θα εχουμε πεναλτυ και μετα θα μαζευουν υπογραφες για να ξαναρθεις :)
Printable View
θα εχουμε πεναλτυ και μετα θα μαζευουν υπογραφες για να ξαναρθεις :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Δε σασ χαλασε
Θα σασ πω τι εγινε και μιλαω μονοσ μου εγω ειχα μια γυναικα κι ενα παιδι κοριτσι καμενοσ απο χερι δηλαδη η γυναικα μου δεν ηθελε να δουλεψει και τη διωξανε η μαφια μασ ανελαβε η ο στρατηγοσ δεν ξερω λεπτομερειεσ και γνωριζω την κορη μου και δουλευει κι απο τοτε μιλαω μονοσ μου και τραγουδαω επειδη δουλευει τησ ειπα τα παντα για δουλεια τα παντα οτι υπαρχει και μιλαω μονοσ μου και τραγουδαω
Μιλάς μόνος σου γιατί λες ασυναρτησίες και φαντασιοπληξίες... Αυτό το λίγο από μένα, δεν θα ασχοληθώ άλλο αλλά δεν μπορούσα να το κρατάω άλλο μέσα μου... Τώρα το είπα και ηρέμησα... Συνέχισε απερίσπαστος το spam...
................................
αν δε θες απλα μη της διαβαζεις.
Ναι αλλά πολλές φορές χαλάει τα θέματα. Την συζήτηση που γίνεται. Εντάξει, δεν το κάνει από κακία, αλλά πρέπει λίγο να το κοντρολάρει ή να απαντάει σχετικά με αυτά που συζητάνε. Και μπορεί αν θέλει να ανοίξει θέμα δικό του με ότι τον προβληματίζει για να γράφει πολλά πράγματα εκεί, που δεν κολλάνε σε άλλα θέματα. Πάντως κάποια που λέει είναι σωστά, αλλά χάνονται μέσα σε όλα αυτά που γράφει, τα άσχετα.
εγω ψιλοκαταλαβαινω τι λεει ο τροπος που τα εκφραζει ειναι σχιζοφρενικος καπιες φορες που τα διατυπωνει ενοω δε το λεω με κακια εχω μια ταση να καταλαβαινω περισσοτερο τα ακαταλαβιστικα παρα τα κανονικα.
Μιλαω μονοσ μου γτ βρηκα την κορη μου
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Παλι για μπουλο παω
Να σου πω αενον να καταλαβεισ μερικα πραγματα εγω μπορει να ειμαι πιο εξυπνοσ πιο χαζοσ απο σενα τα παντα οταν εγω στο στρατο με επιλεξανε και με εκπαιδευσανε να εχω εξουσια δηλαδη να λεω ποιοσ ειναι ο καλοσ και ποιοσ ο κακοσ δεν το δεχτηκα κι εφυγα θα γινομουν στρατονομοσ αστυνομια στρατου ειναι αυτο συμφωνα με αυτα που ηξερα απο την αλανα κι απο το σχολειο ηταν αδιανοητο γτ εγω ημουν ενα απλο παιδι με ποιο δικαιωμα θα το εκανα αυτο ετσι σκεφτηκα κι εφυγα ετσι για να ξερεισ τι ειναι η εξουσια και πωσ δεν πρεπει να μπαινει στισ φιλιεσ ουτε η εξουσια ουτε το χρημα αυτα πιστευω εγω ετσι για να ξερεισ πριν με διωξεισ
ενταξει δε ξερω αν ειμαστε φιλοι απλως καταλαβα καποια πραγματα απο οσα ελεγε
εγω αν θες να ξερεις απο τοτε που πηγαινα δημοτικο γυμνασιο λυκειο κλπ ολοι οι δασκαλοι συμφωνουσαν για μενα σε ΕΝΑ πραγμα οτι στομα ειχα και μιλια δεν ειχα ολοι ελεγαν δε φωναζει δε κανει φασαρια ειναι ησυχος ειναι φρονιμος ειναι ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙ μεχρι και αν ειμουν παπαδοπαιδι με ρωταγαν :):) θυμαιμαι οταν ειχαμε παιξει ενα θεατρικο στην εκτη δημοτικου εγω εκανα το τσοπανο ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ οταν ειδα αυτο το λαβωμενο μεμετη αντι ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ τον εβαλα στον ωμο μου και τον εφερα εδω στη κριση σας και μου λεγαν μπραβο επραξες αγια αγορι μου
και μια πολυ ενδιαφερουσα φραση ο ναρκισσος ειναι αναριχομενο φυτο μια φραση λεει μονο τα πουλια και τα ερπετα μπορουν να ακουμπησουν τη κορυφη
Σε ολα τα πολιτισμενα κρατη του κοσμου η νεολαια ειναι παντα καλυτερη ξερει πιο πολλεσ γνωσεισ γτ φροντιζουν να εχει περισσοτερη τεχνολογια εδω οι παππουδεσ κι εγω μεσα επειδη εχουν γνωριμιεσ ντεμεκ ειναι καλυτεροι την παλευετε απλα στουσ νεουσ λειπει η εμπειρια κατα τα αλλα καλυτεροι ειναι τοσο απλο τι να κανουμε γι αυτο μεγαλωνουμε ολα ειναι εμπειριεσ αυτα
ο καλυτερος τροπος να γινει κανεις υποχονδριος ειναι να διαβαζει συνεχως για ασθενειες
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο να μην κάθομαι και ανοιγομουν θέμα για μια ερώτηση και μόνο....ξέρει κανείς ποτέ βγενει το ip man 4???η αν έχει βγει ήδη ....αλλά αν είχε βγει θα το έβρισκα...
Απλά να μην λένε κάποιοι για στημένες διαιτησίες. Αρειανάρα σε αγαπώ!
2019, Γιώργο. Έτσι λέει το imdb. (https://www.imdb.com/title/tt2076298/)
Ο φόβος φέρνει κόλαση. Με άλλα λόγια, ένα λάθος έκανα πριν αρκετά χρόνια για όλους αυτούς τους λόγους που κατά καιρούς συζητάω μαζί σας εδώ. Ένα χαρτί λιγότερο ή κάπως παράτυπο, ενώ όλα τα υπόλοιπα χαρτιά είναι εντάξει! Μου κλείνει στο σήμερα πόρτες!
Κάθε φορά που το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μπροστά μου όταν συναντώ ευκαιρίες πέφτει λάδι στη φωτιά της αναμμένης κατάπτωσης.