Αν πηρατε ενα εκατομμυριο κρατηστε 100 χιλιαρικα να παρω εργαλεια και εργατεσ φιλουσ σασ να ειναι καλα παιδια να βγαλω αλλα δεκα αν θελετε αυτα και περιμενω να τελειωσουν τα βασανιστηρια και να συζητησουμε αυτα
Printable View
Αν πηρατε ενα εκατομμυριο κρατηστε 100 χιλιαρικα να παρω εργαλεια και εργατεσ φιλουσ σασ να ειναι καλα παιδια να βγαλω αλλα δεκα αν θελετε αυτα και περιμενω να τελειωσουν τα βασανιστηρια και να συζητησουμε αυτα
δυσκολη μερα..
Μπου εμαθα οτι με σιχαινονται τα κοριτσια οποτε δεν ξαναμιλαω θα δω τι θα κανω απο εδω και περα και συγνωμη που μιλαω ηρθε η ωρα για αποφασεισ τριτη φορα που γινεται αυτο
που το καταλαβες αυτο βρε elis?
Δε ξαναμιλαω σε κοριτσι χιλια συγνωμη σε ολεσ δεν μπορω να σασ ανεχτω αλλο τελοσ αυτο ηταν το τελευταιο που μου καναν
Πως είναι δυνατόν ενώ είμαι αδύνατος...να αμολάω κάτι βρωμερές πορδές (από τις γνωστές που είναι μεν αθόρυβες...αλλά βρωμάνε σα κλούβιο αυγό) που να κάνω ακόμα και χοντρούς να μη ξέρουν από που να κρυφτούν. Δε γίνετε. Είναι αντικανονικό. Να πω ότι έτρωγα τίποτα λουκάνικα και μπέικον ΟΚ...έλα όμως που κατά βάση ψωμί με μέλι, κρουασάν και κέικ τρώω. Ίσως φταίει ότι πίνω δύο "μαύρους" καφέδες μέσα στην ημέρα; Τι να πω;
Το καλό είναι ότι όταν είμαι σε ένα χώρο μαζί με άλλους, δε θα με υποπτευθούν λόγω κιλών...άσχετα αν ξέρω ότι εγώ είμαι ο ένοχος.
Αν δεν είσαι 40 πάρε μάθημα όσο είναι νωρίς για να μην κλαίγεσαι όταν θα περνάς τα 40, κι αν είσαι ήδη στα 40 + είτε κλαίγεσαι είτε τρέχεις να προλάβεις αφού ο δρόμος μπροστά άρχισε και στενεύει. Τουλάχιστον μην περάσεις τα 40 με τα χέρια τελείως άδεια. Εγω τουλάχιστον, με τα δικά μου κριτήρια, με βάση τους στόχους που σκεφτόμουνα κάποτε για μένα, βαθμολογώ τον εαυτό μου στο σήμερα στο 40% των στόχων που έβαζα για μένα τότε.
Δυστυχωσ το μυαλο των περισσοτερων ειναι ετσι βγαζουν φημεσ τα πιστευουν και νομιζουν οτι κατι κανουν δυστυχωσ για εσασ ειναι ολο στημενο αφου εγω υποτιθεται περνω φαρμακα που δειχνουν οτι να ναι σε σχεση με τη ζωη μου αν σασ πουν αληθεια θα αυτοκτονησετε την αληθεια την ξερει η αμερικανα γι αυτο με βαζει στισ ταινιεσ και μετα το θανατο μου θα σασ πουν την αληθεια τοσο απλο ειναι
Τι επιτέλους έπαθες βρε φίλε?
Δουλειές, γυναίκα, γυναίκες, παιδιά, κανείς δεν τολμάει να σ' αγγίξει, παρέες έχεις, ξέρεις τους τρόπους και γυναίκα να χεις και λεφτά να βγάζεις, όλα τα σημαντικα για να περνάει ένας άνθρωπος καλά τά έχεις! Αυτά μας λες κάθε μέρα! Πολλοί εδώ σε ζηλεύουν. Είναι λες και κλαίγεσαι ενώ είσαι μια χαρά! Γιατί άφησες το μυαλό σου να πάρει τον κατήφορο?
Στη μοναξιά, μας καταδικάζει ο χαρακτήρας μας, που δεν τον ελέγχουμε όπως φτιάχτηκε όταν δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τη διαμόρφωση του, διότι κανείς δεν επιλέγει τη μοναξιά.
Παλεύει να τον κάνουν αποδεκτό, προσποιείται κι αγωνίζεται να γίνει εξωστρεφής και αρεστός, κοινωνικοποιείται περισσότερο από τους άλλους, κι αυτό είναι απόδειξη ότι δεν του αρέσει η μοναξιά, ποθεί την φιλία. Ο πυρήνας του χαρακτήρα του όμως φτιάχτηκε, κι έτσι ενώ οι άλλοι ζουν ανέμελα τη φιλία, αυτός παρότι υπέρπροσπάθησε δεν πέτυχε τίποτα. Ετσι το ρίχνει σε υποκατάστατα, στα οποία τείνει να απορροφά όλο του το χρόνο για να απομακρύνεται από τις απελπιστικές σκέψεις της μοναξιάς.
Νοείται πως ούτε σχέση της προκοπής μπορεί να κάνει για να βιώνει τη μαγεία του έρωτα.
Είναι απλά γνωστός με όλους, έστω με καλό όνομα, όμως δεν τον αναζητά κανείς.
Προσπαθεί να συχνάζει σε μέρη όπου η παρέες δεν είναι κανόνας.
Τις λίγες φορές που γίνεται μέρος μιας καλής, παροδικής όμως παρέας, απογειώνεται η διάθεση του.
Δυστυχώς η κοινωνία δεν δίνει ευκαιρίες σ αυτούς που δεν ξέρουν να ξανοίγονται.
Θα σου πω τι προβλημα εχω οταν ημουν 17 εκανα παιδι με μια που εφαγε το παραμυθι οτι εχω λεφτα μολισ καταλαβε οτι δεν υπαρχει φραγκο την εκανε οπωσ και ολεσ οι αλλεσ εγω ξεκινησα να δουλευω οτι κανω κι ο θεοσ βοηθοσ 20 χρονια μετα η κορη μου ειναι πλουσια γτ τα καταφερα μολισ μαθαν την ιστορια με χορεψαν ολοι τωρα που μαθανε οτι ειναι πλουσια παθανε πλακα γτ ειμαι μολισ 40 η κορη μου 20 κι εχει 100 χιλιαρικα ευτυχωσ καμια μαλακισμενη δε μου φαγε λεφτα για περισσοτερα ρωτα την ναταλια
Αυτη λεει οτι ημουν πυροβολημενοσ και με παρατησε φτωχοσ ημουν μυαλο εχω δεν ειχε φτωχουσ τοτε γι αυυυυτο γαμουσα κι εγω
Εγω ειμαι βλακασ αλλα η κορακλα μου ειναι πανεξυπνη πωσ γινεται αυτο αμα το βρειτε να μου πειτε και μενα δουλευω απο 12 χρονων και παιδι δεν ημουν ποτε λογικο οι λειτουργιεσ να πεσουν η δουλεια ειναι φθορα
Γυρω στα 120 χιλιαρικα ειναι απο τισ ελιεσ τα σχεδια αν παρετε κανα φραγκο και τα υπολοιπα τα ξερετε
Καλά Ιωάννη, άμα δεν ξέρεις ας το. Μιλάμε εκεί που κάθομαι ρίχνω μια "αυγοβόμβα" και μυρίζει σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Μετά αναγκάζομαι να βάζω όλο το Χόντο μπας και...
Σε βασανιζουν γτ βρηκεσ την θεραπεια τησ σχιζο για να σε αγαπησει λιγο η κορη σου που δεν ηξερε τι τραβηξε ο μπαμπασ για να βγουν τα λεφτα να μεγαλωσεισ ο καυμενοσ εκανε τα παντα κι εσυ δεν τον ηθελεσ κι ειπε να σου δειξει τι ειναι μπαλλα στην αλανα
Αυτα λεγαν τα κοριτσια για μενα εγω εκρινα οτι ηταν πολυ λαιτ αυτο που ειχαμε για να το πουμε αγαπη η κορη μου εμαθε τι ειναι αγαπη οι αλλεσ δεν ξερουν αυτα
Και να θυμασαι κορακλα μου κατι για τον μπαμπα ακομα λεφτα δεν εβγαλε δηλαδη εχω δυνατοτητα να βγαζω οσα θελω θελω εκατο χιλιαρικα εκατο θελω διακοσια διακοσια τετοια δουλεια ειναι ο αγροτησ σκεφτειτε αποφασιστε και πειτε μου τι θελετε εγω ειμαι απο την αλανα κι ακομα δεν νευριασα συσκεφτειτε και πειτε μου τι θελετε τοσο απλο ειναι 40 χρονων ειμαι μεχρι τα 80 εχουμε διαλεξτε τι θελετε τα καλικαντζαρακια και λοιποι που δε δουλευουν απλα δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε ασ κανουν οτι θελουν αλλα δε θα μιλανε μονο εσεισ κι εγω
Ελις αυτα που λες σε εμας τα λες στη κορη σ; Αυτο πιστευω ειναι το σημαντικο..γτ εδω δεν εχει νοημα να τα λες σε εμας.Σορρυ για την παρεμβαση.
Δικιο εχεισ αλλα δεν τολμαω μονο την αγαπη τησ εδειξα τι ειναι πρεπει να μαθω πρωτα τι εγινε κι εχω κορη γτ εγω απο οσο ξερω δε θα επρεπε να εχω κορη αρα τα λεω γτ κι εγω δεν τα ξερω καλα
Επισησ δε σασ χαλασε που ρωτουσατε και σασ λεγαν οτι εχω λεφτα παρτε τα παπαρακια μου τωρα γτ εγω ντεμεκ δεν αξιζα και μου στελναν γυναικεσ τοσο που η αλλη η μαλακισμενη εκανε παιδι για τα λεφτα ο καλοσ θεουλησ ομωσ αγαπαει τον κλεφτη αγαπαει και το νοικοκυρη εχω οντωσ λεφτα και τα πηρε η κορακλα μου εγω σασ ειπα στην αλανα δεν ηταν αγιοι κι επρεπε να τα βγαλεισ περα περισσοτερα στη ναταλια αυτα και πατε και γαμηθειτε καλικαντζαρακια και πουτανεσ
Εγω ημουν βλημα δεν ειχα μυαλο αυτοι ηταν μυαλωμενοι μαζι με τισ πουτανεσ ε αφου ειστε μυαλωμενοι γαμηθειτε με μενα γτ ασχολειστε τοσο απλο ειναι περαστε εσεισ καλα κι εμενα αφηστε με ησυχο μετα ολα τα μυαλωμενα παιδια γιναν πρεζακια κι ακομα τρεχει η ιστορια παρτε το χαμπαρι δεν ειστε ανθρωποι χορεψτε με οσο θελετε καλικαντζαρακια ειστε και πουτανεσ
Ναταλια περιμενω τα μπινελικια σου εμενα με χορευουν τριαντα χρονια οτι μπορεσα σου ειπα οτι μπορεσα εκανα σε αγαπαω ελπιζω εσυ να εισαι καλυτερη απο τα καλικαντζαρακια και τισ πουτανεσ δεν εχω κατι αλλο να σου πω στα ειπα ολα και στα εδωσα ολα οτι μπορουσα δηλαδη αυτα
τη κανετε παιδια, ειστε καλα στην υγεια σας? εγω σιγα σιγα βγαζω και αλλο προβλημα, μετα τη ψυχωσικη συνδρομη, και τη ψωριαση, τους τελευταιους μηνες κανω αρθριτικα, με εχει πιασει σε τρεις αρθρωσης στο δεξι χερι, καποιες μερες ειμαι πολυ ασχημα, δεν μπωρω να το κλισω καθολου το χερι μου και ποναω, καποιες αλλες ειμαι καλα........ τα αντιψυχωτικα φαρμακα κανουν ρευματικα?
Δεν τολμαω να στα πω φεισ του φεισ γτ ντρεπομαι ξεκινησα να δουλευω στα χωραφια το 1989 εκανα κατι μαλακιεσ κι ο πατερασ μου με εχωσε εκει σχολειο ειχα καλη εκπαιδευση ξερω κι αγγλικα ξεκινησα να μαστορευω μεχρι τα 15 ειχα μαθει την δουλεια στα χωραφια τοτε βαλαμε τισ ελιεσ γνωριζω το τουβλο προκυπτεισ εσυ εγω δεν το ξερω περναω φοιτητησ πιανω δουλεια με βριζουν ολοι φευγω ξαναπιανω ξαναμπινελικι παραλληλα με τισ ελιεσ δε καθομουν λεπτο οσο ημουν φοιτητησ δουλεψα τρια χρονια σε ξενεσ δουλειεσ συν τισ ελιεσ περνω πτυχιο ολα αυτα τα χρονια με βριζουν ολοι παω στρατο βγαινω με σχιζο στα παπαρια μου συνεχιζω τισ ελιεσ και κανω τα σχεδια αποτελεσμα απο τισ ελιεσ πρεπει να ειναι κανα κατοσταρι χιλιαδεσ και τα σχεδια δεκαρι με εικοσαρι τι δουλεια με τισ ελιεσ ειναι δικια μου οτι λεφτα ειναι δικα σασ απο τισ υπολοιπεσ δουλειεσ δεν ξερω παντωσ το πολυ 500 ευρω μου διναν πατε παρτε τα γτ σασ αγαπησα κι οτι αλλο μπορω να κανω απο δουλεια να μου πεισ
Δεν μπορεσα να κανω κατι καλυτερο δεδομενων των συνθηκων που υπηρχαν και υπαρχουν οτι εκανα ειναι το καλυτερο που σκεφτηκα με οσα ηξερα τοτε ετσι ηταν τοτε τα πραγματα αυτα εκανα νομιζεισ οτι ημουν ελευθεροσ παντου προβληματα οσο αντεχα καθομουν
Ορεστη φιλε μια φορα θα στο πω οταν κανεισ λαθη κερδιζεισ την εμπειρια αφου τα επεξεργαστεισ αν δεν κανεισ τιποτα δεν κερδιζεισ τιποτα δηλαδη πχ αμα φασ ξυλο κερδιζεισ την εμπειρια οτι σε δεκα μερεσ συνερχεσαι ετσι ειναι ολα δατσ λαιφ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Θα παρετε απο ενα σπιτι και θα δουλευετε την αληθεια που ηθελα να δω την ειδα αυτα και καλοφαγωτα
Κατι καλυτερο δε γινοταν οτι κι αν νομιζετε αυτα ηταν τα καλυτερα που μπορω να κανω αυτα
δεν εχω διαθεση να προλαβω τιποτα βασικα :)
Για να καταλαβεισ τοτε τι γινοταν παιζαν πολυ ρολο οι γνωριμιεσ παω εγω για δουλεια μπουρδελα ολοι οι πιο πολλοι ηταν με γνωριμιεσ μεγαλοι εγω πιτσιρικοσ απο την αλανα ομωσ στην αλανα λεγαμε αληθεια τουσ ελεγα εκεινο το αλλο το παραλο τα προβληματα μαλωνα με ολουσ οσο αντεχα καθομουν αυτοι μολισ εφευγα τα συζητουσανε πωσ ενα παιδι χωρισ βυσμα μπορει να δουλεψει εγω δεν το ηξερα απλα εσκαγα κι εφευγα κι εριχνα μαυρη πετρα τα συζητουσανε τα αλλαξανε κι ετσι ηρθεσ εσυ μετα εικοσι χρονια να με πεισ οτι δε δουλευω κι ηθελεσ την αληθεια και τωρα εισαι κι εσυ κι οι φιλεσ σου σε μυαλο σαν υπουργινεσ μη νομιζεισ οτι εισαι κατι λιγοτερο απο υπουργινα τουσ γνωρισα εγω ολουσ και σου λεω την αληθεια εγω οτι μπορεσα εκανα ειχα κι εγω ονειρα ολα στον κουβα πηγαν ξαναλεω αυτα μπορεσα αυτα εκανα και πολλα ηταν δηλαδη τιποτα αφου μαλωσα με ολουσ αυτα
Εγώ σκέφτομαι να νικήσει αύριο η Αρειανάρα τον Οφη, για να γίνει ντέρμπι με τον βάζελο στο "Κλεάνθης".
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση