προσπάθησες να δείξεις κάτι διαφορετικό απ'ότι είσαι για να την εντυπωσιάσεις.προφανώς θα είσαι ή ερωτευμένος ή απλά θες να τη ρίξεις.
οπότε τώρα άστο καλύτερα.να είσαι ο εαυτός σου από δω και πέρα :)
Printable View
Εχω μια σουρα μεσημεριατικη τωρα... αντε γειααα.. δεν πινω αλλο μην ξυπνησουν τα δαιμονια..
περασα ενα full time σαββατοκυριακο. μπορει να χασαμε την Αθηνα, ομως εκανα μια ενδιαφερουσα γνωριμια χτες βραδυ. τη προηγουμενη βδομαδα κλαιγομουν απ'τα δηλητηρια της πρωην, μεσα σε 4 μερες το λιγοτερο βρηκα νεο θυμα. οταν εχεις το μαγνητισμο αυτα συμβαινουν. δε θελει κοπο αλλα τροπο.
εντιτ: ξαναεξαφανιζομαι γιατι δεν εχω χρονο να διαβαζω τις χρησιμες μα πανω απ'ολα καλοπροαιρετες συμβουλες αυτου του φορουμ. οταν βαρεθω ή πλακωθω παλι και με τη καινουργια τα ξαναλεμε. οποιος με χρειαστει μεχρι τοτε στειλτε μου πμ καλυτερα.
Πολύ κουρασμένη...και σκέφτομαι ότι τώρα που ξύπνησα νωρίς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να γεμίσω τις ώρες μου...
Σκατα!!! ...........................................
Μ' έπιασε πάλι η γνωστή μελαγχολία χωρίς λόγο... :( Άντε να την αντέξω πάλι...είναι τόσο δύσκολο...θα εξαφανιστεί ποτέ τελείως;
Θα σπασσω μερικών τα κεφάλια μου φαίνεται!
αχωνευτοι..... γυναίκες στην προκειμένη!!
δε θα με εκνευρισουν αυτές.
Παλιό κότες άντε γεια...!!
εγω θελω προσωρινα να την κανω στο εξωτερικο οσο πιο φτηνα βρω
βαριέμαι................πολύ.......... .........
ΧΑΛΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ...
Τα χω κανει σκατα...
Απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω...
Καποια πραγματα π ηθελα να κανω δε τα εκανα...
Το καλοκαιρι μπαινει αλλα εγω δεν εχω ελευθερο χρονο να το χαρω..
Απο τους γονεις μ εχω πολλα παραπονα..
Κοπελα δεν εχω βρει εκτος απο κατι περιστασιακες μαλακιες π εκανα για το πολυ 2-3 μερες...
Τα αντικαταθλιπτικα δε τολμαω να τα κοψω αρχιζω και "πεφτω"
Τωρα εχω και τασεις φυγης θελω να κλειστω μακρυα απο κοσμο σε ενα δωματιο για μηνες...
Σημερα μετα απο αρκετο καιρο ειχα παλι αυτοκτονικες ιδεες...
Επισης αυτο το διαστημα π ημουνα καλα εκανα 2-3 βλακειες π μετανιωσα και δεν ξερω πως να τα διορθωσω..
Τι να πω...
Αλλη μια βραδυα αποψε μονος μου στο σπιτι χωρις παρεα γεμιζοντας την βραδυα μ με τσιγαρα...
Αυτη ειναι "ζωη"......
εγω αισθανομαι πολυ ωραια :-D :-D :-D προσπαθω να ζω τη καθε στιγμη της ζωης μου