Δεν είπε ότι τώρα κατάλαβε την κακοποίηση. Είπε ότι τώρα κατάλαβε τι ζημιά της έκανε η κακοποίηση. Πίστευε ότι την είχε ξεπεράσει αφού δούλευε χρόνια με ψυχολόγο.
Printable View
είναι οι άμυνες που έχουν οι εγκεφαλοι των παιδιών, κι ύστερα σου λέει, παιδί είναι δεν καταλαβαίνει, το ενσωμάτωσε το τραύμα και αυτό δεν ξεχώριζε από την ύπαρξή της.
σε αυτή την ηλικία που της συνέβει δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις εκείνη τη στιγμή οτι αυτό που σου συμβαίνει είναι κακό ούτε άμυνες έχεις. Όμως αυτό αποτυπώνεται στο μυαλό σου και όταν αργότερα μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί, είναι δύσκολο. Και επειδή ακριβώς συνέβη σε τόσο μικρή ηλικία κάποια πράγματα μπορεί να καταγραφούν λάθος στο μυαλό, και μετέπειτα οι επιλογές σου να γίνονται ασυνείδητα με οτι σου έχει συμβεί..ίσως γι' αυτό και αυτή είπε οτι τώρα συνειδητοποιήσε τι ζημιά της έχει κάνει
,ότι δεν έχω κατι να περιμένω
ότι όλο θα είναι
Ετσι οπως σκεφτεσαι ποτέ δεν θα εκτιμας αυτα που εχεις.
Μια στέγη είναι το μόνο που εχω, κι αυτή δεν είναι δική μου, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθώ ξανά στον δρόμο. Και ποτέ δεν αρκεί μια στέγη για λόγο/νόημα ζωής.
Εκτιμούσα κάποια πράγματα και ήταν ο λόγος που συνέχιζα, αλλά χάθηκαν.
Το νοημα της ζωης ειναι να εισαι ζωντανος.
Όχι.
Ο δρόμος ήταν πιο ήρεμος και δεν είχα κανέναν να φωνάζει, να μιλάει άσχημα κι όλα αυτά. Αλλά μπορεί εκεί να μην με πειράζει κανείς, αλλά έχεις την ζέστη, δεν έχεις τουαλέτα κλπ.
Εισαι σιγουρη πως δεν τους χρωστας φωνες και προσβολες;
Αξλ, βασικά
Πάρε και το επίδομά μου, θέλεις να στο στείλω τέλος μήνα ? Ούτως ή άλλως δεν αρκεί ούτε για να έχω ένα ενοίκιο.
Σε ευχαριστω πολυ, αλλα εχω το δικο μου - δεν μπορω να κοιμαμαι σε 2 :Ρ
Κάντο διπλό