καλημερα..-700γρ....καλα αρχισαμε....:bouncy:
Printable View
καλημερα..-700γρ....καλα αρχισαμε....:bouncy:
Μπραβο κοριτσια.Εγω -100 σημερα.Αρχισαμε παλι.:rolleyes:
Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν :smilegrin:Quote:
Originally posted by Constance
Αχου ενα γατακι ομορφο!:love::love:
Σημερα ακριβως στα ιδια και παλι καλα να λεω..
69 ολα
Απο τις λιγες φορες που θελω τοσο πολυ να αδιαθετησω...
Μπραβο σε ολα τα κοριτσια!! :)
Ευτυχως εχω πααααααρα πολυ σταθερο κυκλο..Μονο 1-2 φορες μου καθυστερει το χρονο πχ
Αντε να δουμε..
Πηνελόπη άσε την κουβέντα και πήγαινε να φτιάξεις τη σούπα γιατί περιμένω εντυπώσεις:spin:
Ωχ Μαρακι μου θα στη χαλασω.. :/
Με καλεσε η θεια για ψαροσουπα,πως να αρνηθω;;
αμα πάρω το πρώτο λεωφορείο προλαβαίνω ενα πιατάκι η θα τη φας όλη μοναχοφαγού; Η ψαρόσουπα είναι το φαί μου
Ελα εσυ και θα σε παω στα καλυτερα!
Και ψαροσουπα και οτι θελεις!
Η προσκληση ισχυει και για το Ελενακι μας!
Γεια σου κουμπάρα. Καλά την ακούς την άλλη τη φιλενάδα. Μας προσκαλεί για ψαρόσουπα. ʼκου ψαρόσουπα. Σιγά που θα τη βγάλεις με την σούπα της θειας. Λουκούλειο γεύμα από τα χεράκια σου θέλουμε.
60,400 σήμερα...ουφ εφυγαν τα δυο κιλα που ειχα παρει απο την περιοδο
1.τρωω μια φρικηQuote:
Originally posted by tato
Χρόνια ζυγίζομαι καθημερινά .... αλλά είναι μέρες που θέλω να φάω κάτι αλμυρό και ξέρω ότι θα μου κάνει κατακράτιση και τζαντίζομαι που δεν μπορώ να το φάω (εντός θερμίδων φυσικά). Ή είναι μέρες που έχω πάθει υπερφαγικό επεισόδιο και η ζυγαριά θα με δείξει σίγουρα πολύ παραπάνω λόγο κατακράτησης..... Πώς αντιμετωπίζεται αυτά τα άσχημα του καθημερινού ζυγίσματος;
2.ξυπναω για τα καλα ακομη και αν δεν εχω πιει καφε
3.βριζω-βριζω-βριζω
4.αναρωτιεμαι τι κανω λαθος επιτελους
5.σε 5-10' μου περναει λιγο
6.γελαω με την υστερια μου
7.με διαιτα και προσευχη λεω στον εαυτο μου "εχει ο Θεος και για αυριο"
8.αποφασιζω να ειμαι ψυχραιμη πανω απ`ολα.....
:starhit::starhit:
Aντε Ελενη αντε,ελα να κ εσυ να κανονισουμε καμια συναντηση! Αν και παιζει να ανεβω Αθηνα! :)
απο που εισαι Onelifeonechance?
Κρητη Ανθη!
Αχ! Τι ωραια η Κρητη! Παντως πρεπει καποια στιγμη να παμε για ενα καφεδακι κοριτσια! Θα εχει πλακα...
Ελενη μου δε θελω να επανατοποθετηαω τους στοχους μου προς το παρον η αποτυχια ειναι αποτυχια και πρεπει να τη χρεωθω...
Λοιπον, πρωινο ζυγοσμα 89,9 πλησιαζω το βαρος π.Χ. (προ Χριστουγεννων) :-) χρονια πολλα σε ολες!!!!