Quote:
Originally posted by purplerose
Μα και ατομα να θελει να προσεγγισει, ειναι λογικο μερος αυτο για να τα προσεγγισει? Αυτο λεω, ο σκοπος του φορουμ ειναι να ανταλλαζονται αποψεις για θεματα, προβληματα που μας ταλαιπωρουν, οπως ειναι η ανορεξια, οπως ειναι τα υπερφαγικα. Αν ειναι μια ανορεξικη κοπελα πχ μεσα στο φορουμ εκεινη τη στιγμη, δε θα πει α τι ωραια εκανα την τυχη μου. Θα παλευει για να βαλει τη ζωη της και την υγεια της σε μια ταξη. Ειναι ελλειψη σεβασμου προς την ομαδα, προς τα χαρακτηριστικα της, προς τις κοπελες που πασχουν απο ανορεξια, γιατι μπηκε εκμεταλλευομενος οτι εδω υπαρχουν και καποιοι που πασχουν απο το προβλημα της ανορεξιας. Ενταξει, δεν θα τον δικαιολογησουμε κιολας, ουτε οφειλουμε να τον σεβαστουμε. Και εν τελει εδω η πλειοψηφια απαρτιζεται απο ανθρωπους που θελουν να χασουν κιλα. Δεν μπορει να μπαινει και να λεει οτι μολις του ειπε η ταδε οτι εχει 10 παραπανω κιλα, βρηκε καθε τροπο να την αποφυγει. Το πραγμα για τον ανθρωπο αυτο θα επρεπε να μιλαει απο μονο του στη λογικη μας.
Ναι ειναι απαιτητικη αλλα ολα ειναι στο μυαλο μας. Και εγω επειδη εχω κ ελλειπτικο εδω, μια λεω ε μωρε θα κανω κ σημερα ελλειπτικο κ αυριο παλι. Δεν εχω πολλη σταθεροτητα αλλα κανω συχνα και αυτο μετραει, οσο παει ο καιρος το εντατικοποιω πιο πλ! Η αρχη ειναι η δυσκολη
Πόσα κιλα εχεις χασει κ σε ποσο καιρο,;; Μονη σου;