-
Kαλως το το σανελακι! Καλη χρονια με υγεια και ευτυχια!
Ολοι λιγο-πολυ το χαλαμε το "προγραμμα" μας..Μη νιωθεις ασχημα,το θεμα ειναι πως εισαι παλι στον αγωνα ;) Καλη αρχη λοιπον!
σημερα -400 γρ.
68.6 kg και ειχα "επισκεψεις" πρωι πρωι.. τελικα σημερα ηταν να αδιαθετησω,οχι χθες.
-
ευχαριστω για το καλοσωρισμα..!! ειστε γλυκες!!!!
-
Μ'αρεσει που τα τικερακια σου ειναι χορευταρουδικα!! :bigsmile::bigsmile:
-
xaxa!! δεν το χα προσεξει οτι χορευει και το παπακι! χιχιι
-
+800
Πωωωωωωωωωωωωωωω και ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθει... και νιωθω αρρωστη... και αυριο εχω κανονισει εξοδους και για φαι και για ποτο... ΕΛΕΟΣ
-
Καλημέρα!!! Τι έγινε μπεκροκανάτα τα πιαμε χτες το βράδυ? Εμ δεν ήθελες τη μους σοκολάτα μου θελες ποτό. Νατα τώρα.
Οχι πέρα από την πλάκα περαστικούλια και δε θέλω απαισιοδοξίες. Σε λίγη ώρα θα σαι duracell.
-
Καλημέρα και από εμένα!
Μας έχουν προμυθεύσει οι δικοί μου ένα σκασμό μελομακάρονα και κουραμπιέδες .... και καλά για τον άντρα μου .... πως κρατιέμαι και εγώ eleni1201 να μην τα ξεσκίσω τώρα το πρωί ...
Εγώ έχω τρελό πάθος με τις δίπλες. Πέρσι όταν γέννησα είχα ζητήσει από τον πάτέρα μου να μου φέρει ένα κουτί δίπλες στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν με αφήναν να φάω λόγω της καισαρικής. Κόντευα να λιποθυμήσω από την πείνα και τον θηλασμό. Το βράδυ σηκώθηκα από τον ύπνο και απλά έφαγα όλο το κουτί .... Το θέμα είναι ότι από τότε το έχω κάνει πολλές φορές:no:
Σημερινό ζύγισμα: -700 δηλ. 51,8 :grin:
penelope1985 εγώ με το ποτό έχω θέμα. Έτσι και πιώ, που μ' αρέσει πολύ το ποτό, ιδιαίτερα το κρασί, μετά ξεσκίζομαι στο φαγητό. Μειώνονται οι αντιστάσεις μου και τρώω ότι βρω με προτίμηση του αλμυρούς ξυρούς καρπούς και γλυκά!
-
καλημερα. εγω τι να πω? προσεχω παρα πολυ εδω και μερες για να ξεφουσκωσω και εχω πεθανει της πεινας. την πρωττη μερα τιποτα τη δευτερη - 1.8 την τριτη + 300 σημερα + 400.και πειναω τοοοοσο πολυ και παιρνω αντι να χανω..πως το εξηγειτε αυτο?
περαστικα πηνελοπη.. με ρεγουλα το ποτο ε???
μπραβο και στην ελενη και στην τατο!!
-
Sanelaki πιές υγρά, τσάγια, νερό, σόδες κλπ. και απέφυγε το αλάτι. Εγώ βάζω υποκατάστατο αλατιού χωρίς καθόλου νάτριο (το βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα)
Έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργούμε σαν ρολόι, όπως θα θέλαμε. Μπορεί να περιμένεις περίοδο, μπορεί να έφαγες κάτι αλμυρό, μπορεί απλά να μην έχει ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου. Εγώ σε μια από τις τελευταίες (πάμπολες) προσπάθειες για δίαιτα ενώ για 4 ημέρες έτρωγα πολύ λίγο και απέφευγα και τα αλμυρά δεν έπεφτα με τίποτα. Έχασα απότομα πιο μετά.
Μην απογοητεύεσε πάνω απ' όλα!!! Ίσως θα έπρεπε να σταματήσεις για λίγο το καθημερινό ζύγισμα για να ηρεμήσεις ψυχολογικά.... Θα το άντεχες αυτό; Εμένα κάποιες φορές με βοηθάει.
-
Kαλημερα και συγχαρητηρια για τις απωλειες!!! Penelope μην ανησυχεις και μην εχεις τυψεις, τα εχεις παει τοοσο καλα! Απλα απολαυσε το και απο Δευτερα εδω ειμαστε και παλι. Εγω στεναχωρεθηκα πολυ γιατι ανεβηκα παλι σημερα 89,3 και αναρωτιεμαι το γιατι αφου εχτες προσεξα παρα πολυ. Πρωινο 1 τοστ, ενδιαμεσο 1 μανταρινι, Μεσημεριανο 1 μπανανα, ενα γιαουρτι και λιγα δημητριακα και βραδινο 3 καλαμακια κοτοπουλο ολοστεγνα και 1 πιτα αλαδωτη. Ηταν τοσο τραγικα αυτα; Τελος παντων κανω ξανα το προγραμμα μου και ελπιζω...εξαλλου το εχω πει οτι δε θα τα παρατησω ευκολα!
-
nai mallon αυτο θα κανω.. θα ξαναζυγιστω τη δευτερα(αν αντεξω).η αληθεια ειναι οτι την δευτερα περιμενω περιοδο..ισως για αυτο. δεν ξερω! θα δειξει. παλια εχανα τοοοοοσο πιο ευκολα :(
-
Αχ! Κάθε εποχή είναι διαφορετική!!!
Είναι αλήθεια ότι όσο περνάνε τα χρόνια και κουράζουμε τους οργανισμούς μας με δίαιτες όλο χάνουμε και πιο δύσκολα. Πρόσεχε μόνο μην κατεβάζεις πολύ τις θερμίδες και ρίξεις τον μεταβολισμό σου!
-
μπα.εδω με1300και λυσαω της πεινας. δεν αντεχω παρακατω!!
-
-600 σημερα(μετα απο τουαλετα επιτελους!!!!).Εκανα διαιτα χθες τελικα.
-
καλημερα γυναικαρες, μπραβο για τις απωλειες
Πηνελόπη μην μασας θα δεις αυριο θα εισαι οκ ;)
-300 σήμερα για εμενα αλλα 3300 για να φτασω εκει που ημουν
περιμενω και περιδο οπότε οοοολα καλα :P