Πάω να ξαπλώσω λίγο και θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Printable View
Πάω να ξαπλώσω λίγο και θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Μα, λέγοντας νηστεία, εννοώ μόνο τη σημερινή μέρα, Χαχανούλη μου! Ακόμη να με μάθεις; :lol:
Έχω μαζί μου τσουρέκι Τερκενλή και περιμένω πώς και πώς να έρθει η αυριανή μέρα, για να το τσακίσω!
Προς το παρόν καλή Σαρακοστή και κουράγιο σε όσες νηστεύουν όλες τις μέρες...
Ήρθε βοήθεια και ανακούφιση στη λύσσα μου με τη μορφή μιας σοκολάτας υγείας! Αααχ, βάλσαμο!
Ο Λιχούδης, αφού εκτονωθεί ως προς το γλυκό, πάει να κάνει ένα μπανάκι.. Είναι από ταξίδι, ταλαιπωρημένος, βρώμικος.. Δεν κάνει!!
Καλως ωρισες παλι κοντα μας Λιχουδη!Κ ελεγα να βαλω καποιο τραγουδακι πριν γυρισει η Χαρα μου αλλα ειχε πεσει το ιντερνετ.
http://www.youtube.com/watch?v=arg13...eature=related
Λουδοβικος Κ με ρωτας
γεια σας κορίτσαροι!
Έκανα μια σύντομη απόδραση στο εξοχικό των αδερφιών μου, είδα λουλουδάκια, δέντρα, βουνό και θάλασσα, έφαγα ωραία πράγματα χτες και σήμερα αλλά δυστυχώς, δεν ξέρω τι ακριβώς διαταραχή περνάω, θέλω να τρώω συνέχεια και το κάνω ανερυθρίαστα, τι χαλβάδες σιμιγδαλένιους, τι παστέλια, τι δημητριακά, τι τι τι να πρωτογράψω.. αλλά, είπαμε, δεν ντρέπομαι, δεν αισχύνομαι και αύριο έχει ο θεός, μάλλον θα συνέλθω γιατί με περιμένει μια σουπερ-ντούπερ βδομάδα με εκατό υποχρεώσεις να τρέχουν, διαγωνίσματα, διορθώσεις, πέρασμα απουσιών, αποστολή δελτίων στους γονείς, τράπεζες, ΕΛΤΑ, και άλλα πολλά..
Γλαύκη μου, τελειώνω σιγά σιγά και το βιβλίο του αδερφού σου, είναι καλογραμμένο και με κράτησε στο διάβασμά του(σημειωτέον, έχω διαβάσει πολύ λογοτεχνία για κατοχή και εμφύλιο), μου άρεσε δε ιδιαιτέρως η βασική του θέση απέναντι στον άνθρωπο, ήταν αληθινά σκυμμένο πάνω στην ψυχή των εμπλεκομένων στην ιστορία εκείνης της εποχής, δεν ήταν μονοδιάστατο αλλά μοιρασμένο στον πνευματικό, οικογενειακό, ανθρώπινο κατακερματισμό που υπέστησαν σε ανθρώπινο υλικό και οι δυο πλευρές..Περιμένω και το επόμενό του!
Γκρινιαρογιωτάκι μου, νιώθεις μοναξιά βρε? Έλα να μας τα πεις! Ό,τι θέλεις να μοιραστείς, από τη βλακειούλα ως το σοβαρό, εδώ είμαστε! Δεν θέλω να αισθάνεσαι μόνο σου!
Τζίνα, λαλάγγι το λαλάγγι, αρχίζω να ξεσηκώνομαι, έρχεται και άνοιξη και θα με πιάσει αβάστακτη επιθυμία να πετάξω και εγω χαρταετό και δεν έχω διαθέσιμο συν-πεταχτή χαρταετού (γλωσσοπλάστης η άτιμη είμαι!)
Αβα, καλώς ήρθες! Ετοιμάσου για χιόνια πάλι!
Κορίτσια, θέλω άνοιξη... και στον καιρό και στην ζωή μου! Πολλά ζητάω??!
Κορίτσια, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και σας βάζω να δείτε το παρακάτω βιντεάκι!
Προσέξτε, σας παρακαλώ, τον σοβαρό, κάποιας ηλικίας κύριο, που προσπαθεί να μιλήσει για το έθιμο, ως Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου! :lol:
Του χρόνου ξέρουμε πού θα κάνουμε Απόκριες! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=It_Ft...eature=related
Γιωτουλινι χαιρομαι που περασες καλα!Παρε μια ανοιξιατικη εικονα για την ωρα κ βολεψου γιατι για 2-3 ημερες προβλεπετε αγριος χειμωνας!Την ανοιξη στη ζωη σου ειναι στο χερι σου.Αφιερωμενο το τραγουδι του Ξυδακι οταν μια γυναικα θελει.....
http://www.youtube.com/watch?v=uNumXJXrNr0
Χαιρομαι διπλα που σου αρεσε το βιβλιο του αδελφου μου.Επειδη κ εγω εχω διαβασει αρκετα θεωρω ειναι ενα απο τα πιο καλα βιβλια που κυκλοφορουν αυτη την εποχη.Ηταν αλλωστε 13 για αρκετο καιρο στις πωλησειςι.Καταρχην ειναι αμεροληπτος πραγμα που του επισημανε κ ο μεγαλυτερος αυτη τη στιγμη μελετητης της νεωτερης ιστοριας οταν διαβασε το γραπτο πριν εκδοθει μην τυχον κ εχει ιστορικες ανακριβιες.Σκυβει στον ανθρωπο πανω απο συμφεροντα μικροπολιτικες.Με τηνπρωτη ευκαιρια θα σου δωσω να διαβασεις κ το πρωτολιο του κ θα τα πουμε απο κοντα.Να του τα πεις κ του ιδιου.Φιλακια!
Γλαύκη , έχει μια μικρή φράση μέσα στο Δίκιο ο αδερφός σου που άγγιξε χορδή , γράφει για την αγάπη της μάνας: "Βαριά αγάπη, όμοια με ναρκωτικό" . Πόσο δίκιο έχει και πόσο καλά ειπωμένο..
Κορίτσια μου, κάνει νύστα...
Κουράστηκα πολύ αυτές τις μέρες. Κοιμήθηκα ελάχιστα. Πάω να χαλαρώσω με ταινιούλα. Ήδη ξεχώρισα έξτρα ζεστά ρούχα για αύριο. Προβλέπεται που προβλέπεται ταλαιπωρία και δυσκολία αύριο, ας είμαστε τουλάχιστον ζεστές και άνετες! Προς το παρόν, θα δω λίγη ταινία και θα την πέσω, να δοκιμάσω και το καινούριο, ανατομικό μου μαξιλάρι. Ανυπομονώ!
Σας φιλώ γλυκά και σας βάζω μία φωτογραφία, που λάτρεψα και τη χαζεύω με τις ώρες!
καληνυχτα αβουλίνιον!
τι γλυκια φατσουλα ειναι αυτη :) ονειρα γλυκα να εχετε . η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα κ εγω να κοιμηθω, κρυωνα κ μονο που δε μπηκα μεσα στο τζακι .τωρα ειμαι ψητη κ νυσταγμενη αλλα πρεπει να φτιαξω ενα φορεμα το βραδυ αρα προβλεπετε ξενυχτι.
Γιωτα πηρα τηλ τον αδελφο μου κ εχεις τις ευχαριστιες του.Αν θες να του γραψεις υπαρχει το μειλ του στο βιβλιο.Μαλιστα την ωρα που τον πηρα διαβαζε ενα μην που του ειχε στειλει ενας πολιτικος μηχανικος που του ειχαν παρει για δωρο το βιβλιο τα χριστουγεννα κ ηταν διθυραμβικη η κριτικη του.
καλη ξεκουραση κ καλο υπνο χαρα μου!
Κουλουμοκαλησπέρα Στρουμφάκια μου!
Πριν λίγο γυρίσαμε από την ολοήμερη βόλτα μας στα κουμπάρια μας! Από τις 12 μέχρι τις 8.00 το βράδυ κράτησε η βίζιτα και είχε απ' όλα τα καλά! Ήρθαν και η Κατερίνα με την οικογένεια και είχαμε και την Μαριλένα την ανιψιά μου να μας κάνει τα νάζια της και τις χαρές της! Όμορφη παρέα, όμορφο τραπέζι, νόστιμα φαγάκια και υπέροχη ζεστή παρέα :D. Στρώσαμε τραπέζι, ξεστρώσαμε, φάγαμε τα γλυκά μας, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και στο τέλος ξαναβάλαμε να φάμε μιας και καθίσαμε τόσες ώρες γύρω από το τραπέζι με κουβέντα που ξαναπεινάσαμε! :lol:
Τελικά η μηλόπιτα ήταν νόστιμη πήρα και ένα κομμάτι μαζί μου να το χαρώ αύριο το πρωί ως πρωινό γιατί μετά από τόσο φαγητό δεν μπόρεσα να την τιμήσω όπως ήθελα χιχιχιχι. Τα σχόλια ήταν θετικά και κάποιοι πήραν και για το σπίτι :D εκτός από εμένα.
Λιχούδη καλωσόρισες πίσω στο Στρουφοχωριό μας! Καλή χαλάρωση!
Πολλά στρουμφοφιλάκια σε όλη την παρεούλα μας. Λέω να δω και εγώ καμιά ταινιούλα να χαλαρώσω και να χουχουλιάσω! Πάλι ψωφόκρυο κάνει, 5 βαθμούς έξω με δυνατό Βοριά και βροχή. Στο Βορινό μας μπαλκόνι έγινε το έλα να δεις, όλα τα πράγματα είχαν σκορπίσει και έκανα αμάν να τα μαζέψω με την πλάγια βροχή να με μαστιγώνει...Κουράστηκα πολύ με το κρύο και τις βροχές, επιτέλους θέλω να ανοιξιάσει!!!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!Καλωσορίσατε Αβακι και Μακγιώτακι ,χαίρομαι που πέρασατε όμορφα το τριήμερο σας!!!!!Έλλη κ εγώ μόλις τώρα γύρισα και τολμώ να πω πως πέρασα υπέροχα!!!!!Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ'αγαπάν και αγαπάς πως να μην περάσεις καλά?
Τώρα ξύπνησα και πίνω καφέ. Χαίρομαι που βλέπω ότι η στρουμφοπαρέα διασκέδασε σήμερα και καλή ξεκούραση στα στρουμφάκια που αποχώρησαν νωρίς.
Γκρινιάρη χαίρομαι που πέρασες καλά και ειδικά για σήμερα σε συγχωρώ που δε γκρινιάζεις!:lol:
στρουμφοπαρέα, τη στρουμφίζω! ζζζζζζζζ
Γιώτα μου έδωσες ιδέες για το χαρταετό που θα έρθει σε λίγο!:lol: Καληνύχτα και καλή χουζουροξεκούραση.
Ευχαριστώ Τζινάκι μου,θα αφήσω τη γκρίνια για αύριο γιατί όντως σήμερα διασκέδασα πολυ!!!!!!!!!!Καλό πέταγμα στο χαρταετο σου!!!!!!!!!!Και καλή διασκέδαση!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γκρινιάρη χαίρομαι που πέρασες καλά και ειδικά για σήμερα σε συγχωρώ που δε γκρινιάζεις!:lol:
Καληνύχτα χουζουρακη,όνειρα γλυκά και απονηρευτα!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
στρουμφοπαρέα, τη στρουμφίζω! ζζζζζζζζ
Καλησπέρα στο στρουμφοχωριό! Καλή σαρακοστή σ΄όλα τα στρουμφάκια!
Τι έγινε Χαχανούλη δεν πετάξαμε το "χαρταετό" ακόμα?
Καλή Σαρακοστή Σκουντούφλη. Σκόνταψες σε πολλές λαγάνες σήμερα;:lol:
Πριν λίγο γύρισα, όμορφα τα περάσαμε, φάγαμε ήπιαμε άντε κ του χρόνου να ήμαστε καλά!
Απ΄ότι βλέπω κ εσείς στρουμφάκια μου ωραία τα περάσατε, κατάκοπες γυρίσατε κ πέσατε νωρίς νωρίς για ύπνο, μπράβο πολύ χαίρομαι!
Περιμένω να δυναμώσει κι άλλο ο αέρας για να πάει πιο ψηλά!! Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Quote:
Καλή Σαρακοστή Σκουντούφλη. Σκόνταψες σε πολλές λαγάνες σήμερα;:lol:
Μπα έκανα κράτη σήμερα γιατί εχθές απο τα τόσα γλυκά δεν μπορούσα να κοιμηθώ :lol: 3 το ξημέρωμα κοιμήθηκα γιατί με πονούσε το στομάχι, πάλι καλά που δεν μ΄έπιασε η κοιλιά μου κ δεν την έβγαλα στη τουαλέτα :lol::lol:
Quote:
Περιμένω να δυναμώσει κι άλλο ο αέρας για να πάει πιο ψηλά!! Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Εσύ να το δεις! Παιδί για σπίτι!
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Ξέρω πως η δουλειά του είναι δύσκολη κ για να την κάνει θέλει κότσια δηλ είναι εργατικός
κ σήμερα θα έχει κ διπλοβάρδια,
ας το δεις κ εσύ ρε παιδί μου αλλιώς! Δεν ξέρω αν τώρα μ΄'επιασες!
Μία που σ'έπιασα και μία που σε ξανάφησα! Είναι πολύ εργατικός και καλός σε ότι δουλειά κι αν έχει κάνει μέχρι σήμερα, όμως δε θέλω να τον προσλάβω για υπάλληλο!!!! Οπότε άστο καλύτερα, μια χαρά είμαστε κι έτσι.
Quote:
Δε γκρινιάζω καλέ κυρία απλά λέω ότι για μένα έχει διπλή δυσκολία το όλο θέμα, ξέχασα ότι ήξερα τόσα χρόνια, μηδένισα και ξανάρχισα από την αρχή.
Εχθές δεν το πολυκατάλαβα γιατί ψιλονύσταζα.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μπράβο σου θέλει πολλά @ρχιδ!@ για να το κάνεις!!!!!!
"μηδένισα και ξανάρχισα από την αρχή" πολύ σοφή κουβέντα!
:thumbup:
Τίποτα δε ζητάς! ʼλλωστε σου αξίζει!!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Κορίτσια, θέλω άνοιξη... και στον καιρό και στην ζωή μου! Πολλά ζητάω??!
Ευχαριστώ σοκολατίτσα. Γελάω με το ψιλονύσταζα. Μ'αρέσει γιατί είσαι ειλικρινής!
Ναι ρε συ, δεν πρόσεξα το βαθύτερο νόημα των λέξεων!
Καλησπέρα break ,και καληνύχτα επίσης!!!!!Έπιασα η προκομμένη ένα βιβλίο με μόλις 669 σελίδες και το διαβάζω μανιωδως, έφτασα ήδη στην 110 και πιστεύω μέχρι το πρωί να τελειώσω!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!
Χαχανούλη καλά να περάσεις................
Πάω να ξαπλώσω νωρίς απόψε μιας κ εχθές δεν ευχαριστήθηκα ύπνο.
Καληνύχτα, φιλάκια :kiss:
Καλη νυχτα κοριτσουδια μου!Εχω πιασει κ εγω το βιβλιο μου αλλα θα παω νωρις για υπνο γιατι αυριο χαρα κ εργασια......Καλο πεταγμα στον χαρταετο σου τζινακι μου!
Καληνύχτα κι από μένα κορίτσια, καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα να έχουμε.
Καλημερουδια καλά μου στρουμφακια,που τελείωσαν οι Απόκριες κι αρνείστε να βγάλετε τις στολές σας!
Πολύ καλά...Θα το κατοικισουμε για λίγο ακόμα το χωριό μας!Χαιρομαι που στρουμφισατε όλα καλά χθες!
Με χαμογελά και πολλαπλή ενέργεια επιστρέφουμε σήμερα στη ρουτίνα του ο καθένας.Φεύγω κι εγώ
από τη ροχαλητοχωρα σε πέντε ωριτσες κι απόψε θα ξαπλαρω στα διπλα και ήσυχα χωρίς ωστόσο αγκαλιές κλπ.
Μα γιατί να μην μπορεί να τα ´χει όλα κανείς...Δεν είναι δίκαιο,αλλά πάλι,τι είναι;Κι εδώ είχε ενα διαρκές ψιλοβροχο...
Ήταν πολύ διαφορετική η day after στην πόλη...Τσακισμενα τα καρναβαλαγαλματα,σχετικά αδειοι υγροι δρόμοι
κι οι περισσότεροι εν κινήσει να σέρνουν αποσκευές προς τα ΚΤΕΛ.Κακοκεφη κι εγώ όπως άλλωστε κάθε τελευταία μέρα
με το Τηρη...Κι αν θα ειναι η τελευταία μας φορά που βρισκόμαστε και γιατί να
μη μας θέλει λίγο,
να του τραγουδω «απόψε φιλα με κι αγκάλιασε με,αύριο φεύγω,λησμονησε με...»
πλέον μπήκε και το δε γίνεται να μην ξαναδώ τη μαμά μου,να τα σκασμενα μαγουλα σήμερα,που είμαι αλλεργική
στο δάκρυ μου.Ακόμα ένας υγρος αποχωρισμος στα ΚΤΕΛ και κλείνει το εορταστικό πολυήμερη στην Πατρα.
Χαλασα χθες και το πληκτρολόγιο του Δρακουμελ(είχε νερό δίπλα και μέσα στις νυχτερινές μου βόλτες το έριξα)
κι έτσι δεν μπόρεσα να σας γράψω σαν άνθρωπος...Με κολλλησε κι αρρώστια στο αναπνευστικο
πάνω που μόλις είχα ξεμπερδεψει με τη δική μου,να ´χω το σημάδι απ´τα φιλια του στο λαιμό μου που γδερνει...
Μόλις καθαρισα κι από περίοδο τώρα που φεύγω...Κι ένα σωρό άλλες γκρίνιες που παραλειπω...Γκρινιαρη,
θα σε κόψω από παρέα!ʼσχετο:μα ποιος διαβάζει έναν Αντιχρηστο βιβλίο μέσα σε μια νύχτα;Είμεθα σοβαροί;
ʼντε να κλεινω σιγά σιγά...Καλημερουδια όμορφες!Ελπίζω να μας επιφυλάσσει κάποια ο
οργή έκπληξη η μέρα!Φιλακιααααα
Καλημέρα κοπελιες!!!!!Ναταλία καλή επάνοδο και καλό ταξίδι να έχεις !!!!!Και μη γκρίνιαζεις γιατί έχεις γίνει χειρότερη κ από εμένα!!!!!Χαίρομαι που τα πέρασες όμορφα κ γέμισες τις μπαταρίες σου ,τώρα τα κεφάλια μέσα!!!!!