οχι, γιατι τα πραγματα δεν αλλαζουν απο μονα τους. βλεπεις πολλους να εχουν διαθεση να αλλαξουν τον εαυτο τους? οι περισσοτεροι απλα γκρινιαζουν οτι φταινε οι αλλοι!
Printable View
ναι δεν εχω μσν εδω στην δουλεια καθολου δεν αφηνει το κωλοφαιργουολ!!!!!!!! σπιτι το χω ομως σπανια μπαινω αλλα θα μπω που θα παει
... πες το ρε Μπράντον...:)... κάτι σαν τον αγαπημένο πολλών από εμάς ήρωα δηλαδής...:)...
http://cinefantastiqueonline.com/wp-...randon-lee.jpg
μονο που δεν εχω μακρυ μαλλι πλεον αλλα τελειως ξυρισμενο! μακρυ μαλλι ειχα στο λυκειο, το κοψα μετα λογο στρατου, κι απο τοτε δε το ξαναφησα.
skeftomai na thn kanw mia kai kalh
σκεφτομαι η λευκη Break ειναι οργασμος στο στομα!!!!!! επισης σκεφτομαι το χιονι που θα δω το σαββατοκυριακο, και μου τρεχουν τα σαλια, λολ! πολυ ασπρο πλακωσε ξαφνικα, θα ανοιξει λιγο το ματι μας ευτυχως.
σκέφτομαι ότι περνανε ευκαιρίες από δίπλα μου αλλά ο φόβος με τα τοσα που μου προκαλεί με νεκρώνει και οι ευκαιρίες χανονται
καλημερα. σκεφτομαι πως θελω ενα ατομο μερες τωρα να το σφαξω. σμρ σιγουρευτικα.
Σκέφτομαι, πώς γίνεται να βλέπω σε όνειρο κάποιον που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου(??) :S