Πινκάκι ωραία η διατροφή σου! Εγώ λόγω της ίωσης δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό! Η ζυγαριά πάντως με δείχνει ξαφνικά 1.5 πιο πάνω! Ανεξήγητο! Δεν θα τρελαθώ από την άλλη δεν βρίσκω και λογική εξήγηση! Μήπως τα τσάγια τα κατακρατώ;;
Printable View
Πινκάκι ωραία η διατροφή σου! Εγώ λόγω της ίωσης δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό! Η ζυγαριά πάντως με δείχνει ξαφνικά 1.5 πιο πάνω! Ανεξήγητο! Δεν θα τρελαθώ από την άλλη δεν βρίσκω και λογική εξήγηση! Μήπως τα τσάγια τα κατακρατώ;;
Μπεσμπαμπ μου η ζυγαριά είναι για πέταμα πραγματικά. Και εμένα ο,τι να 'ναι δείχνει συνέχεια. Απ' όσο ξέρω τα τσάγια είναι διουρητικά και δεν κάνουν κατακράτηση, το αντίθετο μάλιστα. Αν είσαι στα μέσα του κύκλου σου ή περιμένεις περίοδο παίζει το ρόλο του. Μπορεί να ξύπνησε στραβά η ζυγαριά σου, να ήπιες παραπάνω νερό, να μη πήγες τουαλέτα, να έφαγες λίγο πιο αργά απ' ότι συνήθως το βραδινό σου. Άγνωστες αι βουλαι της ζυγαριάς, μη δίνεις σημασία θα ξαναφύγει κ μάλλον θα παρασύρει και κανένα ακόμα. Keep going!
Τα ξέρω τα τερτίπια της απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση! Με τόσο νερό και τσάι που πίνω αυτές τις μέρες θα πρπε ναμαι κάτω αλλά δεν πειράζει!! Καλό βράδυ νάχουμε κούκλες! Μάγκες δεν λέω γιατί τις τριάδες ούτε να τις φτύσουν...
Θα δείξει σίγουρα παρακάτω τις επόμενες μέρες!!! Καλό βράδυ γλυκούλα!!! :)
περάστικα μπεσμπάμπ
πινκ δν έχω κάτι να πω σε εσένα,καλές γραμμώσεις
μαρουλένια τον αρακά μπορείς να τον μαγειρέψεις κ με πατάτα κ μετά σου μένει το τυρί ή λίγη γαλοπούλα
μην αγχώνεσαι ρε συ.στο τέλος πάντα τζάμπα καίει η λάμπα ,τζάμπα τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
τι έγινε τελικά το βράδυ?
Το βράδυ έφαγα λίγο κοκκινιστό που είχα ζεστανει για τον καλό μου και δεν το εφαγε ολο και δεν εμπαινε ψυγείο και λίγο μαυρο ψωμί...
Μετά από λίγο άνοιξα το ψυγείο να φάω ένα φρουτάκι και τσοοοουπ να στ χερι μου μια φετα ψωμί με γαλοπουλα και κασέρι...
μετά από λίγο ήθελα να φάω κι άλλο αλλα είπα να πιω λίγο χυμό κι εστυψα ενα πορτοκάλι κι αυτό ηταν...
χαχαχαχα merci mademoiselle :) :)Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
πινκ δν έχω κάτι να πω σε εσένα,καλές γραμμώσεις
Θέλω να χάσω πάντως 6-7 κιλάκια ακόμη αλλά είμαι πολύ καιρο στάσιμη ρε γα**το. Πρέπει μάλλον να το πάρω απόφαση και να μειώσω λίγο αυτά που τρώω.
Καλησπέρα κόρες! Μαρουλένια βάλε πιράνχας στο ψυγείο, στα ντουλάπια όπου υπάρχουν πειρασμοί!
Πινκάκι μη τρελλαίνεσαι και μειώνεις το φαγητό! Ίσως λίγο περισσότερη αεροβική να βοηθούσε! Αυτά τα 5 κιλά είναι λίπος ή είναι από την γυμναστική μυική μάζα; Η διαιτολόγος τι λέει;
Μαντάμ πως πάει; Κάνουμε κανα πρόγραμμα;
Εντάξει το δεκατιανό το λες και υπερπλήρες γεύμα αλλά δεν πειράζει θα σε συγχωρήσω που κρατήθηκες το μεσημέρι!! Τουλάχιστον αυτά που έφαγες γιαούρτι, φρούτο, ξηροί καρποί είναι οκ! Η τυροπιτούλα θα μπορούσε να πάει το μεσημέρι!
Πωπω, ποσο καιρο είχα να μπω... ουτε που θυμαμαι! Δυστυχως δε προλαβαινω να διαβασω πολλα αλλα... θα επανελθω σίγουρα, πιο διαβασμενη. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ! Εγω στα γρηγορα να σας πω οτι εκανα πριν λιγες εβδομαδες το δευτερο παιδακι μου κ οι τριαδες κ τα τριωρα με βοηθουν στη σωστη θρεψη του μωρου μου! Σας φιλώ και σας στελνω ολη μου τη θετικη σκεψη !!!:bisou:
Να σου ζήσει!!!! Να χαίρεσαι και το καινούριο μέλος και το παλιότερο! Έφυγες μεν από το φόρουμ δεν ξέχασες όμως τις καλές συνήθειες οπότε είναι σαν να είσαι πάντα εδώ!! Ευχές από ένα νέο μέλος!
Την κανω εδω και μια βδομαδα. Τη διατροφη μου την εγραψε ο κ.Ζουμ.. ειναι παρα πολυ καλος και τηρω τη διατροφη κατα γραμμα αλλα δεν ξερω τι γινεται μαζι μα ισως να ετρωγα πιο λιγο πριν..εχω αγχωθει οτι παιρνω την ανηφορα κ δεν σταματα τιποτα..επισης κανω και αεροβια και ασκησεις 1 ωρα τη μερα..
Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!!!
Στην τελευταία λιπομέτρηση(πριν κάνα τρίμηνο νομίζω) είχα 22 κιλά λίπους, τα φυσιολογικά είναι 10-16 κιλά οπότε με παίρνει και με το παραπάνω να τα χάσω. Ειδικά σαν στόχο που έχω να κάνω και γράμμωση θέλω και παραπάνω. Ταυτόχρονα όμως θέλω να κερδίζω κιλά μυϊκής μάζας. Άντε να δω πως θα το κάνω όλο αυτό. :P Σε γενικές γραμμές τρώω αρκετή ποσότητα σίγουρα όχι δίαιτας πότε είναι επόμενο πως κάποια στιγμή θα φρέναρα. Αεροβική κάνω συνήθως 3 φορές την εβδομάδα παραπάνω δεν δύναμαι βαριέμαι και δεν μ αρέσει :P
Ρια μου να σου ζήσει το παιδάκι σου γερό και καλότυχο. Με αυτή τη διατροφή του προσφέρεις ήδη τα καλύτερα εφόδια!!
Μικρες μεριδες έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου μην αγχώνεσαι για τίποτα!!
Ok Πινκάκι μια χαρά σιγά σιγά θα φύγουν κι αυτά! Μήπως να μείωνες λίγο υδατάνθρακες και να αυξήσεις πρωτείνη; Δεν ξέρω ότι σου πει η διαιτολόγος! Κι εγώ βαριέμαι λίγο την αεροβική! Έκανα πιλάτες για καμιά διετία αλλά η αεροβική βοηθά στην καύση λίπους! Εξού και γράφτηκα κολυμβητήριο! Ανυπομονώ να γίνω καλά να ξεκινήσω κι εγώ τις δραστηριότητες μου!
Μικρομερίδες αφού έχεις το σωστό σύμβουλο μην έχεις άγχος! Η μέτρηση πόντων είναι ενδεικτική για το αν χάνουμε λίπος όχι η ζυγαριά! Μπορεί να αυξήθηκε το βάρος σου αλλά να έχεις χάσει λίπος!
Καλησπέρα τριαδοδυαδούλες,
Γεια σου Ρία :) Θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας live!!
Σε γνωρίσα από τα παλιότερα μηνύματά σου και χαίρομαι πολύ που έχεις διάθεση να επανέλθεις δριμύτερη!!
Mikresmerides η ζυγαρια πολλες φορές είναι ψεύτρα...
Είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός οι μετρήσεις σου θα βελτιώνονται... Μην απογοητεύεσαι...
Εχετε δίκιο με την αποσύνδεση της τροφής από τα συναισθήματα.. Δύσκολο πράγμα όμως... Κι αν 30 χρόνια έμαθα να ζω έτσι πώς να το αλλάξω από τη μια μερα στην άλλη; Πώς να βρω άλλο φίλο να κλάψω στο πλευρό του; Ναι κι αυτό με τους πειρασμούς είναι αλήθεια... Μακάρι να καταφέρω να μην τα χρειάζομαι ολα αυτά
Σήμερα λοιπόν:
8.30 ήπια ένα ποτήρι γάλα κι έφαγα ένα κουλούρι ολικής (το πρέκαμψα τεχνηέντως το φρούτο)
11.30 το καθιερωμενο σάντουιτς με μαρουλι και ζαμπονκασερι
14.00 ενα πτι φουρ με μαρμελαδα κι ένα κούκι
ενώ μαγείρευα 3 κουταλιές του γλυκού πουρέ και ένα σουτζουκάκι, 2 μπισκότα, 2 σοκολατάκια
17.00 μπροκολο σαλάτα κοτόσουπα και μισή φέτα ψωμί και δύο κουταλιές του γλυκού πουρέ
21.00 ένα καρότο μια φέτα ολικής και κασέρι