Πολύ άσχημο.
Γιατί όλοι έχουν τέτοια εμμονή με το κέντρο; Σιγά τα ωά. Κυριακή σήμερα, ο κόσμος αραιώνει. Στο Μαρούσι που ήμουν το πρωί στο Σωρό ήταν σαν εξοχή. Το ίδιο και στην Αγία Βαρβάρα Χαλανδρίου. Τώρα πριν από λίγο που περνούσα από το κέντρο με το τρόλεϊ...ΧΑΜΟΣ!!!!
Έλεος ρε παιδιά....
@MacGyver Είμαι περίεργος που 95% και λίγο παραπάνω, ξυπνάω πριν το ξυπνητήρι;
Εδω και μια εβδομαδα χειροτερευσαν πολυ οι εμβοες και η ζωη μου εχει γινει πολυ δυσκολη.
Ξέρετε την παροιμία που λέει "απού δεν θέλει να πάει στο μύλο σαράντα μέρες κοσκινίζει"?
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αν κάτι το θες πραγματικά, είτε γκόμενα, είτε νέα εργασία, είτε διαμέρισμα κλπ κλπ. Άμα "στο δρόμο", σου προκύπτουν "δυσκολίες" σε εισαγωγικά, τότε κάνε πίσω νωρίς.
Άμα κάτι το ποθείς σε βαθμό που στο βάθος της σκέψης σου οι αμφιβολίες να είναι παντελώς ασήμαντες ή ανύπαρκτες και το είναι σου κατακλύζεται από τον πόθο, κι εκει που πας να κάνεις την κίνηση κομπλάρεις σε βαθμό που η κίνηση σου είναι χάλια ή ο εαυτός σου που σε θέλει να αποτυγχάνεις ή σε θεωρεί ανίκανο για το αντικείμενο του πόθου, σου βρίσκει δικαιολογίες κι όλο αποφεύγεις τις ουσιαστικές κινήσεις, τότε σημαίνει πως το αντικείμενο πόθου πραγματικά το θες και θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση, δλδ να κατανικήσεις τον κακό σου εαυτό και να κάνεις την κίνηση.
αλλος εχει το ονομα αλλος τη χαρη αλλος την ομορφια και αλλος το μυαλο
Γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ να εμπιστευθώ κάποιον; Ποτέ μου δεν εμπιστεύτηκα αρκετά κάποιον για να μοιραστώ όλα μου τα μυστικά, θέλω κάπου να τα πω αλλά δεν μπορώ δεν έχω τα κότσια.
οσο σκεφτομαι οτι καπιοι προσπαθουσαν να εκμεταλευτουν τις ανασφαλειες μου για να με κανουν οτι θελουν οσο φορτωνω καπια μερα θα γυρισει ο τροχος και θα δουν ενα ανθρωπο που δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ηξεραν
Γιατί κάποιο άνθρωποι που σε ξέρουν που ξέρουν κάποια "μυστικά" για εσένα σου λένε κάτι δεν το τηρούν και μετά από λίγο καιρό συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα; Πιστεύω πως λόγο αυτοί αρκετοί από εμάς αισθανόμαστε χάλια χάλια.
Με κοιτας απο ψηλα μικρουλι μου.
ο χριστος ειχε πει στους μαθητες του να μη φοβουνται πραγματι οταν φοβαται καπιος ευκολα του στριβει..
Έτυχε να δω πρόσφατα,ενώ ήμουν έξω,έναν καρ..λη επιτηρητή που είχα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και τότε σκέφτηκα πόσο κομπλεξικοί παίζει να γίνονται κάποιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές(καθώς στις εξεταστικές αναλαμβάνουν να επιτηρήσουν τους προπτυχιακούς)...
Μου φαίνεται πως ξεχνάνε ότι ήταν και αυτοί προπτυχιακοί κάποτε,και νομίζουν πως ασκούν μεγάλη εξουσία.
Σήμερα μ' έχει πιάσει μια νοσταλγία και σκέφτομαι ανθρώπους που δεν είναι πια στη ζωή μου είτε γιατί πέθαναν είτε γιατί δεν έχουμε πλέον επαφές... Δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει, πριν λίγο σκεφτόμουν τη γιαγιά μου και πως μου περιέγραφε ότι αντέδρασε όταν κατάλαβε πως πέθανε ο παππούς και γενικώς νιώθω λίγο μπερδεμένη... Αλλά νιώθω και την έλλειψη τους...
Παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος ή ζητάς συγνώμη, εγώ τι κερδίζω? Η ζημιά μου έμεινε.
Ακόμα και από τόπους όπου ένιωθα χαλάρωση και ηρεμία τείνω να απομακρύνομαι λόγω των ατόμων που τρόπον τινά είναι υπεύθυνοι ή εργάζονται σε εκείνους τους χώρους. Όταν πηγαίνεις εκεί συχνά και μόνος και απλά βιώνεις τη χαλάρωση και τη γαλήνη του χώρου, τότε παρεξηγούν την παρουσία σου.
Η εναλλακτική είναι, είτε να αυξήσω δλδ να βρω και άλλους τέτοιους χώρους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο με αναπαύει, είτε να κλείνομαι σταδιακά όλο και περισσότερο στο κινητό δλδ στο ίντερνετ ως κάτι που με χαλαρώνει, ως χώρος που εκφράζομαι πιο άνετα και στο σπίτι δλδ στον εαυτό μου.
Όποτε βρεθώ με παρέα αλλιώτικη απ αυτές τις παρέες περιπτωσάρων που σχετιζόμουν μέχρι πρότινος είναι λες και είμαι σε άλλο πλανήτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει το υπόβαθρο σύνδεσης για να συνεχίσει η συσχέτιση. Κι αμα συνήθισες στη ζωη σου να σχετίζεσαι με περιπτωσάρες και οι φυσιολογικοί σου έκλειναν την πορτα η συσχέτιση με τέτοιες καλές παρέες είναι δύσκολη υπόθεση.
το μυαλο και οι ικανοτητες ειναι οπως ακριβως η εκθεση στον ηλιο καταστρεφει το εξωτερικο δερμα οξυνοντας την εσωτερικη αντιληψη
κατα κανονα αυτοι που ταιριαζουν περισσοτεροι ειναι οι φιλοι των φιλων δηλαδη αν πχ εσυ τωρα βρεις μια κοπελα που ισως ειναι φιλη εχεις μεγαλες πιθανοτητες να βρεις το ιδανικο σε μια γνωστη της ειναι απ τα παραδοξα της φυσης αυτο κυνηγας κατι και βρισκεται διπλα σε αυτο που πεφτεις
Εγω επαιζα μπαλλα στην αλανα εκει διαμορφωσα χαρακτηρα πιστευα καποια πραγματα οτι ολοι αξιζουν κι ειναι αναλογα πωσ τουσ φερεσαι δεν του αρεσε αυτο παω στρατο με βαζει στρατονομια του λεω ολοι ψωνια ειναι με βασανιζει του λεω τα παντα με στελνει με τουσ απιστευτουσ τυπουσ φαινεται οτι εχω δικιο γτ δουλεψανε φευγω απο εκει γινομαι αγροτησ με ξαναβασανιζουν και με βαζει να τα πω ολα και παλι εχω δικιο του εξηγησα τα παντα συν πωσ δουλευουν τα εργαλεια τα παιρνει αυτοσ κι αμα μαθαινω σωστα τα αλλαξε ολα εγω δουλευω ολη μερα ειναι βασανιστηριο αλλα στα αρχιδια μου αυτα αφου δεν πεθαινω θελω μια κανονικη δουλεια με 800 ευρω εχω πτυχιο 400 εγω 400 η κορη μου αφου παρω αυτοκινητο αυτα και πατε και γαμηθητε
Αυτο ηταν το πασοκ οποιοσ δουλευε τον δειχναν με το δαχτυλο ποσα μπινελικια ακουσα για να παρω 500 ευρω τισ καλεσ εποχεσ για να εχω να βγαινω και μπασ και γαμησω και παω στρατο με γαμησαν στην εκπαιδευση και μολισ βγηκα δεν μπορουσα να κανω τιποτα παω στο γιατρο με δινει χαπια τελειοσ με τα κοβει με δινει αλλα κι ελεγε μαλακιεσ εγω ειχα συνιθισει τη δουλεια ομωσ κι ετσι παλευα με δηλωνει αγροτη γτ ηξερε οτι θα με κλεψουν τα λεφτα δεν ηξερε οτι ειχα εσενα δουλευω δεκα χρονια πρεπει να με κλεψαν 100 χιλιαρικα κι ετσι εχεισ εσυ λεφτα καθε χρονο με κλεβουν δεκα χιλιαρικα το μισθο μου ευτυχωσ στα δωσανε αυτα επειδη θα αλλαξω δουλεια μαλλον κανε συμφωνια εγω 400 ευρω θελω για να πινω καφεδεσ αυτα
Οπωσ καταλαβεσ απο φτωχα αρχιδια γενηθηκεσ και γενηθηκεσ παοκ
145 χιλιαρικα ειναι ολα απο το 2000 απο τισ ελιεσ συν αυτα που εφαγεσ μεγαλονωντασ αυτα για να ξερεισ ποιοσ ειναι ο μπαμπασ
Μπορω να δουλεψω αλλο τοσο ανετα
Δεν κραταω τιποτα για μενα γτ δε με νοιαζει αυριο θα παω δουλεια θα βγαλω ενα εικοσαρικο θα το φαω μεθαυριο θα ξαναβγαλω κλπ
Ο θεοσ με φωτισε και δουλευω ετσι γτ μ αρεσε σου εμαθα κι εσενα οτι μπορεσα εκανα χωρισ να ξερω και πολλα απλα χρειαζομουν λεφτα να βγαινω 18 χρονων ημουν χαμοσ γινοταν και εγω δεν ειχα λεφτα οποτε εκανα αυτο