αυριο ειναι η γιορτη...μολις κοιταξα ημερολογιο!
Printable View
αυριο ειναι η γιορτη...μολις κοιταξα ημερολογιο!
ακομη καμια δεν μπηκε ε? καλα, την καλημερα μου στον ευατο μου λοιπον.
sabe, ελπιζω την παρασκευη να μπεις να δουμε τα κιλα σου. εγω ναι, θα ζυγιστω και ελπιζω να γραψω κανενα καλο νουμερο!
Καλημέρα!(στο παρά τσακ για καλησπέρα απαπα)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Ναταλάκι μας!Να ζήσεις Ναταλία,ό,τι επιθυμείς να το πάθεις καλέ,να είσαι ζωηρή,πολύχρωμη,τσαχπίνα,ε� �ωτιάρα.Να μας γράφεις πάντα τα υπέροχα ποστς σου,να μας εμπνέεις.
Και δε σε πιέζουμε,νά'σαι καλά εσύ μανάρι μου κι όποτε θελήσεις και νιώσεις πως έχεις το κέφι ξαναμπαίνεις.Μη μας αγχώνεσαι και μη μου κάνεις στενάχωρες σκέψεις.Να δω πότε θα τα καταφέρω να ανέβω προς τα πάνω να σε δω,σε πεθύμησα.Σήμερα σηκώνεις τηλέφωνα πιστεύω,άντε κορίτσια,βουρ τώρα που η μέρα το επιτρέπει γιατί μετά θα μας το κλείσει πάλι,lol.:spin:
Barbarella,καλημερούδια γλυκιά μου,είμαι λίγο πηγμένη σήμερα,δεν έχουν γυρίσει όλοι από τις άδειες,λείπουν άτομα και οι άλλοι πηδιόμαστε-με το συμπάθειο-.
Ναι καλέ,θα ζυγιστούμε την Παρασκευή.Καλά πάω,μόνο που πρέπει να πίνω περισσότερο νερό,το αιώνιο θέμα μου.Κι εσύ barb είσαι μια χαρά,μην ακούω βλακείες,άσε που κινείσαι και πολύ περισσότερο και έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση.Εγώ να δω πότε θα στρωθώ.Σήμερα θα ξεκινήσω να περπατάω πάλι-έχω σκοπό ένα εικοσάλεπτο ημερησίως να το τηρήσω.
Φιλάκια.Και στην click,που της έχει κάνει το κλικ.:yes:
Φιλακια sabe μου!
Που σαι Ναταλια???
Χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου!!
εχεις πολλα ατομα που σε αγαπανε, σε ζηλευω με την καλη ενοια!
have a nice day
γιορταζει το ναταλακι σημερα? δεν το ηξερα,
ναταλια μου οτι επιθυμεις, να σε χαιρομαστε,
ευχομαι ολα τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα γρηγορα.
εγω παλι δεν βλεπω να την χαιρομαστε! μας εχει αφησει και μας εχει γραμμενες! που εκεινη η ναταλια που τη χαιρομασταν! που εκεινα τα Α3 της! βιβλιο ολοκληρο και χαιροσουν να το διαβαζεις!
ναταλια, σε ψαχνουμε! χρονια σου πολλα!
Kαλησπεροκαλησπέρες στις γκρινιάρες και κατανοησιάρες φιλενάδες μου!
Πόσο καιρό καλέ έλειψα και αποκτήσαμε καινούριες τρελοφατσούλες στο φόρουμ;
;):yes::yawn::wow::wink2::wink1::tumble::thumbup:: thumbdown::starhit::spin::sniffle::sniff::smug::sm ug b::smirk::smilegrin::shocked2::saint::saint2:
Ευχαριστώ πολύ που δε με ξεχνάτε και μου εύχεστε πάντα τα καλύτερα με όλη τη δύναμη της ψυχής σας!
Καλά είμαι,ακόμα με κρατά το άτιμο συρματόπλεγμα και φυσικά είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε,
κουφάλα νεκροθάφτη!
Όχι πως αναλάβαμε ολοκληρωτικά,αλλά δεν αντέχεται και πολύ να είσαι έξω από τα νερά σου!
Αρχίζω και συμφιλιώνομαι και με την ιδέα πως θα κόψω δυό τουλάχιστον παλάμες τα μαλλιά μου,
καθότι κάτι λάθος μου έκοψε φαίνεται ο γιατρός κι αντί να χάνω κιλά χάνω μαλλιά!
Φθονούν την ομορφάδα μου,αλλά και Σινέντ ο Κόνορ να γίνω,πάλι θα με ακούν να τραγουδάω!
Επέστρεψε βλέπω κι η Σαμπίνα μου(ελπίζω να έχει αρμένικες προθέσεις και να μας κάτσει για τα καλά)!
Βέβαια τώρα που έγραψα θα λένε κάτι φαρμακόγλωσσα μπαρμπούνια πως τόσο καιρό μου γράφουν
και τους γράφω και μόλις μου κούνησε λίγη ουρίτσα η Σαμπίνα μου,αμέσως τρέχω κι εμφανίζομαι!
Κι η νιου έντρυ "οικογένεια κλικλίκου"ακόμα δεν την είδαμε,μας την είπε κιόλας δεν ντρέπεται;
Πρώτον δε μπήκα συνδεδεμένη,ώστε να δω τα γιού του γιού και της κόρης μου
και δεύτερον σήμερα που μπήκα δεν έχω κανένα μήνυμα σας.Επίσης βρίσκομαι
στην ξεδιάντροπη θέση να ομολογήσω πως ακόμα δεν εξέλιξα τις μαντικές μου ικανότητες
να διαβάζω το φρόνημα προ των πράξεων σας...Όλοι έχουμε ελαττώματα...
Μην το κάνουμε θέμα,παρακαλώ!Αντιλήφθηκα και κάτι καφεδοκερατώματα(ναι,είδα ένα u2u να βγούμε από την υποχρέωση)
αλλά όχι να ρισκάρουμε και θετική ανταπόκριση στέλνοντας μήνυμα στο κινητό!Έχε χάρη που είμαι ανώτερος άνθρωπος!
Κι επειδή με περιμένει ένας φίλος μου τώρα να πάω στα γενέθλια του(γινόμαστε 9 παρακαλώ πολύ!)
σας αφήνω πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μου και τα λέμε σε λίγες μέρες που θα είμαι μόνη μου να σας αφοσιωθώ.
Να μου σας προσέχετε!Και σκεφτείτε νέο τίτλο παρακαλώ,να πάρει το κύμα όλη την αρνητική ενέργεια μακριά
και να πλεύσουμε για τα καλύτερα μας!
Ναταλία χρόνια πολλα!!!
να εισαι γερη και ευτυχισμενη, χαρουμενη και πληρης!
(σορυ που δεν σου ευχηθηκα πριν αλλα δεν ηξερα)
αντε οταν γυρισεις κανονιζουμε καφε γιατι και εγω πολλους εχασα!
φιλια!!!!
Χαιρετω ολα τα ομορφοκοριτσα εδω!!!
Πολυ χαιρομαι να σας διαβαζω! Ειδικα εσενα μπαρμπιτα μου! εισαι υπεροχη!!!
Τα νεα μου? Πολυ δουλιτσα στο γραφειο, πολυ ζεστη ακομη αλλα καθολου χρονος για μπανιο στη θαλασσα αλλα μια χαρα στην υγεια μου! Ολη η οικογενεια ειναι καλα και μας εμεινε πολυ λιγος χρονος μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια...
Με διατροφη...δε κανω τιποτα!!! Ολο λεω απο αυριο! Λεμε με τον Σποτακο να αρχισουμε απο 1/9. Και θα το παλεψουμε μαζι. Εχουμε ενα γαμο τελη Σεπτεμβρη και ελεγα να ειμαι λιγο πιο κομψη αλλα...τιποτε! χεχε
Αυτα τα λιγα για τωρα αλλα θα τα ξαναπουμε.
Ναταλια εχεις χρονια πολλα και ευχες και απο τον Δημητρη.
φιλιααα
Kαλησπέρα και από εμένα...οριστικά και αμετάκλητα πίσω στην κω...πολη!
Να ευχηθώ κι εγώ καθυστερημένα αλλά ειλικρινά τα καλύτερα στη Ναταλί μας και ας μεταφράσει η ίδια τα καλύτερα με ό,τι τα θεωρεί:μαλλιά, κιλά, φιλιά..
Τα κεφάλια μέσα...ξεκινάμε ένα πραγματικό αγώνα και κάνουμε παρεούλα επιτέλους στο θεματοφύλακά μας Μπάρμπι την οποία και προτείνω να ανακηρύξουμε επάξια υπαρχηγό του φόρουμ, αφού μόνη αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη η παρουσία της ανέβασε τις σελίδες σε 226!!!!! ενώ εμείς λουόμεθα εις τας παραλίας...
Να σας πω δε ότι πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ παραδόξως. πήγαμε Ζάκυνθο σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο, όπου η μικρή όλο το πρωί πλατσούριζε στην παραλία, η μεγάλη "πλατσούριζε" όλη νύχτα (ευτυχώς ακόμη μέσα στο ξενοδοχείο καθώς βρήκε παρέα) κι εγώ βουτούσα στα καταπληκτικά μπουφέ...εκεί να δεις μακροβούτια!!!!!!Και αλμυρά και γλυκά...αδιάλλειπτα..και ποτάκια στο καπάκι! Και σχετικά νωρίς στο δωμάτιο με τη μικρή να διαβάζω απερίσπαστη τα βιβλιαράκια μου, αφού ο καλός μου ανέλαβε φέτος να περιμένει τη μεγάλη μας ή καλύτερα να την κατασκοπεύει στα μπαρ του ξενοδοχείου...εκεί να δείτε γέλιο! από τα πότα που έπινε περιμένοντάς την γινόταν ντίρλα κι έτσι τις περισσότερες φορές δεν την έπαιρνε χαμπάρι τί ώρα γύριζε...αλλ΄αντ'άλλων του έλεγε το πρωί..
Βάσια, πώς πάει το μπεμπέ;;;Το γλυκαίνεις βλέπω...δικαιολογείσαι εσύ!
Αλεξάνδρα, όσο πας και κατεβαίνεις, ε;;Μπράβο...σε λίγο θα συναντηθούμε, έτσι όπως εσύ κατεβαίνεις κι εγώ ανεβαίνω!!!
Νεκταρία μας, ετοιμάζεσαι βλέπω,ε;;;; Βρε, τι σημασία έχει πόσα κιλά θα χάσετε για το γάμο;;;;η ευτυχία δεν κρύβεται με τα κιλά, μη φοβάσαι..θα είστε τέλειοι γιατί χαίρεστε γι'αυτό και όλα τα άλλα στημένα κουραφέξαλα, εγώ τουλάχιστον, τα ακούω βερεσέ.
ΛΙΛΑΚΙ οεοεοοοοοο!
Σε όλα τα ομορφοκόριτσα αλλά και στο Σποτάκο, καλή και ομαλή επάνοδο και μην ξεχνάμε την πρό(σ)κληση της αρχηγού για νέο όνομα!!!!!!
η επιστροφη της ασωτης κορης!
αντε κοπελια εχεις φαν κλαμπ που σε περιμενει
λολ
με το u2u τι εγινε? εχουν ημερομηνια ληξης αν δε διαβαστουν? σφυριξες κι εληξε? wtf?
Καλημέρα κορίτσαροι!
Λίγο λίγο ξαναμπαίνω στο κλίμα.Να χαίρεσαι Βάσια το μωράκι σου!(καθώς βλέπετε έχω αρχίσει και ξεσκονίζω τα threads,χε).Γεια και στ'άλλα κορίτσια,Nekky,tidekpe,εδώ Σαμπίνα.
Μπήκε ρε η προεδρίνα και κατευθείαν πνέει νέος άνεμος.Ναι,ναι,καινούργιο όνομα!Να φύγει η μαυρίλα η ρουφιάνα.Εγώ προτείνω το"Η Βάρκα των Ρόδων"γιατί διάβαζα Νερούδα όταν ξύπνησα(μην το ψάχνετε,ανώμαλη παιδί μου,lol)και αυτό μου έμεινε.
Να μην ξεχάσω το ζύγισμα.Είμαι στα 76,7.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω,τι κάνει η klm,η Αλαλούμ επίσης?Τα παλιότερά μας κορίτσια,μπαίνουν;
Θα πάρω και ένα τηλέφωνο το Hanelleλι,που έχω κι αυτήν να την ακούσω κάτι μήνες και θα σας γράψω νέα της.
Πάρτε μία πολύ ΜΕΓΑΛΗ,μία πολύ ΓΛΥΚΙΑ(αλλά με καστανή ζάχαρη)καλημέρα,να έχετε μία υπέροχη μέρα κορίτσια.Και αγόρια(για τον Σποράκο λέω).
Περιμένω πως και πως το Σουκου,να πάμε για ένα μπανάκι,λιώσαμε όλη τη βδομάδα,τι ζέστη ήταν πάλι αυτή.
καλημερα κι απο εμενα!
σαμπινα μου ειδες? μας εκανε τη χαρη και μπηκε. οι παλιες εχετε χαθει βασικα. απο καμια φορα μπαινει καμια μας πεταει δυο λογακια αλλά ξανα κανει καναδυο μηνες να μπει! δεν πειραζει. η ζωη συνεχιζεται. αυτες χανουν (!!!!)
ελπιζω το ναταλακι μας μολις της φυγουν οι επισκεψεις να μας κανει παλι τη χαρη και να επανελθει.
βιταμινες πηρες για τα μαλλια ή μονο γκρινιαζεις κοπελια? ε, και δεν θα σκασουμε κιολας. λυσεις υπαρχουν και το ξερεις πολυ καλα!
και επισης ελπιζω να περασες ωραια χθες. τα λουλουδια μη ξεχασεις να ποτισεις σημερα! οχι μονο ο βασιλικος να ποτιζεται!
tide στειλε u2u με το ονομα του ξενοδοχειου. το πλανο μου εχει και τη ζακυνθο στο κοντινο μελλον (= στα επομενα 2-3 χρονια!!!). αντε και καλο σου χειμωνα πλεον!
νεκκυ μου δεν σε ψαχνω για τον σημερινο/αυριανο καφε. μου ειπες οτι δεν μπορεις και για αυτο το σβ οποτε κανονιζουμε μια επομενη φορα. μετα συζυγων και τεκνων ισως?
κλικ, ξαναδοκιμασε να στειλεις u2u στην γειτονισσα! μηπως το εστειλες καπου αλλου? μπορει και να χανονται. δεν ξερω. τα email πχ του γραφειου χανονται σε χχχ μερες (συνηθως 5 ημερες και οταν παμε διακοπες το ρυθμιζουμε για να μη χανονται)
βασουλινι με το γλυκο μωρακι, φιλακια πολλα και τα λεμε. εμαθα εδωσες μια σχετικη αναφορα καπου αλλά την συμπληρωσα εγω!
βρε νεκταρινι μου. ενημερωσε τον σποτακο να κοιταξει στα ξεκαρφωτα. μπορει να μη το παρει χαμπαρι και ειναι κριμα!!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid94750
καλημερα,
καλως την ασωτη,
καλως μας ξαναηρθες tide
sabina ευχαριστω πολυ
σημερα ειναι Παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!
εκτος του οτι μερικες ζυγιζεστε, εγω περιμενω την ωρα να παω σπιτι μου να χαρω το παιδακι μου που μου ελειψε αρκετα αυτη την εβδομαδα μιας και λογω δουλειας και απογευματινων υποχρεωσεων την ειδα πολυ λιγο,
φιλακια σε ολες και καλο καφε αυριο.........