Πω πω τι έγινε βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω!!! :roll:
Besbab απάντησες ακριβώς όπως θα απαντούσα και εγώ, σε ορίζω αντιπρόσωπό μου χιχιχιχι :P
Όσο για τη σοκολάτα την πρώτη φορά την πέταξα, τώρα όμως που έχω κόψει τελείως τη ζάχαρη μου γλυκίζει κιόλας μη σου πω. Πλέον ενώ μπορούσα να φάω άπειρη ποσότητα γλυκών χωρίς να λιγώνομαι ή να μπουκώνομαι(what is ligonomai? θα σου απαντούσα παλίοτερα) τώρα καλύπτομαι ακόμα και με 1 κ.γλ. Δεν μπορώ παραπάνω. Βέβαια είναι πολύ πιο εύκολο το να το ξανασυνηθίσω παρά τον καιρό που μου πήρε να απεξαρτηθώ. Ναι υπάρχει το κασεράκι 5% και προσωπικά μου αρέσει κ πολύ σαν γεύση, ψάχτο!!Τώρα δε ξέρω από που είσαι μη με μπλέξεις με φέτες, κασέρια και κίτρινα τυριά εμείς στη Β.Ελλάδα όλα κασέρια τα λέμε χαχαχαχ
Μανταμ μου τα αποξηραμένα όντως μπορούμε σαν σνακ να τα φάμε με ξηρούς καρπούς απλά θέλουν προσοχή γιατί έχουν τις ίδιες θερμίδες με το αντίστοιχο φρέσκο χωρίς να προσφέρουν τον ίδιο κορεσμό. Ακόμα σε πολλά είδη προσθέτουν και ζάχαρη κατά την διαδικασία. Τα πιο ασφαλή είναι τα βερύκοκα και τα δαμάσκηνα. Όσο για τη διαφοροποίηση γλυκών σπιτικά-ετοιματζίδικα θα συμφωνήσω με την Besbab. Εγώ όταν μια στο τόσο φάω γλυκό απλά εκεί θα προτιμήσω το σπιτικό έχεις δίκιο. Απλά δεν γίνεται δυστυχώς να τα έχουμε στην καθημερινότητα μας χωρίς συνέπειες στο βάρος!!