-
Καλημέρα τσούπρες!!
Μανταμ σου σου μην αποθαρρύνεσαι κάποιες φορές έχουμε ξεσπάσματα γιατί απλά συμβαίνει. Και εφόσον έχουμε κάνει ένα όμορφο πρόγραμμα όλη την υπόλοιπη μέρα πιθανόν να ευθύνονται κάποιοι ψυχολογικοί παράγοντες όπως βαρεμάρα, άγχος, στεναχώρια κλπ. Μη το σκεφτείς αρνητικά, σκέψου ότι παρόλο που ξέφυγες λίγο διατροφικά, πρώτα έθρεψες τον εαυτό σου και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό!! :) Άσε που δεν έφαγες και κάτι το συγκλονιστικό. Στις "ένδοξες" :P μέρες μου κατέβαζα σάντουιτς-παντόφλα και 1 τεράστιο τρίγωνο πανοράματος και καμιά φορά και μισό γαλακτομπούρεκο και δε χαμπάριαζα. Αυτά είναι πταίσματα!!
-
Αχ μαχαίρι τα γλυκά ε Mamasita Baab και pink;
Τώρα μου ρχεται το ανέκδοτο που λέει "ξεκινάω δίαιτα δευτέρα, αυτή που έρχεται; όχι την παρουσία..."
Μαντάμ σουσουμου νομίζω καλά το χειρίστηκες...
Έφαγες τα κανονικά σου και μετά το πάλεψες...
Έτσι όπως σε μυρίζομαι το κολασμένο το πτι φουρ σου μπήκε στο μάτι (που τα βρίσκεις αυτά;;; άσε μη μου πεις...)
και πήγες να το σώσεις υγιεινα με την μπαρα και να λιγωθείς με το σύκο...
Το θέμα είναι να το βλέπουμε σα μια λιγούρα που ντάξει γι κάποιο λόγο έγινε και πάει και να μην καταλήγουμε σε μια σοκολατίνα και 10 τουλούμπες ή κενώσεις...
-
Καλησπέρα τριαδοκορούλες!! Μαμασίιτα μπουένα εδώ! Τι μέρα η σημερινή sucks που λένε και στο χωριό μου! Από διατροφή άρατα μάρατα ...
Πρωί: τοστ μανταρίνι
Δεκατιανό πήγε υπερ πίστεως και πατρίδος...
Μεσημεριανό: όπως ήταν φυσοκό κι επόμενο το μάτι γυάλιζε τρώω λοιπόν τυρόπιτα με σαλάτα κι από πάνω 2 σειρές μαυροσοκολάτα
Απόγευμα : 2 κουλουράκια χωρίς ζάχαρη και καφέ κατά διαόλου δηλαδή
Βράδυ: μπιφτέκι πατατοσαλάτα λαχανοσαλάτα
Συμπέρασμα: τις παραλείψεις τις πληρώνω ακριβά διατροφικά! Εύγε για το πρωί και το βράδυ!
Μόνη μου αυτοεπαινούμαι μόνη μου καταδικάζομαι μόνος μου το πέρασα κι αυτό...
Γκερλς τα νέα σας!!
-
Καλησπέρα και από μένα!!
Μπεσμπαμπ δεν θα στα πω τα είπες ωραιότατα μόνη σου :P
12:00 2 φέτες ψωμί+1κ.σ μέλι+1 κ.σ. ταχίνι
τζιμ πλάτη ασκήσεις+κοιλιακοί/ραχιαίοι (βαρέθηκα να κάνω αερόβιο φτου μου)
16:00 280 γρ πένες ολικής+1 τόνο σε νερό/σάλτσα μπόλικη/μανιτάρια/πιπεριά+1/2 αγγουράκι (τσίμπησα πάλι :P)
19:00 1 πορτοκάλι+1 μεγάλη χούφτα μιξ στραγάλι/φουντούκι/αμύγδαλα
23:00 ήμουν έξω και λύσαξα Πίτα αλάδωτη+μπιφτέκι+μαρούλι/ντομάτα/μουστάρδα εντάξει όχι και μεγάλο κακό αλλά αποφεύγω γενικά τα "βρώμικα και τον άσπρο υδατάνθρακα" και ήθελα να φάω πιο ελαφριά το βράδυ γιατί έφαγα πολύ το μεσημέρι αλλά τελπαν :P
-
Κουκουβάγια κι εσύ!! Μια χαρά ρε συ το σουβλάκι! Μια χαρά τα κάνεις όλα! Και πας και τζιμ! Μου αρέσει η τονομακαρονάδα! Δυστυχώς όμως το μακαρόνι είναι περιορισμένο 140 γρ μου δίνει βρασμένο. Αλλά εντάξει τρώω σαλάτα μαζί και χορταίνω! Αύριο θα φτιάξω ψαρόσουπα βελουτέ! Θέλω και γκουρμέ τρομάρα μου!! Αλλά εντάξει μου αρέσει η μαγειρική και γουστάρω και τους πειραματισμούς! Εσύ πως πήρες τα κιλά; Είχες κάποιο παθολογικό θέμα;
-
Βρικόλακας από παιδί θα έλεγα!! 140γρ;;; Ούτε σπουργίτι...το λιγότερο 220 γρ απλά σήμερα έκανα μόνο για μένα και μου βγήκε λίγο παραπάνω κ είπα να τα φάω, πεινούσα κιόλας!! Αλλά τρώω πολύ σπάνια μακαρόνια η αλήθεια είναι...1 φορά το δίμηνο και αν....σαν φοιτήτρια τρεφόμουν με μακαρόνια. Εγώ έχω θέμα με τον θυρεοειδή, είμαι σε αγωγή και έχω και πολυκυστικές ωοθήκες, έπαιρνα αντισυλληπτικά για 3,5 χρόνια τώρα κάνω ένα διάλειμμα. Ανακάλυψα το θέμα όταν πήρα 10 κιλά σε λιγότερο από 1 μήνα και σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να έφαγα τόοοσο πολύ. Κυρίως εξάρτηση από γλυκά και φαστφουντάδικα είχα και όχι από άποψη ποσότητας δηλ. ήταν η ποιότητα πολύ χάλια. Περιμένω εντυπώσεις από την ψαρόσουπα. Επειδή από γκουρμέ δε σκαμπάζω πως θα την κάνεις βελουτέ; Μη μου πεις μόνο ότι θα αλέσεις το ψάρι.
-
χαχα οι βουρδούλακες του φόρουμ!! Τα λαχανικά αλέθω στην ψαρόσουπα όχι το ψαράκι κρίμα είναι! Το ψάρι το καθαρίζω και το βάζω μετά σε φιλετάκια στο κάθε πιάτο! Α έχεις κι εσύ τα θεματάκια σου...αλίμονο! Εγώ έπαθα σοκ όταν πήρα 10 κιλά σε δυο εβδομάδες όταν έχασα την μητέρα μου. Και να φανταστείς από τη στενοχώρια μου δεν έτρωγα τίποτε! Από κει και κάτω έχασα τη μπάλα! Μέχρι που ήρθε και ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που αναγκάστηκα να πάρω κορτιζόνη για ένα χρόνο και πήρα σε ένα χρόνο 40 κιλά!! Μετά για χρόνια έχανα 20 έπαιρνα 20 με λάθη απανωτά δυςτυχώς από διαιτολόγους κτλ κτλ τώρα βρήκα μεγαλύτερη ισορροπία και πιστεύω ότι βρήκα τη διατροφή που μου ταίριαξε! Απλά τώρα και λόγω ηλικίας και λόγω πολύχρονης ταλαιπωρίας γιο γιο έχω μεγάλη αντίσταση. Δηλ χάνω όταν χάνω γραμμάρια πια! Με γυμναστική φτάνω 2 κιλο το μήνα!
-
Κατάλαβα!! Αχ αυτό το γιο γιο και αν το χω ζήσει!! Από τα 13 έκανα δίαιτες και έχανα και ξανάβαζα κιλά!! Ναι αυτή η διατροφούλα είναι η καλύτερη, το μόνο σίγουρο. Είσαι παντρεμένη; παιδάκια; Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Από τα 95 κιλά που ξεκίνησα δεν έχω χάσει πάνω από 3 κιλά. Κατά μέσο όρο χάνω πλέον 1-1,5 το μήνα και με καθημερινή γυμναστική. Τι να κάνουμε υπομονή. Τα πήραμε γρήγορα αλλά ίσως με έναν τέτοιο ρυθμό απώλειας να μη τα ξαναπάρουμε. Σε καληνυχτώ :)
-
Ναι ρε συ με αυτό το ρυθμό στην επόμενη ζωή θα είμαι συλφίδα!! Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, έχω σκυλιά, γατιά και boyfriend που συζούμε την μισή ζωή μας σχεδόν! Οπότε σαν παντρεμένοι!! Καληνύχτα αγαπητή καλή ξεκούραση!
-
Τι καλά που έχεις κάποιον να αγαπάς και να σ' αγαπάει και να μένετε μαζί. <3 Καλή σου μέρα με χαρά :)
-
Πινκ να ξες με γεωμετρ ικη προοδο
Γκομενοςσταθερη σχεση = 1ος χρονος + 2 κιλα , 2ος χρονος τον τριτο εφτασ ες 10α δα τουλαχιστον.
Δν λεω ειναι ωραιο πραμα η σχεση αλλα να χαιρεσαι κ την ελευθερια σου οσο την εχεις γιατι μετα αλλαζουνοι ρυθμοι.
-
Αχ πες της τα μαντάμ!! Παρόλα αυτά είναι πιο ωραία η ζωή με παρέα είτε είναι σταθερή είτε περιστασιακή! Κορίτσια μου νομίζω αρρωσταίνω! Πονάνε τα κόκαλα μου, έχω την καταπληκτική θερμοκρασία ενός ανακόντα 34.8, δεν ζεσταίνομαι με τίποτε και πονάει κι ο λαιμός μου!
Ευτυχώς είχα προγραμματίσει ψαρόσουπα για σήμερα κι έτσι με το χάλι που με δέρνει μια χαρά μου έκατσε!
Ας γράψω λοιπόν αυτά που έφαγα:
Πρωί: 2 φρυγανιές μέλι ταχίνι - γάλα
Δεκατιανό: 1 φέτα ψωμί, τυρί, αχλάδι
Μεσημέρι ψαρόσουπα
Απόγευμα: αμύγδαλα, γιαούρτι, γκότζι μπερι,μπανάνα
Βράδυ ψαρόσουπα και 2 πράσινα τσάγια με κράνμπερι και εχινάκεια
Ελπίζω να περνάτε όμορφα!
-
Περαστικά μαμασιτα!!! Ελπίζω να μην κρεβατωθεις...Πινκιω η Σουσου μίλησε σοφά. Γεωμετρική πρόοδος και αν είσαι και καλό κορίτσι παίρνεις και τα μπονους αποτέλεσματιοτητας. Εγώ δεν ξέρω αν θέλω να πω τι έφαγα σήμερα... Αλλά σε συζήτηση που έκανα ζωντανά με τρεις ανθρώπους άκουσα τους Δύο να λένε πως ο μόνος τρόπος που χάσαν μόνιμα κιλά ήταν με διατροφική εκπαίδευση τρίωρα γεύματα και περπάτημα... Οπότε δεν πήγε χαμένη η μέρα μου... Κάτι εμπεδώσα...
-
Καλημέρα!εντάξει απάλευτη η ίωση! Μαρουλί μου πολύ δίκιο έχουν αυτοί οι άνθρωποι που σου τα είπαν! Καλώς ή κακώς το πρόγραμμα της διατροφής δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που θα τηρείς σε όλη σου τη ζωή. Αν κάνεις μια ιδιαίτερα στερητική διατροφή για μεγάλο διάστημα το πιθανότερο είναι ότι θα χάσεις κιλά. Αν επανέλθεις μετά στον πρότερο τρόπο διατροφής το αποτέλεσμα θα είναι να τα ξαναπάρεις. Για να διατηρηθούν τα χαμένα για πάντα χρειάζεται διατροφική εκπαίδευση και σίγουρα κάποιας μορφής άσκηση! Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε αυτό τόσο πιο υγιείς θα είμαστε!
-
Τα χω ζήσει βρε κορίτσια και τα της σχέσης και τα της συγκατοίκησης(αν κ μικρή σχετικά) τα ξέρω περί γεωμετρικής προόδου. Λίγα είπατε, εγώ σε 2 χρόνια πρέπει να χα φτάσει το 15κιλο :P Μολαταύτα μου λείπει! Άσε που τώρα θα βρω κάποιον εξίσου φιτ με εμένα και θα θαυμάζουμε ολημερίς τα 6-πακ μας :P:P χαχαχαχα πέρα από τη πλάκα πλέον πιστεύω ότι δε θα με έλκυε ένας άντρας που δεν θα είχε καμιά σχέση με την γυμναστική και τη σωστή διατροφή. Νομίζω δε θα μπορούσα ξανά να επιστρέψω στο ίδιο μοτίβο "τρώμε τον αγλέορα". Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια.
Μπέσμπαμπ μου περαστικά. Όσο γι αυτά που έγραψες με βρίσκεις και πάλι σύμφωνη. Κορτσούδια μου η διατροφική εκπαίδευση είναι άκρως απαραίτητη. Ο υγιεινός τρόπος ζωής πρέπει να γίνει ακριβώς τρόπος ζωής. Αν με το που χάσουμε τα κιλά επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες θα κάνουμε απλά μια τρύπα στο νερό.