Κυριακη φευγεις ε;Για ζυγισμα ποτε λες;
Παντως κ εγω 2 μερες που εφαγα,δεν το ευχαριστηθηκα,απλα ετρωγα "τωρα που μπορω" σαν να επρεπε να φαω..
Ενα σκεπτικο ηλιθιο εχω..
Printable View
Κυριακη φευγεις ε;Για ζυγισμα ποτε λες;
Παντως κ εγω 2 μερες που εφαγα,δεν το ευχαριστηθηκα,απλα ετρωγα "τωρα που μπορω" σαν να επρεπε να φαω..
Ενα σκεπτικο ηλιθιο εχω..
Οχι ρεεεεεεε,δν παιζει τοσο πολυ..Αντε 60-61 το παρα πολυ!
Εσυ ξερεις βεβαια, αλλα μου φαινεται πολυ απο 58 να πας 63..:puzzled:
Κυτταριτιδα και εμενα φαινεται με μισο ποτηρι κοκα κολα πριν 3-4 μερες..
Παντως παλια που ετρωγα για 3, ξαπλωνα το βραδυ και απλα ηταν λιγο βαρυ το στομαχι μου και την επομενη μερα ημουν μια χαρα.
Τωρα αν φαω πολυ παραπανω, δεν μπορω ουτε ανασκελα να ξαπλωσω (κοιμαμαι μπρουμυτα παντα) και μεχρι την επομενη μερα το μεσημερι ειμαι χαλια!
Παλια πιστευω πως επαιρνα καποιες φορες 4000-4500 θερμιδες την ημερα,τις ειχα υπολογισει με τη διαιτολογο μου μια φορα..
Να πανε κ να μην ξαναγυρισουν αυτες οι εποχες..
Αχ η ψυχουλα μου το ξερει αμα θελω να κανω διαιτα.Δεν ειναι οτι θελω, ειναι απλα οτι θεωρω πως πραγματικα χορτασα φαγητα που δεν ειχα φαει για πολυ καιρο.Και ειναι πραγματικα σαν να προκαλω την τυχη μου πλεον αν συνεχισω ετσι.Συν οτι σημερα πραγματικα δεν πειναω που σπανια συμβαινει.:lol::dork:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Για να απαντήσω όχι ούτε στα 48 ήμουν ιδιαίτερα καλά ψυχολογικά αλλά τώρα που έχω πάρει 5.5 κιλά νίωθω εντελώς άθλια.
Οι 5.000 και 6.000 θερμίδες είναι πολύ συχνό κατόρθωμα για εμένα. Έχετε δίκιο ότι πρέπει να γράψω στα τοπικ για τη βουλιμία αλλά στη φάση αυτή που θέλω να χάσω κιλά νιώθω ότι η επαφή μαζί σας θα με βοηθήσει.
Σχετικά με το βάρος πιστεύω ότι καθένας έχει συνηθίσει και του αρέσει το σώμα του σε διαφορετικά πλαίσια. Εφόσον είναι ιατρικά σωστός ο ΔΜΣ δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να θέλει κάποιος να διατηρεί ένα συγκεκριμένο βάρος.... Το θέμα είναι κατά πόσο το καταφέρνει.....
Συγνώμη που γράφω εδώ ... νιώθω όμως ότι ίσως μπορεί η επαφή με κάποιους άλλους με τον ίδιο στόχο να με βοηθήσει να ξεβαλτώσω. Να νιώσω ότι έχω κάπου να μοιραστώ αυτά που με προβληματίζουν και δεν μπορώ να τα μοιραστώ με άλλους!
Kαλημερα!
-1.1 σημερα
55.3
Σχεδον ξεφουσκωσα!
Καλημέρα!!! Θαυματουργό το μιλφέιγ Πηνελόπη μου. Καλέ τι μεταβολισμός είναι αυτός. Πολύ ζηλεύω που ξεφουσκώνεις έτσι εύκολα
εεεεεεεεεε 1200 θερμιδες ηταν μονο συνολικα...
Καλημέρα! Τρίτη μέρα στα ίδια... Ουουφφφφ...
Kαλημερα.-400 σημερα.:)
Καλημέρα και από εμένα
Είμαι 1,300 λιγότερο σήμερα. Ξεφούσκωσα και εγώ. 52,2.
Μένουν άλλα 4,2.....
Απ' ότι βλέπω πήγε καλά και για άλλους η χτεσινή ημέρα!
Μπράβο κορίτσια.
Μπράβο Costance μου άντε είδες σιγά αλλά σταθερά ξεφούσκωσες.