υποθετω οτι εχεις ηθικο μαζοχισμο. σε μεγαλο βαθμο θεραπευεται
Printable View
Εγωκεντρισμό έχω. Δεν με ενδιαφέρει κανένας, δεν σκέφτομαι κανέναν. Δεν έχω συμπόνια, παρά μόνο μισώ τους άλλους.
Κουράστηκα.
λοιπόν. πρόσφατα ανακάλυψα μια κοπέλα στο γιουτούμπ -βασικά non binary- που λέγεται testeys και ασχολείται με ψυχική υγεία, μιλάει για τις εμπειρίες τις κλπ. την βρίσκω αρκετά φιλική και κατανοητή.
σκέφτομαι ότι ο Πορτογλύφτε έιναι ένα αρχ1δ1 και μισό. σήμερα λίγο ή πολύ μας είπε πως, αν είσαι ενήλικη -20 χρονώ- και δεχτείς τη φιλοξενεία ενός φίλου σου -ή γνωστού τέλος πάντων- ενώ ουσιαστικά ο μ@λ@κ@ς ήθελε να σε **** με τους φίλους του- κι επειδή αρνήθηκες σε διέλυσαν στο ξύλο, ε, φταις! σε επόμενο επεισόδιο πείτε μας και ότι φταίνε και τα εσώρουχα που φορούσε.
από την άλλη εμένα ποτέ δεν με χτύπησαν, που με κάνει να νιώθω πως δεν μπορώ να τα αποκαλεσω βι@σμούς
Και είναι, και δεν είναι. Είναι πραγματικά στο όριο του ορισμού, μισό στο είναι, μισό στο δεν είναι.
Μου σπάει τα νεύρα που δεν ξέρω ακόμα τι ήταν και τι δεν ήταν. Το έχω συζητήσει με την ψυ, που ήταν και στην κατάθεση αλλά δεν νομίζω πως θυμάται ή έχει καταλάβει, γιατί σε κάποια στιγμή που το συζητούσαμε πάλι, μου είπε "αν λες όχι στον άλλον και δεν σταματά, είναι λάθος", μα εγώ δεν είπα ποτέ όχι. Απλά φώναζα από τον πόνο/ έτρεμα και τον εσπρωχνα, αλλά όταν με ρωτούσε αν συνεχίσει, έλεγα ναι. Ποτέ δεν είπα όχι.
Δεν είπα όχι σε τίποτα.
Εν πάση περιπτώσει, μάλλον είμαι τυχερή που είμαι τόσο αηδιαστική/αποκρουστική, γιατί αν δεν ήμουν, θα συνέχιζα να γνωρίζω κι άλλους, για να ξεπεράσω τα παλιά.
User, έχει βίντεο στο outsiders η συγκεκριμένη.
https://youtu.be/Iq34juQn32k?si=NN1tMBTorrT7USiW
Στην αρχή την συμπάθησα από το βίντεο στο outsiders, αλλά στην πορεία στο δικό της κανάλι μου έβγαλε μια αντιπάθεια.