κ αργοτερα θα ετοιμασω τις βαλιτσουλες μου κ θα τη κανω για κανενα 6 ημερο σε κανενα καλο κ ωραιο μερος... :-D :-D :-D :-D
Printable View
κ αργοτερα θα ετοιμασω τις βαλιτσουλες μου κ θα τη κανω για κανενα 6 ημερο σε κανενα καλο κ ωραιο μερος... :-D :-D :-D :-D
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
χαχα θα αλλαξε 10 χρωματα απο τη ζηλια του
μια διαισθηση που λέει καμιά αλλαγή στον ορίζοντα για τον επόμενο καιρό ή και για πολλή καιρό ακόμα.... ίσως η σκέψη αυτή είναι αποτέλεσμα μιας φόρτισης απαισιοδοξίας. αλλά η διαισθηση...
ακόμα και τον τροπο να ξέρει κανείς (ετσι τουλάχιστον λέει) πως να προχωρησει σε κατι.... αμα ειναι σε φαση που επιδιωκει κατι επίμονα συνηθως δεν γινεται τιποτα.
ακόμα δεν εχει βρεθει η διαθεση με την οποία θα περάσει το καλοκαίρι. ίσως αυτα που συνιστουν φυγή να αποτελούν λύση για ηρεμία, αφού όντως ειναι πηγη ηρεμίας. οι περσινες συνηθειες και χώροι φαινεται να απωθουν, ωστοσο εκει θα μπορουσαν να ειχαν γινει πολύ περισσότερα....
ρε συ νοκας, αν εχεις αντιρρησεις, συζητα με επιχειρηματα. εχεις βρισει δεκα φορες τον αλεξανδρο και ακομα συνεχιζεις!!!!
Χάλια αισθάνομαι...και σωματικά και ψυχολογικά και δεν ξέρω από που ν' αρχίσω για να νιώσω καλύτερα και πως θα την παλέψω...
δεν διαβασα για ποιον λογο βριζεις.
δεν υπαρχει κανενας λογος για να τον βριζεις.
εγω δεν βλεπω να εχεις λογους, βλεπω οτι εχεις περασει τον αλεξανδρο για σακο του μποξ, επειδη σου την σπαει.
αν εχεις να καταγγειλεις κατι συγκεκριμενο, καντο με επιχειρηματα,.
αν κανει καποια παραβιαση κανε ΚΑΙ αναφορα.
ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
δοκιμασες να πας σε καποια οργανωμενη εκδρομη στο εξωτερικο για τουρισμο? ειναι πολυ καλη λυση για μοναχικους ανθρωπους.ειδικα για γυναικες, γιατι εδω τις κοιτανε με μισο ματι οταν ταξιδευουν μονες και θα ειναι πιεστικο.
αν μπορεις να βρεις παρεα, πηγαινε καπου στην ελλαδα για μπανακια τωρα που εστρωσε ο καιρος.