Quote:
Originally posted by baklavas
Επίσης σκέφτομαι ότι είμαι σαν τον καλικάντζαρο... όλο τον χρόνο καταπιέζω τις επιθυμίες μου για μασαμπούκες και ψιλοκρατιέμαι στα κιλά μου, τα Χριστούγεννα παίρνω (πρέπει να έφτασα και τα 85 αλλά δεν ζυγίζομαι για να μην σοκαριστώ).
Θα κάνω κάτι δραστικό. Μπάνιο με αιθέριο έλαιο γκλινγκ γκλανγκ που είναι αδυνατιστικό, λιποδιαλυτικό και συσφικτικό. Και θα ρίξω 1 λίτρο έλαιο για να με πιάσει καλά... Και 2 κιλά αλάτι Ιμαλαΐων. Να βγω απ την μπανιέρα με ΒΜΙ 22. Θα πασαλειφτώ με τίποτα φύκια και λάσπες Νεκράς Θάλασσας, θα τυλιχτώ με σελοφάν και θα κάτσω κάτω απ τις κουβέρτες 7 μερόνυχτα να ονειρεύομαι ότι η ζωή μου δεν είναι αυτή που ζω, αλλά μια άλλη, πολύ πολύ καλύτερη...
Τα περισσοτερα ειναι πολυ δελεαστικα, μονο το σελοφαν με πνιγει λιγο. Δεν υπαρχουν μαγικα ραβδακια baklavas, δυστυχως για κανενα προβλημα. Αλλα εκεινο που με κραταει συνεχεια στη διαιτα μου, ειναι οι φωτογραφιες απο το αλλο topic ολων σας. Στα <παχια> σου φαινοσουν μεγαλυτερος και στην Φωτο που εχεις αδυνατισει φαινεσαι νεοτερος, εστω και χωρις κεφαλι. ειναι ωραιοι οι καλικαντζαροι. Κακα πνευματα και ζωηρα. Κι ολο το χρονο μεσα στο υπογειο. Τα καημενα. Καλημερα σε ολους