Πες τα Ελένη!!!!
Printable View
Πες τα Ελένη!!!!
ναι break αυτο θα κανω! τωρα αρχιζω κ ξαναβρισκω τον εαυτο μου,θα πιασω μια οποιαδηποτε δουλεια ,θα παει κ το παιδακι μου σχολειο κ ολα θα ειναι καλυτερα. :)
σημερα κρεπαλιασα! εφαγα σουβλακι με ξυλακι κοτοπουλο κ πιτα αλαδωτη. καταφερα σε 4 δοσεις να το φαω σχεδον ολο βοηθησε κ ο μικρος λιγο. το κρεατακι ετσι ανακταμενο δε με πειραξε :) μονο που νιωθω τοσο χορτασμενη που δε θελω να ξαναφαω μεχρι αυριο :P
ελενη κανεις μια μεταφραση χιχιχ αν μπορεις γιατι μονο του κωλου τα εννιαμερα καταλαβα :P τα αγγλικα οσο περναει ο καιρος τα ξεχναω κ πιο πολυ :/
Ελευθερη μεταφραση ομως.λεει οτι την αγαπαει παρα τον εαυτο του και πολλες φορες παρολο που ειναι αυτη που ειναι.
Έτσι μπράβο Alinaki μου γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά ούτε ο γιος σου θα είναι!
Σε βοηθάει κ η απώλεια κιλών στο να ξαναβρείς τον εαυτό σου κ είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρες γιατί έχεις ισχυρό κίνητρο: τον γιο σου!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω να ετοιμαστώ μιας κ θα πάω για καφεδάκι με μια φίλη, θα τα πούμε αργότερα.
Φιλάκια :kiss:
Αλινακι παρε τα πανω σου τωρα που χανεις κ τα παλιοκιλα κ θα ξαναγινεις μια κουκλαρα!Καλα εκανες κ το εριξες εξω με το φαι αλλα προσεξε να μην το κανεις συνεχεια.Το ξερεις οτι αυτη δεν ειναι λυση κ γυριζει μπουμεραγκ.Ξεκαθαρισες τη ντουλαπα σου?Περιμενω πως κ πως κ εγω εκεινη τη στιγμη που θα κατεβασω να δοκιμασω παλια ρουχα.Εχω σε ολες τις εκδοχες.Απο 50 νο ως.....Αν κ σε μια κριση βλακειας εδωσα πολλα ρουχα μου.
Να σου πω κ μια ιστορια γνωστης που ο αντρας της δε δουλευε κ αυτη επερνε 800 ε.Αρχισε στην αρχη να μην του παιρνει πραγματα γι αυτον,μετα ουτε ξυριστικα κλπ κ μετα καποιες φορες ουτε φαγητο.Του ελεγε δεν ειχα λεφτα να ψωνισω γιατι πληρωσα το ρευμα ας πουμε κ εμεις φαγαμε στην μαμα μου η στην κουμπαρα ενω ειχε κρυψει την κατσαρολα στο παταρι.Ειχε κ δυο παιδια.Στο τελος τον εκανε να βρει δουλεια αφου μιλησε με τα πεθερικα της ,του εκοψαν την επιχορηγηση κ εδιναν σε αυτη χρηματα οταν καποια στιγμη ειχε μεγαλη αναγκη.
Ελενη μου γι'αυτο δεν ανοιγω σχεδον ποτε τηλεοραση κ μαλιστα οταν εχει σηριαλ,ουτε χαζοχαρουμενες ταινιες,αν εξαιρεσεις το πριτι γουμαν που το ξαναβλεπω ευχαριστα λογω Ριτσαρντ.Γι'αυτο διαφωνω κ με τη λεγομενη γυναικεια λογοτεχνια (Μαντα,Δημουλιδου,Καλιοτζη κλπ)που δεν εχει τιποτα να σου προσφερει αλλα σε αποβλακωνει.
συγνωμη που αργω αλλα με επιασε προκοπη κ εφτιαξα σχεδον ολα τα συρταρια με τα ρουχα κ τις ντουλαπες κ των 3 μας .του μικρου εχουν μεινει καποια αλλα αυριο! κουραστηκα να πω την αληθεια. γλαυκη μου με το σουβλακι το χαρηκα που καταφερα να φαω πρωτεινη κ δε με νοιαζει αν ειχε μερικες θερμιδουλες παραπανω.εξαλου καλυτερα απο εκει απο οτι τα μπισκοτακια που ειχα ταραξει τις προαλες :P με τα ρουχα χαρηκα γιατι μου κανουν αυτα που φοραγα το 2000 πιο μικρα δεν εχω ομως κ το καλοκαιρι αν δεν εχω βρει δουλεια βλεπω να κυκλοφορω γυμνη χιχιχιχ
ελενη ευχαριστω για τη μεταφραση :) κ συμφωνω με τα ενιαμερα!
οσο για τον καλο μου τον αντρουλη σκεφτομαι αλλιως.λιγο ισως υπερβολικα αλλα αν παω καλα απο θεμα δουλειας θα ειναι πιο ευκολο να τον πισω να φυγει... η αληθεια ειναι οτι κανει προσπαθειες κ μου φερεται καλυτερα απο παλια,ομως δε μου φτανει η προσπαθεια του κ με τη συμπεριφορα του στο θεμα δουλειας μου δειχνει αλλη μια φορα ποσο δικιο εχω. αν θελει να δουλευω εγω με χαρα μου να το κανω ομως οταν δε θα τον χρειζομαι αλλο αυτος θα χασει....
Γειά σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την αδερφή μου. Είναι καλά, ξάπλα και ξεκουράζεται, της πήρα τα αντιπυρετικά, της έστυψα 2 πορτοκαλάδες, της έκανα μασάζ με οινόπνευμα και λάδι ευκάλυπτου, της έφτιαξε η μητέρα μου κρεατόσουπα, ξενοδοχείο 5 αστέρων δηλαδή! Έκανε κι ένα μπανάκι γιατί ιδρώνει και ξεϊδρώνει συνέχεια και όλα καλά. Ένα κρυωματάκι είναι και θα περάσει. Μετά την περιποίηση της ασθενούς, επέστρεψα σπίτι, έφαγα, πέταξα τον χαρταετό και τώρα τρώω κάσιους, αμύγδαλα και φυστίκια αιγίνης που μου έδωσε η μητέρα μου και σας διαβάζω.
Eli μου, θα σε μαλώσω, το καταλαβαίνω απόλυτα ότι βιαζόσουν να φύγεις το πρωϊ αλλά δεν μπορούσες να κάνεις ένα copy-paste στην πρωϊνή καλημέρα, ή μήπως πονούσε πάλι το enter σου; :lol: Έννοια σου και η ποδηλατοβόλτα σου θα συνεχιστεί και εδώ μέσα αφού θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο! :lol:
Σκουντούφλη τώρα που έμαθα τα στατιστικά από το Χουζούρη είπα να ρίξω μία ματιά και ναι, το member of the day είσαι εσύ!!! Οπότε σου παραχωρώ με χαρά και συγκίνηση το "τίποτα" που κέρδισα εγώ εχθές!!:lol:
Στρουμφοκαλησπέρες!!!Quote:
Originally posted by break
Αλλού τρώει αλλού πίνει αλλού πάει κ το δίνει :lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ο Προκοπης θα τιμωρηθει γιατι αλλου ξερει να λεει τις καλημερες του πριν παει ποδηλαταδα.Εδω γρμμενες μας εχει.....
Να μην γράψω κάπου αλλού σας πιάσανε οι ζήλιες σας κατευθείαν στρουμφάκια μου; :starhit:
Τι να πουν και τα κορίτσια στην βουλιμία που τόσες φορές τις έχω αμελήσει για πάρτη σας, αλλά εσείς εκεί να μην αναγνωρίζετε τίποτα με το πρώτο μου παραστράτημα να με σταυρώσετε!!! Φτου σας! :lol:
Εγώ πάντως σας αγαπώ και επιφυλάσσομαι να αναπληρώσω το κενό που άφησα από το πρωί χιχιχιχι, ίσως βέβαια όχι σήμερα αλλά προσεχώς. Έχω και έναν άντρα που τον έχω παραμελήσει ταμάλα σήμερις... όχι ότι χαλάστηκε τέζα είναι στον καναπέ και έχει βάλει μπροστά το κομπρεσέρ :lol: να δούμε πως θα κοιμηθεί το βράδυ!
Πέρασα πολυ όμορφα σήμερα :D. Πήρα το ποδήλατο μου και βρέθηκα με μία φίλη μου και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο πάρκο το Πάρκο Τρίτση. Εκεί κάναμε τις ποδηλατάδες μας, καθίσαμε σε έναν πανέμορφο λόφο και χαζεύαμε το πάρκο και μετά κάναμε ξανά ποδηλατοβόλτες και καταλήξαμε σε ένα πολυ γλυκό καφέ όπου κάναμε την βίζιτα αρμένικη!! :lol: Στο πάρκο γινόταν της Πόπης! Είχε τόσο κόσμο που την ποδηλατοβόλτα δεν την χαρήκαμε όσο θα θέλαμε αλλά ήταν τόσο όμορφο και μεγάλο το πάρκο που μου άρεσε όπως και να χει. Πιτσιρίκια να τρέχουν, κόσμος να πίνει καφέ, περιπάτους, με τα σκυλάκια τους πολλοί να κάνουν βόλτα ΧΑΜΟΣ! Γύρισα πολύ γεμάτη και ευτυχισμένη από την 6ωρη βόλτα μου και ένιωσα πραγματικά άλλος άνθρωπος! Αυτά τα δικά μου νέα :D
Εσείς τσούπρες μου τι μου κάνετε;
Χαχανούλη μου περαστικά στην αδερφούλα σου!
Σκουντούφλη μου καλή σπιτική χαλάρωση αλλά με προσοχή ε; Για ξεκίνα και πάλι τα τρίωρα και τις τριάδες σου και ας τρως και τα μπινελίκια σου! Απλά κάνε και τα δύο! Καλύτερα από το να τρως μόνο σοκολατίτσες ναι; Και εγώ τρώω σχεδόν κάθε βράδυ βλακιούλες αλλά το γυμναστήριο μου το πηγαίνω κανονικά και την διατροφή μου την κάνω. Δεν πειράζει όμως θα μου περάσει λέω... Μην νιώθεις ότι επειδή δεν τρως υποδειγματικά ας τρως ότι να ναι. Τρώγε κανονικά και τρώγε και το παραπάνω σου που έχεις ανάγκη θα νιώθεις καλύτερα έτσι ;).
Alina μου δύσκολη η φάση που περνάτε, δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, εκτός του ότι όλοι λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Και εγώ άνεργη είμαι εδώ και καιρό και ζορίζομαι και εκτός αυτού νιώθω ότι δεν προσπαθώ και αρκετά για να βρω και δουλειά και με τρώνε και οι τύψεις. Η μόνος τρόπος για να το ξεπεράσετε είναι να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον άνθρωπό σου και να προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί και να σου εξηγήσει την συμπεριφορά του και τους φόβους του. Διαφορετικά θα συνεχίσετε να έχετε τα ίδια και τα ίδια. Η επικοινωνία και η κατανόηση είναι το κλειδί. Προσπάθησε προς αυτή την κατεύθυνση με ψυχραιμία και αγάπη και ελπίζω να ακολουθήσει και ο άντρας σου και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Πάντως δεν το βρίσκω σοφό να ξεκινήσεις εσύ δουλειά από τη στιγμή που ο άντρας σου κάθεται. Θα συμφωνήσω και με την Γλαύκη γιατί τελικά τείνω να πιστέψω ότι αυτός ο φεμινισμός μας έχει φάει! Η υπερβολή είναι που κάνει κακό και ο φεμινισμός πλέον αν και μέχρι ένα σημείο μας έκανε καλό από ένα σημείο και μετά μας φόρτωσε με τόσους ρόλους που έχουμε τρελαθεί! Δεν είμαστε superwomen! Τα παιδιά έχουν ανάγκη την μάνα τους περισσότερο όταν είναι μικρά και εκείνα τα χρόνια θα πρέπει να κάνουμε πίσω λίγο και να αφήσουμε τους άντρες μας να τραβήξουν μπροστά. Αυτός είναι ο ρόλος τους και δικός μας είναι της τροφού της οικογένειας πάνω από όλα και μετά της επαγγελματία.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli μου, θα σε μαλώσω, το καταλαβαίνω απόλυτα ότι βιαζόσουν να φύγεις το πρωϊ αλλά δεν μπορούσες να κάνεις ένα copy-paste στην πρωϊνή καλημέρα, ή μήπως πονούσε πάλι το enter σου; :lol: Έννοια σου και η ποδηλατοβόλτα σου θα συνεχιστεί και εδώ μέσα αφού θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο! :lol:
Γελάω γιατί ειλικρινά το σκέφτηκα αλλά δεν το έκανα! :lol:
E λέω ντροπή να γράφω τα ίδια και στα δύο παρεάκια! :lol:
Έλεος είστε ρε στρουμφ!!! Πάλι τα πάντα όλα γράψατε όσο έλειπα....
Χαχανούλη μόνο τώρα που έφυγα από το σπίτι και εδώ δεν έχω κανέναν συγγενή κατάλαβα την αξία της σπιτικής φροντίδας όταν είμαι άρρωστη!!!Μόνο και μόνο από τη φροντίδα και χωρίς φάρμακα μπορεί να γίνει κάποιος με ένα κρυωματάκι, μια χαρά!!!!
Βρε παίδες, επειδή δε μπορω΄να διαβάσω όλα τα προηγούμενα η Πωλίνα μας είπε πως είναι? Μας ανησύχησε χτες :o
Βρε Προκόπη μη μας τη λες κιόλας επειδή μας έλειψες!!!!
Ας πάω να μαγειρέψω τις γαρίδες μου τώρα που έκανα το καθιερωμένο προσκύνημα στα συντρόφια!!!!
Τζινακο ολα καλα βλεπω!Τον πεταξαμε κ το χαρταετο μας!Ηταν καλο το πεταγμα?Ανεβηκε ψηλα?
τωρα διαβασα τις προηγουμενες σελιδες κ ειδα για τη πωλινα κ ανησυχω κ εγω :( ευχομαι να ειναι καλα θα προσπαθησω να τη παρω τηλ. αν εχω νεα θα μπω να σας πω.παω να παιξω με το μικρο μου εχει φτιαξει καραβι κ εγω θ ειμαι ο επιβατης του,χιχιχ να δω που θα με παει! φιλακια σε ολες σας κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας θα προσπαθησω για αλλη μια φορα να κουβεντιασω μαζι του αν κ δε βλεπω πια να βγαινει ακρη.
μιλησα με τη πωλινα κ καλα την ακουσα :) εχει ακομα λιγο αιμα αλλα ελαχιστο κ προσεχει οσο μπορει.το γιατρο δε καταφερε να τον βρει αλλα πιστευει οτι τη τριτη θα τα καταφερει.
Μπράβο , όλα καλά λοιπόν.....Ή έστω όσο καλά γίνεται!!!!!!Alina, να'σαι καλά που μας ενημέρωσες!!!!!
αστεροσκονη ειχα καιρο να της μιλησω κ χαρηκα πολυ που την ακουσα , ηταν και μια καλη αφορμη :) ηταν ηρεμη κ αυτο μετραει.ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα. :)
Κι εγώ το ίδιο!!!! Πολλές ευχές για την συμφορουμίτσα μας και όλα καλά θα πάνε!!!!Quote:
Originally posted by Alina
αστεροσκονη ειχα καιρο να της μιλησω κ χαρηκα πολυ που την ακουσα , ηταν και μια καλη αφορμη :) ηταν ηρεμη κ αυτο μετραει.ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα. :)
Σημερα με εχει πιασει μια σιχαμερη νοσταλγια απο περασμενα καρναβαλια τοτε που ειχα γκομενο και προσωπικη ζωη και δεν κοιταγα τηλεοραση τετοια ωρα.
....Η ζωή μας κύκλους κάνει έλεγε η γιαγιάκα μου!!!! Είχες, μπορεί για λίγο να μην έχεις, σύντομα θα ξαναέχεις όμως.... Και ενίοτε και η τηλεόραση και η ξάπλα και το να αποτοξινώνεσαι από όλους και από όλα κάνει καλό... Βρίσκεις τον εαυτό σου και ξεκουράζεσαι. Μην βλέπω πεσιμιστικές τάσεις στο στρουμφοχωριό και καλέσω εκτάκτως ενισχύσεις!!!!:yes::yes::yes::yes::yes:: yes::yes:Quote:
Originally posted by eleni198621
Σημερα με εχει πιασει μια σιχαμερη νοσταλγια απο περασμενα καρναβαλια τοτε που ειχα γκομενο και προσωπικη ζωη και δεν κοιταγα τηλεοραση τετοια ωρα.
Ποτε ποτε ολες μας πιανουν τα υπαρξιακα μας.ειδικα στις αργιες.
Που χαθηκατε οι υπολοιπες?
Καλησπέρα στρουμφάκια μου εδώ Στρουμφίτα όπως μου είπαν ότι με βαφτίσατε! Μόνο που η στρουμφίτα σας σας βγήκε λίγο κερατού και σας κερατώνει με zumba και tae bo στον ελεύθερο της χρόνο και δεν μπαίνει να σας γράψει. Ας με συγχωρήσετε ,είναι για καλό σκοπο!
Πολλά νέα όμως και τι να πρωτοσχολιάσω... μου πήρε και μια μερα να τα διαβασω όλα, ( δηλ σχεδον όλα ,πρεπει να αφησα και κάποιες σελιδες) .Επιγραμματικά και ότι θυμάμαι.
Καλως τα νέα μας στρουμφάκια Αλίνα και Ελένη, τελικά το Στρουμφοχωριο έχει πέραση. Αστερόσκονη εγώ φωτο δεν είδα , την έβαλες και την έβγαλες κατευθείαν? γιατι ρε κορίτσι εγώ στο πηγάδι κατούρησα??
Πωλινάκι μου χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά και με καλή ψυχολογία. Όλα θα πάνε καλά , αυτό να σκέφτεσαι, δε σε φοβάμαι εγώ είσαι αγωνίστρια και η κορούλα σου θα σου μοίασει να δεις και θα παλέψει.
Γιώτα την δική σου φωτό την είδα και έπαθα μ^)*%*$πλακα!!! Τρίζουν τα πεζοδρόμια νταρλινγκ και 69,9 Θ Ε Α βάλε τα δυνατά σου μέχρι τις 9 Απριλίου να δούμε το 65???!!! Την Πέμπτη σε θέλω με αυτό το φόρεμα τέλος!!
Κιλάκια βλέπω φεύγουν από παντού!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα στρουμφάκια φαίνεται ότι δεν το τρώτε όλο σας το φαι και ο μάγειρας στρουμφ θα πέσει σε κατάθλιψη!! Αλήθεια ποιός είναι???
Αλινάκι μου φαίνεται έχεις ανάγκη από ένα γερό αρμένικο καφέ μαζί μου να σε ανεβάσω!!!! Σου ρχομαι , ετοιμάσου!!! Στρουμφάκια μου δεν ξέρω αν σας το είπα την Παρασκευή πάω στα Χανιά για 9 ημέρες , θα περάσουμε σουπερ!!!
Ο πατρινός μπαμπαστρούμφ τι κάνει?? όλο λεει για ροχαλητά, αλλά για το διατάυτα .....τσιμπουδιά!!! καλα....... είμαι σίγουρη ότι περνάς τέλεια και περιμένουμε τα νέα σου!!!!
Κορίτσια το κέικ της αφής τέλειο , σήμερα έφαγα ένα γενναιο κομματι για δεκατιανό, και μετά το απόγευμα πήγα μιαμιση ώρα ταε μπο για να το κάψω, με ξέκανε ο γυμναστής προβλέπω αύριο να μην κουνιέμαι ευκολα!!!
Γλαύκη μου πρέπει να ομολογήσω ότι είσαι άξιος χαφιές! :lol: Εκτός που έδωσες την Eli το πρωί που ούτε θα το είχα προσέξει ότι έχει καλημερήσει αλλού αν δεν το έλεγες, τώρα έγραψα για τον χαρταετό ανάμεσα στα διάφορα άλλα νομίζοντας ότι δεν θα το πολυπροσέξετε κιόλας κι εσύ τσουπ το τσάκωσες!! Τον ξεπέταξα το χαρταετό λοιπόν, πήγε ψηλά και πιθανόν θα τον ξαναξεπετάξω κι αύριο γιατί φαίνεται ότι τον επηρέασαν οι άνοιξες πρόωρα!!
Eli το πάρκο Τρίτση είναι 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι μου και πάμε πολύ συχνά με την αδερφή μου. Έχεις δίκιο ότι είναι υπέροχα εκεί. Συνήθως πάμε νωρίς το πρωϊ γιατί παίρνουμε και τα 4 σκυλιά μαζί και τα αφήνουμε να τρέχουν, γιατί νωρίς δεν έχει μαζευτεί ακόμα πολύς κόσμος. Στο πάρκο αυτό είναι που κατάλαβα για πρώτη φορά πέρυσι ότι η κέλλυ άρχιζε να χάνει την ακοή της γιατί την φώναζα και δεν αντιδρούσε αμέσως. Το καλοκαίρι μία μέρα που βολτάραμε εκεί και έκανε ζέστη πήγε η κουφοκέλλυ και βούτηξε και κολυμπούσε στη λίμνη με τις πάπιες για να δροσιστεί. Έπεσε πολύ γέλιο! Όταν θέλουμε να περπατήσουμε και να πιούμε καφέ πάμε συνήθως καθημερινές το μεσημέρι που επίσης δεν έχει πολύ κόσμο. Μου αρέσει πολύ γιατί ενώ είναι μέσα στην Αθήνα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην εξοχή.
Ελένη και Αλίνα αρκετά σουλατσάρατε στο στρουμφοχωριό μας χωρίς στρουμφοόνομα. Διαλέξτε λοιπόν και εσείς το όνομα που σας αρέσει από αυτά που έχουν μείνει και είναι τα εξής:
Ξεφτέρης (εφευρέτης)
Μάγειρας Στρουμφ
Ντορεμί (μουσικός)
Κηπουρός
μωρό στρουμφ
Μουτζούρης (του αρέσουν οι λάσπες)
Μουσούδης (οσμίζεται τον καιρό και τα ίχνη)
Κοιμήσης (κοιμάται κι ονειρεύεται)
Μπιμπίκος (ποιητής)
Μπιζέλης (αγρότης)
Κοιμησης για εμενα παρακαλω.με την κακη εννοια παντα.
Εντάξει Ελένη κατοχυρώθηκε! Και στο στρουμφοχωριό μας δεν επιτρέπουμε την είσοδο στις κακές έννοιες!!!!
Εχω νευρα σημερα.οι ζευγαρωμενοι φιλοι μας δεν πρεπει να μας καλουν να βγουμε εξω ζευγαρια οταν εμεις ειμαστε μοναδα και οχι ζευγαρι(ναι πλεον ειμαι μοναδα και οχι ζευγαρι απο μονη μου).ειναι τραγικο να κρατας φαναρι.
Τι νομιζες Χαχανουλη,πως νομιζεις τον πηραμε τον τιτλο?Πλακα τα γαλονια!Εγω κ ο Θ.Β.!:tumble::tumble:
Ελενη δεν συμφωνω.Βγαινω συχνα με ζευγαρια γιατι η δουλεια του αντρα μου ειναι βραδυνη αλλα κ επειδη οι παρεες μας ειναι διαφορετικες.Καλο ειναι να μην ειναι ενα μονο ζευγαρι που να λεει συνεχεια τα δικα του κ να κοιταζονται στα ματια οποτε να νιωθεις παρεισακτη.Αν δεν περνας καλα,τι πιοαπλο απο το να αρνηθεις την προσκληση?
:thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ελενη δεν συμφωνω.Βγαινω συχνα με ζευγαρια γιατι η δουλεια του αντρα μου ειναι βραδυνη αλλα κ επειδη οι παρεες μας ειναι διαφορετικες.Καλο ειναι να μην ειναι ενα μονο ζευγαρι που να λεει συνεχεια τα δικα του κ να κοιταζονται στα ματια οποτε να νιωθεις παρεισακτη.Αν δεν περνας καλα,τι πιοαπλο απο το να αρνηθεις την προσκληση?
Καλως κ την Στρουμφιτα μας!μας εχεις λειψει παλιοκοριτσο αλλα αφου ειναι για καλο σκοπο!Αντε να χτισεις κορμαρα!
Ελένη μου αν είναι καλοί οι φίλοι σου και θέλουν την παρέα σου, τι να κάνουν να μην σε καλέσουν; Αν περνάω καλά με τους φίλους μου δεν με ενοχλεί αν είναι ζευγάρια κι εγώ μόνη μου, λέμε τα νέα μας, γελάμε, κουτσομπολεύουμε, κάνουμε τα πάντα δηλαδή όλοι μαζί ως παρέα.
Τελικά τα στατιστικά λένε βλακειούλες γιατί με δείχνουν πάλι member of the day με 45 posts τα οποία δεν έχω κάνει σήμερα! Εκτός κι αν μετράει ως posts τις προτάσεις που γράφω σε κάθε μήνυμα!
Ειναι φιλοι καλοι.πηγαιναμε μαζι σχολειο και εχω καιρο να τους δω αλλα αλλο που δεν θα φερουν μαζι και το αλμπουμ με τις φωτο των διακοπων παλι.
Την έβαλα από το πρωί ως το βράδυ! Σημείωσες ημερήσια απουσία και....δε με είδες! Ε καλά σιγά την απώλεια...net time!:spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by *Katie
Καλησπέρα στρουμφάκια μου εδώ Στρουμφίτα όπως μου είπαν ότι με βαφτίσατε! Μόνο που η στρουμφίτα σας σας βγήκε λίγο κερατού και σας κερατώνει με zumba και tae bo στον ελεύθερο της χρόνο και δεν μπαίνει να σας γράψει. Ας με συγχωρήσετε ,είναι για καλό σκοπο!
Πολλά νέα όμως και τι να πρωτοσχολιάσω... μου πήρε και μια μερα να τα διαβασω όλα, ( δηλ σχεδον όλα ,πρεπει να αφησα και κάποιες σελιδες) .Επιγραμματικά και ότι θυμάμαι.
Καλως τα νέα μας στρουμφάκια Αλίνα και Ελένη, τελικά το Στρουμφοχωριο έχει πέραση. Αστερόσκονη εγώ φωτο δεν είδα , την έβαλες και την έβγαλες κατευθείαν? γιατι ρε κορίτσι εγώ στο πηγάδι κατούρησα??
Πωλινάκι μου χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά και με καλή ψυχολογία. Όλα θα πάνε καλά , αυτό να σκέφτεσαι, δε σε φοβάμαι εγώ είσαι αγωνίστρια και η κορούλα σου θα σου μοίασει να δεις και θα παλέψει.
Γιώτα την δική σου φωτό την είδα και έπαθα μ^)*%*$πλακα!!! Τρίζουν τα πεζοδρόμια νταρλινγκ και 69,9 Θ Ε Α βάλε τα δυνατά σου μέχρι τις 9 Απριλίου να δούμε το 65???!!! Την Πέμπτη σε θέλω με αυτό το φόρεμα τέλος!!
Κιλάκια βλέπω φεύγουν από παντού!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα στρουμφάκια φαίνεται ότι δεν το τρώτε όλο σας το φαι και ο μάγειρας στρουμφ θα πέσει σε κατάθλιψη!! Αλήθεια ποιός είναι???
Αλινάκι μου φαίνεται έχεις ανάγκη από ένα γερό αρμένικο καφέ μαζί μου να σε ανεβάσω!!!! Σου ρχομαι , ετοιμάσου!!! Στρουμφάκια μου δεν ξέρω αν σας το είπα την Παρασκευή πάω στα Χανιά για 9 ημέρες , θα περάσουμε σουπερ!!!
Ο πατρινός μπαμπαστρούμφ τι κάνει?? όλο λεει για ροχαλητά, αλλά για το διατάυτα .....τσιμπουδιά!!! καλα....... είμαι σίγουρη ότι περνάς τέλεια και περιμένουμε τα νέα σου!!!!
Κορίτσια το κέικ της αφής τέλειο , σήμερα έφαγα ένα γενναιο κομματι για δεκατιανό, και μετά το απόγευμα πήγα μιαμιση ώρα ταε μπο για να το κάψω, με ξέκανε ο γυμναστής προβλέπω αύριο να μην κουνιέμαι ευκολα!!!
Ελένη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Quote:
Originally posted by eleni198621
Ειναι φιλοι καλοι.πηγαιναμε μαζι σχολειο και εχω καιρο να τους δω αλλα αλλο που δεν θα φερουν μαζι και το αλμπουμ με τις φωτο των διακοπων παλι.
Γεια σας και πάλι!
Μόλις άραξα επιτέλους! Έφτιαξα την τριφτή μηλόπιτα και μοσχοβόλησε ο τόπος! Χαμός έγινε στην κουζίνα μου και εύχομαι το αποτέλεσμα να με δικαιώσει. Είναι όμως η πρώτη φορά που την φτιάχνω και έχω μία ανασφάλεια...άραγε θα ψήθηκε καλά :puzzled:. Από ομορφιά και άρωμα πάντως είναι σούπερ! Τακτοποίησα και την κουζίνα όπως όπως, άφησα τα άπλυτα σκεύη για αύριο και έκανα και τα μπανάκια μου να ξεβρωμίσω μετά την 6ωρη βόλτα μου και τις μαγειρικές μου αλχημίες. Μόλις τσάκισα και ένα σουβλάκι με κοτοπουλάκι και έχω στανιάρει πλήρως. Χαϊδεύω ευχαριστημένη την κοιλίτσα μου :bigsmile:
να διαλεξω ονομα λοιπον ε? χιχιιχ το μουσουδης μου αρεσει εχω κ εντονη οσφρηση νομιζω μου ταιριαζει καπως :)
καιτη μου ανυπομονω να περασουν οι μερες κ να ερθεις. αν ολα πανε καλα θα εχω πιασει δουλιτσα αλλα που θα παει χρονο να βρεθουμε θα βρουμε. θα εισαι εδω κ στα γενεθλια μου αρα θα κανονισουμε αν τα καταφερουμε να βρεθουμε κ εκεινη τη μερα ;)
Συγχαρητήρια Προκόπη, προκόπιασες πάλι και σήμερα! Εύχομαι η μηλόπιτά σου να είναι πολύ πολύ νόστιμη.